Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte kde zjistit jak je to s prodejnou autokelly ve Stříbře? Ptal jsem se na na slevu pro peugeot club - amis de lion a o ničel nevěděli. Prodejna tu je už řadu let, prodává jen sortiment AK, ale v seznam u prodejen neni.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem byl nakoupit v plzeňským kelly kotouče a desky. Na obojí byla sleva 25%.:potlesk

Pozor, pobočka se přestěhovala na adresu: U Letiště 6 (před Tescem Borská pole)

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj.Mam dotaz: budu menit tlumice,jak jsem zminila jiz v jinem vlakne...ted mi jde o to ze muj automechanik bere od AUTOKELLY ... dovazej mu to primo do dilny...Jak to co nejjednodusejc udelat abych mohla vyuzit slev clena clubu?

Odesláno

Laďa: Předpokládám, že ten mechanik má slevu u kelly ještě lepší než my, takže ve finále si připočte nějakou hodinu práce navíc, aby se mu vykompenzoval ten rozdíl, kterej by vydělal na vlastní slevě u kelly. Co jsem měl tu čest se setkat s místníma mechanikama, tak počítají cenu dílů bez slev a ten rozdíl jim jde do kapsy, takže nošení vlastních dílů se vyplatí jen těžko :-(

Odesláno

toto platí, ale jak kde je člověk zapsán. Mám velice dobrého mechanika, ke kterému přijdu a zeptám se co bude stát výměna spojky, řekne i s dílem a prací 9500 s tím, že za práci bere od 1500 do 2500 podle náročnosti. Já koupím po slevě spojkovou sadu Sachs za 5000 a tu mu předám. Je jasný, že mi za práci napočítá 2500 i kdyby to bylo sebesnadnější ;), protože každý musí být z něčeho živ. On má svých 2500 a já zas slevu na sadě, která stojí normálně 7000 (mám jí za 5000) :D

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Koupit si je sama a dovezt auto do dílny i s něma.

a pak cekat, jestli ji s tim nevyhodi ... pripadne si za praci vezme tolik kolik potrebuje, aby z toho aspon ten mechos neco mel ...

EDIT: aha, pisu, co uz bylo psano, omlouvam se ... :mad:

[upravil dne 16/4/10 BV406]

Odesláno

Koupit si je sama a dovezt auto do dílny i s něma.

tak slevu nakonec nevyuziji..dostanu dily za stejne penize i od automechanika:)

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

Laďa: Předpokládám, že ten mechanik má slevu u kelly ještě lepší než my, takže ve finále si připočte nějakou hodinu práce navíc, aby se mu vykompenzoval ten rozdíl, kterej by vydělal na vlastní slevě u kelly. Co jsem měl tu čest se setkat s místníma mechanikama, tak počítají cenu dílů bez slev a ten rozdíl jim jde do kapsy, takže nošení vlastních dílů se vyplatí jen těžko :-(

To mě bylo a je jasný. Tím jsem chtěl jen řící, že si Kejtička bude muset vybrat mezi slevou na kartičku klubu dražší prací nebo respektovat ceny mechanika.

Odesláno

Jo ještě vy chytráci:D hlavně že jste Kejtičce odpověděli na dotaz. :papa

to je v pohode..mam mechanika, znameho a ten ma taky slevu,kterou mi necha...ale odpovezeno me bylo: kupsi je sama a dovez si je tam...jen ted tak trochu nemam cas jezdit nekam pro dily...TAAAKZE z autokelly to bude tak jako tak jen si na slevu prijdu jinak:)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj všichni tak jsem byl dnes zkusit nákup v Autokelly u nás ve Žďáře nad Sázavou , koukali na mě pak hledali podle názvu, i podle Iča a nic. Nakonec jsme se domluvili tak že mi dají slevu pod hlavičkou někoho jiného. :papa

Odesláno

Včera jsem byl nakupovat v AK ve Vsetíně. S kartou nebyl žádný problém. Kupoval jsem ložisko + horní uložení od SKF a palivový filtr Champion. Sleva na obě věci 26%, takže úspora přes 700,-. Jsem velice spokojený:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem byl nakupovat v AK v Jindřichově Hradci. S kartou nebyl problém. Kupoval jsem pylový filtr do klima. Běžná cena 629,- Kč, platil jsem 465,- Kč. Sleva 26%. Super, nemá to chybu.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...