Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No, fifi, nechápu tvojí aroganci a napadání lidí, kteří opravdu o autech něco vědí a dokáží pomoci. Je to samozřejmě tvoje věc, ale asi se do budoucna lidé nepoženou přispět ti se svojí radou a zkušeností.

Odesláno

Panacek si mysli ze pojedu 600km napojit auto na diagnostiku.

Ale uz mlcim protoze by ti to tady zamkli a ja bych dostal banana.

Nazdar bazar.

Mam te v seznamu.............Marcel ti napise v jakem blbecku

Odesláno
Viem že straki je odborník...viem uznať kvality, ale nejako sa to tu zvrhlo...koniec koncov už som aj strakiho nie raz pozýval k môjmu autu, ale o to nejde, ale snažím sa pomôcť si sám s radami ochotných a nie so zosmiešňovaním nejakých riťopcháčov strakiho a premu

Chlape, uklidni se trochu. To že někoho nemusíš, nebo s ním nesouhlasíš neznamená, že musíš být sprostej :ticho

Odesláno
chlapi nič proti nikomu, chcel som len radu ako používať dia, poradili mi merlin a piťo, ostatné komentáre majú pre mňa nulovú informačnú hodnotu :papa

tak nie celkom, ako ti uz Ferry napisal, dia ti bude pisat kroky postupne tak kludne mozes zacat aj s odpojenym kablom (zapnite zapalovanie, skontrolujte ci je zapnute zapalovanie ale pripojeny kabel, pre tuto konfiguraciu je potrebne vypnut zapalovanie atd.)....

Odesláno

Ja myslim ze to tady bude cist hodne lidi tak napisu tady nejake veci co se tyce rejpani a podobnych veci.

Vis , pokud se zeptaji treba pet deset lidi na diagnostiku respektive pozadaji o pomoc tak je vse ok.Ale pokud ti napise DENNE 10 lidi o radu nebo vysvetleni jak co udelat tak te uz omrzi psat porad dokola to same.A hlavne kdyz je zadas o podrobnejsi vysvetleni a musis to dostat po nekolika vyzvach(treba alespon tip auta) tak uz je toho dost.

Ono staci otevrit gugla a taky neco pohledat.

Lidi kteri tomu co by jen trocha rozumi tak se to ucili taky na svych chybach treba.Jako ostatne i ja.

Nemusis se hned chovat arogantne a byt osklivy.

Ted si myslim ze jsi to pekne pohnojil a budes muset hodne bojovat s diag sam.

PS: Hodne lidi kteri se mne na neco zeptaji , tak odpoved nebo radu dostanou.A muzou to klidne potvrdit.

Odesláno

Chlapi, toto vlákno som založil len kvôli tomu, aby som dopredu vedel, ako robiť s dia, no pochopil som, že asi sa to nemá, napriek tomu mi poradili Ferry, Merlin, Piťo ZA, Jano rs, tým ďakujem, a viem, že sfúknuť ma majú právo ľudia, ktorí vedia a majú skúsenosti....straki, prema...ale komentáre na moje otázky od členov, ktorí nevedia, či majú napr. servo elektr. alebo nie, to mi vadí....napriek tomu ešte raz ďakujem tým čo mi odpovedali, a vlastne toto vlákno môžem zrušiť..

Odesláno
Chlapi, toto vlákno som založil len kvôli tomu, aby som dopredu vedel, ako robiť s dia, no pochopil som, že asi sa to nemá, napriek tomu mi poradili Ferry, Merlin, Piťo ZA, Jano rs, tým ďakujem, a viem, že sfúknuť ma majú právo ľudia, ktorí vedia a majú skúsenosti....straki, prema...ale komentáre na moje otázky od členov, ktorí nevedia, či majú napr. servo elektr. alebo nie, to mi vadí....napriek tomu ešte raz ďakujem tým čo mi odpovedali, a vlastne toto vlákno môžem zrušiť..

Ted chces rusit vlakno?

A schvalne ti ho budeme ozivovat........

A ja jsem ti jako neporadil???

Jsem ti normalne napsal ze klic ma byt zapnuty.

Nebo nerozumis sluvku \"ON\"

Nebo nte nastvali smajlici?

Odesláno

Nečudoval by som sa Tvojej reakcii, keby Ti Straki napísal OFF:D:D:D . Ale asi je medzi Tebou a niektorými členmi (Straki, Přema...) niečo, o čom nevedia ostatní, lenže takto vyzerajú divne skôr Tvoje príspevky.

Odesláno

A jaký máš servo ty? Elektrický a nebo hydraulický :D ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...