Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 měsíce později...
Odesláno

buď konkrétní , kelly v Praze kde? 

jinak bud osobne na prodejne nebo po telefonu , nebo mejlem na danou pobocku objednas nd co potrebujes a reknes ze to chces pripravit na zákazníka Peugeot club Amis de Lion z Odolené vody, nejlíp stačí vždy říct naše IČO které najdeš zezadu klubové karty. kdybys mel problem na pobocce , obratem mi cinkni na 739544607 a ja to poresim ale problem by byt nemel pokud za pultem nebude sedet lina nebo neproskolena lopata ;)

Odesláno

Auto Kelly a.s.
Ocelářská 16
190 00 Praha 9 - Vysočany

jinak lopata to asi byla protože jsem to objednal přes jejich stránky dostal jsem mejla že to mám připravené tak jsem tam byl ráno na 8 a stejnak pro to musel jít do skladu. Doma jsem to otevřel a bylo tam něco jiného. Tak jsem tam psal a prý se omlouvá, že to mám přivest a vymění to. Benzín sem benzín tam a je to dražší jak v Alze :D  Příště to vemu přes to IČO díky moc za info.

Odesláno

připravené znamená že to mají skladem na pobočce, vždy proto pujdou do skladu , a kor na P9 , tam si pro nd chodí x set lidí denně, to by musel mit pod pultem 6pater do suterenu aby se mu tam vse veslo , nehlede ze tam tech pultu s prodejcema je asi osm :D

jj ičo je nejjistejsi.

• O 2 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Zdravím, jsou nějaké přihlašovací údaje do eshopu AK, abych si zjistil cenu po slevě? Nebo musim na pobocku?moc diky.

Odesláno

Zavoláš si na pobočku nebo jim napíšeš mail. Nezapomeň uvést, že chceš cenu pro zákazníka Peugeot club Amis de Lion, IČO 265 99 171.

Nebo napíšeš kód do vlákna:

Odesláno

Dostal jsem informaci, že v AK v Litoměřicích nechtějí na naší kartičku prodávat jiné díly, než pro Peugeot.
Může to prosím někdo prověřit? :o

• O 9 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...