Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Celé posunout o 2cm doleva. Název firmy (www stránku) vystředit a dát stejné písmo. Ikony zvětšit, text u ikon ztmavit. Otevírací dobu ztmavit.

Barevně se mi to líbí :super.

Jsem zvědavý jak to nakonec dopadne :D.

Fonty jsou vsude stejne ;-) Co se tyka posunuti o 2cm doleva, je to umyslne nevystředěné kvuli navigaci. Navíc je to strašně individuální, jinak to vypadá na mém 15\" MacBook Pro a jinak na FullHD Samsungu. To samé platí o barvách, bohužel běžní uživatelé nemají kalibrované monitory. Takže barvy jsou trochu individuální. Jinak sem rád, že celkové ohlasy jsou kladné...

Odesláno

Tym Macom si sa dufam chcel iba pochvalit... lebo robit design na 15\'\' zobrazovacej ploche je dost trufale (aj ked rozlisenie mozes mat \"normalne\")

Odesláno

mě se to moc líbí a věe okolo již bylo zmíněné já bych asi nic neměnil. V jednoduchosti je krása a hlavně nemám rád, když se někam chci dostat a musím proklikat víc jak 3 strany. Viz náš interní web v práci. než najdu směrnici pkliknu 10x a to je hodně. takže tady je to jednoduchý a rychlý.

• O 3 týdny později...
Odesláno

No tak texty se předpokládám, ještě změní. třeba v tom ceníku je kus s diakritikou kus bez. Sem tam nějaký \"překlep\"- podle tipu rozvodu.... asi nebudeme tipovat, ale dáme správný TYP ;)

V různých částech je použitá různý výška řádků - nejvíc je to vidět na odrážce Objednání. Mimochodem je tady formulář, který při chybném vyplnění dává anglické hlášky...

BTW po kauze Hugo Bosse o použití jména Peugeot bych byl trochu opatrnější v těch formulacích

[upravil dne 2/5/12 19:36 od koblih69]

Odesláno

Tak gramaticky se to snad ještě změní, třeba TIP motoru je podle mě TYP motoru, a nějak mě tam chybí čárky a háčky:myslim

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Tak s litosti musim oznami fakt,ze Straki web mit nebude ,jelikoz i pres to ,ze si ho objednal a nekolikrat sliboval uhradit do dnesniho dne neuhradil a to i pres to ,ze z puvodnich 10 tis za dohodnutou praci jsem mu v ramci spoluprace chtel dat slevu na 5 tis ,coz si myslim neni spatne ,ted jsme se dostali do faze kdy Straki popira,ze si vubec nic neobjednal a jeste mi vyhrozuje . Navic dalsi neprijemna vec byla kdyz jsem si ke Strakimu dal udelat auto ,nechal mu 500kc na naftu , penize si sice vzal ,ale nafta zadna ,sliboval vratit vse na ucet ,ale ani to nesplnil , nepochybuji ,ze jde o dobreho mechanika ,ktery o autech vi ,ale platit se mu nechce . Domluva byla ,ze se finalni web pusti jakmile bude doplacen (straky sliboval uhradit do konce listopadu) ,ale tak se nestalo a jak pisu ,ted jeste vse popira.

Odesláno

Takhle: to je spor vás dvou a vyřešte si ho mezi sebou, nechápu, proč máš potřebu to ventilovat tady.

Takže: dám strakimu prostor se k uvedenému vyjádřit, nicméně do té doby (a potom taky) bude toto téma uzavřeno.

Strakiho jsem hned po uzavření tématu vyzval k tomu, aby se vyjádřil. Jakmile budu mít jeho vyjádření, dám ho sem (případně ho sem vloží on sám).

[upravil dne 7.12.2012 16:24 od Kurt]

Odesláno

No tak toto se mi jenom zda.

Nemam vubec chut a cas tady neco psat.Ale.

Nepotrebuji a nebudu se nejak obhajovat.

Akorat aby ostatni vedeli teda jak to vse bylo a co muzete za cloveka kdykoliv a kdekoliv potkat ,protoze jak vidim tak komu neni rady , tomu.........

Ano \"pan\" michael coupe ma pravdu ve vsem.

Akorat je to trocha jinak.

Zacnu u tech ubohych 500,-

Ano dovezl mi auto(uz po nekolikate) s prazdnou nadrzi.

Ale zapomel napsat ze jsem jeho i jeho pani nekolikrat vezl domu(cca 35km tam a 35 zpet)a taky nekolikrat jsem si pro auto byl.Samozrejme gratis.Myslel jsem ze ty penize byli za toto.Ok nevadi.

Ted ke slavnemu webu.

Delal jsem Michaelovi auto.Nemel nejak na zaplaceni opravy a proto se \"vnutil\"ze mi udela web.rekl jsem ano muzeme.S tim ze potrebuji vedet kolik za to.

Nedockal jsem se odpovede.Kdyz se web upravoval tak zadna slava to nebyla(ostatne jste to videli)

Nakonec jsem se dozvedel ze cen za web bude 10 litru.Tak jsem sel trocha do kolen s tim ze nejdriv byli tajnosti kolik budu platit a nakonec takova pecka.Hned na to ale apelace ze nemusim platit vsechno ze staci mu pulka.

Ano souhlasil jsem.Ale s tim ze jsme sedohodli ze az bude dilna a vse ostatni pripravene tak to pustime.

Prisla mi do mailu faktura od nejakeho pana Petra H k uhrazeni 10 tisic.

Volal jsem Michaelovi co to znamena a on mne ujistil ze je to jenom formalita ze s tomu nemam venovat pozornost.

Tak jsem si rekl ze je to nejake divne a uz od te doby jsem uvazoval co s tim.

A ted???

Dostavam sms a maily od pana Michaela s tim ze tam stoji ze jsem neuhradil fakturu a ze to nechaji exekutorovi a ze mi zneprijemni zarizovani veci v podnikani a ze jsem si zacal boj.........a ze ma komunikaci pres mail (jako dukaz) jak si preji udelat web ...........

Co dodat vic?

Nebudu nikdy v zivote platit za neco co nepouzivam a jeste k tomu cloveku ktereho jsem v zivote nevidel a nic o nem neslysel.

Nemam silu pokracovat dal.

U mne je uplna ubohost toto resit nekde na internetu.

Michaele nemel jsem chut sem psat.Bylo to na popud jistych osob.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...