PACHO Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 Jedno co ma prekvapilo, je umiestnenie palivomeru na prístrojovke. Je dobrým zvykom, že na ktorej strane je otvor nádrže, na tej strane je palivomer, neviem prečo to tuna zmenili. Možno by bolo dobre zriadiť sekciu pre 208-čku? Citovat
elton Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Na novinkách je test: http://www.novinky.cz/auto/testy/265615-test-peugeotu-208-1-6-hdi-nastup-francouzskeho-revolucionare.html Ale ta diskuze zase ukazuje omezenost většiny populace:( Citovat
olda Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Akorát jsem to dočetl a mrknul do tý diskuze,no ty lidi,to je IQ terénní berušky,nebo nevím:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 tak dnes odzkoušeno s 1,4 VTi -zklamání ve všech směrech, jestli pišete vyše o tom testu na novinkach tak to psal někdo kdo 207 neviděl ani z vlaku. možna proto je okouzlen rozdilem 206 vs 208 Citovat
Moral3z Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Vzhledově moc vyvedené... už se těším, až ji potkám na živo, nebo až se někdo na fóru pochlubí Citovat
John Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Dneska jsem jich pár viděl stát na Chodově u Federal cars a na živo je to o něco lepší jak z fotek ale počkám si až se v tom budu moc projet s nějakým solidním motorem nebo ještě lepe v ostré verzi Citovat
freew Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 dnes v BB. [upravil dne 26/4/12 18:46 od freew] Citovat
ozzy56 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 myslím, že ani s 208 se nedostanou na prodeje, jaké měla 205 a 206, dnes je mnohem větší výběr v této třídě a někteří mají takové nabídky (např. délka záruky atd.), že se těžko dají překonat a tady hodně lidí na to slyší... Citovat
Guest Džůny Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Pe.Tr: Zklamání? Proč? Rozepiš to, prosím. Citovat
Pajda Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Jezdil jsem s 208 1.6 VTi a 1.6 HDI 115k 6 kvalt. Auto je příjemné, prostorné. Pokud se nastaví sedadlo a volant pak není problém s budíky. Jen to trvá déle než je obvyklé. Hlavice řadící páky jsou konečně jiné a myslím, že pěkné. Dotykový displej je zajímavý, ale nejsem si jist, zda si na to všichni zvyknou. Zajímavé je, že mechanika CD je příplatková a umístěná ve schránce před spolujezdcem. Výrazně mi jako spolujezdci chybí madlo nad dveřmi. Vizuálně mi chvilku trvalo, než jsem si na to auto zvyknul. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 buchal som kladovom po to symbole zapnutia na kapote a auto nic ako je to mozne ? inac ten model nevim koho ma oslovit za taku cenu a najma ked 207 coskoro skonci Citovat
ivanh Odesláno 29. duben 2012 Odesláno 29. duben 2012 Vcera som jednu 208 videl ma parkovisku pred Tescom v Novom Meste nad Vahom - bola na francuzkych znackach ale na dverach mala adresu miestneho predajcu Citovat
robozv Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 http://auto.sme.sk/c/6363690/trnavsky-peugeot-208-bude-jazdit-rely.html# Citovat
Pajda Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Už jsou první auta, která si zákazníci převzali. Tím lze asi tento model přidat k běžným modelům. Citovat
Laďa Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Dokonce byl dnes v pořadu autosalon na Primě. Citovat
epicus Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 mě se nelíbí už na první pohled,ale ještě se mrknu na něj osobně naživo až ho někde uvidím,což snad nebude dlouho trvat. Mám 207 a to bylo autíčko,který jsem prostě chtěl. S odstupem času jsem moc spokojen nebyl,ale to už je jiná věc a může za to výroba. Prostě ta 208 asi nezabere u víc lidí, vzhled nic moc a nemá co nabídnout v dnešní konkurenci,snad jen menší hmotnost a ty nové motory,ale to až někdy koncem léta,tak uvidíme. Někdy před rokem jsem v časopise viděl koncept jak by měla vypadat a to bylo o dost lepší než je teď skutečnost. Ale jinak držím palce,snad si najde dost fanoušků. Citovat
Luciferka Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Minulý týden jsem měla \"tu čest\" na vlastní kůži vyzkoušet 208 1,6Hdi 92k. V prvé řadě mě překvapil malý volant... Pro mě nezvyklé. Musím se s volantem \"mazlit\" Pak kaplička budíků není za volantem, aby se na něj dalo koukat dírou skrz volant, ale na úrovni horní části věnce, takže pokud nejste zvyklí mít volant na nohách, jako já, tak na budíky neuvidíte. Docela zklamání. Potěšily mě velký zpětný zrcátka. Dotykový displej s GPS navigací je čitelný spíše pro posádku na zadních sedadlech, než pro řidiče. A za slunečného počasí téměř nečitelný, ikdyž je displej matný. Jinak autíčko docela svižný, jak by ne, když je to malý, lehký. Motor za jízdy skoro neslyšitelný, okolní hluk taky ne. Na brzdy jsem musela vyvýjet větší tlak než jsem zvyklá z Fabie II (vzadu bubny). Řazení klasika Peugeot. Blinkry už tripling. Na zadních sedadlech mě příjemně překvapil prostor na nohy (má výška 170cm), ještě byla rezerva prostoru. Akorát při nasedání dozadu jsem musela víc sklonit hlavu. Co závěrem? 208 mě nezklamala, ale ani nenadchla...hodnocení jako ve škole...za 3. Průměr, nic vyjímečného. Více mě nadchla 3008. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.