skuci Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Čus lidi, potřebuju poradit... mám P 508, je v záruce a blíží se interval výměny oleje... Měl jsem předtim auta v záruce a vždy jsem si vezl oleje a filtry svoje... ale... Byl jsem v Kolíně v servise a tam mi řekli že vlastní nejdou a že výměna bude kolem 6000Kč, pak jsem schválně volal do Prahy a tam mi řekli, že cca 4700Kč a je to včetně doplnění veškerých kapalin a zkontrolování celýho auta. Chci ale poradit, můžete mi někdo poradit...? Citovat
koblih69 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 S čím chceš poradit? Jezdi do Prahy ne ? Citovat
P607Olda Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Je taky otázka, jestli o není v Kolíně plus-mínus 500 a v Praze plus-mínus 500. Citovat
jaykay Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 tak nejezdi do peugeota, ale k nekomu, komu duverujes ne? Citovat
skuci Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 je to právě v záruce, takže kamkoliv nemůžu, jde mi spíš o to, jestli máte někdo zkušenost s tim \"paušálem\" za servis nebo si vozíte vlastní olej ale zase jen pokud je to nové auto ;-) Citovat
jaykay Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 a co blokova vyjimka? ta snad plati ne? Citovat
skuci Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 co je to bloková vyjimka? to slyšim poprvé... Citovat
AnotherOne Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 S tým vlastným olejom je to od servisu k servisu. Niekde to dovolia a niekde nie. Neviem či je právne podložené, aby ti to odmietli urobiť ak im donesieš ten istý olej ale o viac ako polovicu lacnejší. Je fakt že na materiáli nehorázne zarábajú a preto sa tomu bránia. Môj servis akceptuje aj donesený olej (auto op záruke), ale minule si vymysleli, že mi starý olej vrátia keďže oni za likvidáciu platia, tak mi ho potom v susednom servise zobrali zdarma. Citovat
jaykay Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 S tým vlastným olejom je to od servisu k servisu. Niekde to dovolia a niekde nie. Neviem či je právne podložené, aby ti to odmietli urobiť ak im donesieš ten istý olej ale o viac ako polovicu lacnejší. Je fakt že na materiáli nehorázne zarábajú a preto sa tomu bránia. Môj servis akceptuje aj donesený olej (auto op záruke), ale minule si vymysleli, že mi starý olej vrátia keďže oni za likvidáciu platia, tak mi ho potom v susednom servise zobrali zdarma. to znamena, ze nemusis delat udrzbu ve znackovem servisu a zaruku neztracis, zjednodusene receno neco jsem nasel napr. zde http://www.autoserviscervenka.cz/autoservis-blokova-vyjimka.php Citovat
skuci Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 jo tohle už jsem taky někde slyšel... navíc jsem teďko mluvil se známým a ten řikal, že volal do Peugeota kam jezdí on protože tam taky pojede na servis a tam mu řekli že to problém není... Tak jsem napsal přímo dotaz na Peugeot aby mi odpověděli protože každej servis řiká něco jinýho... Muselo by být někde přesně uvedeno, že do Peugeota se musí lít ten a ten olej i v rámci záruky... Vim že tam mám ceduli, že doporučený olej je Total... ale toť vše... Potřebuju oficiální vyjádření od Peugeotu a pak jim to tady v Kolíně omlátim o hlavu. Když přímo z Prahy příjde že je to jedno tak nemůže nějakej ušušňanej servis v Kolíně mít větší pravomoce. Citovat
koblih69 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Nebo si nech si poslat nabídku z Prahy a s tou se jeď domluvit do Kolína. Jinak jsem zvědavej na tu odpověď na tvoje psaní. Ta reakce bude zajímavá, tak jí sem určitě hoď. Citovat
jaykay Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 btw ted mi prisla SMS od Peugeotu s nabidkou na P508 s 5 letou zarukou a servisem po dobu 5ti let zdarma, copa to je? to ma nejakej hacek ze? Citovat
Marcel00 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 moj peugeot umoznuje doniest si vlastny material. co ti brani skusit iny servis ako v koline? peugeot ma okrem toho celoeuropsku zaruku, takze na garancku hocikde. Citovat
Marcel00 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 btw ted mi prisla SMS od Peugeotu s nabidkou na P508 s 5 letou zarukou a servisem po dobu 5ti let zdarma, copa to je? to ma nejakej hacek ze? robi sa to bezne... ziadny hacik. funguje to. sused ma takto medaka a o nic sa nestara. ale je jasne ze auta v takejto ponuke su ocosik drahsie Citovat
skuci Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 jestli to nebude náhodou ten Optiway Údržba... Citovat
John_Ice Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 co ti brani skusit iny servis ako v koline? vždyť to je jasný...protože Kolín je blíž Možná by jsi mohl zkusit http://www.dealer.peugeot.cz/ROAD-CARS-s.r.o, ale z Kolína to asi bude stejný jak do Práglu No a možná by se mohl změnit nadpis vlákna protože to vůbec nesouvisí diskuse s nadpisem a rozhodně to je úplně někam jinám než do servisu...ale mohu se mýlit.... [upravil dne 11.4.2012 16:46 od John_Ice] Citovat
Qcko Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Pokial si prinesies olej ktory ma specifikaciu urcenu pre tvoj motor nemozu nic povedat, olejovy filter zober od nich a budu spokojni aj oni aj ty Citovat
stajgrpavel Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 ahoj ... letos se toto resilo v autosalonu TV Prima ... take jeli stou jejich kachnou do neorigo servisu a o zaruku neprisli ... skoda ze si nepamatuji jaky dil to byl ... ale zkusim to nekdy najit Citovat
Laďa Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Myslím že tento poslední ze dne 7.4.2012. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.