Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koblihu a jaké postav paní byla ? Pokud měří 160cm a váží 50kg tak to je ta cesta autobusem možná pohodlná ( mladá si taky nestežovala na jízdu autobusem a měří 167 a váží 52kg ) ale pro mě to byla prostě HRŮZA.

Odesláno

Trochu OT, ale autobusem jsem jel loni z Prahy do Frankfurtu a byl to děs. A to mám jen 170cm a 70kg. Je pravda, že s německým autobusem už byla jízda celkem ok. Ale StudentAgency autobusem bych někam dál nejel pokud bude možnost. To i ČD je pohodlnější.

Odesláno

Eltone, konečně rozumný nápad. Já jsem si říkal, co se děje, ale už jsi evidentně OK.:D

Odesláno

Motíku, jsem OK, to byl jenom krátký skrat. Ono Jadran je jen jeden, záloha za ubytko zaplacená a jen vydržet něco přes 4 měsíce:(

Odesláno

Poradíš jak za rozumné peníze poslat do HR zálohu? Nechce se mi platit 250 co chce banka.

Odesláno

já měl spíš na myslí, zda není nějaká banka či pošta jde je známé, že poslat do HR 100 E stojí třeba polovic. jinak fakt o nic nejde.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj , zvažujeme letos cestu do Chorvatska ( Ostrov Pašman - kam ale se ještě uvidí ).

Jde mi o 2 věci , kama nejlépe jet vzhledem k ceně dálnic apod

A zda někdo nejede taky tam.

Termín 7-19 červenec v tomto datumu cca 7 nocí asi .

Odesláno

Tento rok rozmýšlam nad nejakým kombinovým tripom do HR :D

Našetril som kopu dovolenky z minulého roka, takže rozmýšlam, že by sme tam išli na 14 až 16 dní ...

Predbežne som chcel prvú polovicu dovolenky trocha pocestovať :

1. Novalja - Pag

2. Šibenik

3. Primošten

4. Trogir

5. Split

A potom sa vrátiť na zvyšok dovolenky na Vir, odkial by boli nejaké výlety na NIN, Zadar, Pakoštan, Biograd atď ... Inak zatiaľ čo sme si rezervovali ubytko dopredu, vždy sme to zmákli bez zálohy :D

Odesláno
Ahoj , zvažujeme letos cestu do Chorvatska ( Ostrov Pašman - kam ale se ještě uvidí ).

Jde mi o 2 věci , kama nejlépe jet vzhledem k ceně dálnic apod

A zda někdo nejede taky tam.

Termín 7-19 červenec v tomto datumu cca 7 nocí asi .

Čau.

Do Chorvatska a zrovna na Pašman a do Biogradu na Moru jezdím několikrát ročně.

Jezdíme buď přes Německo (Plzeň, Železná Ruda, Degendorf, Wels, Gradz, Maribor, Zagreb, Zadar, Biograd na Moru) - tato cesta je rychlejší, ale platí se víc poplatků.

Nebo přes Vídeň (Plzeň, České Budějovice, Halámky, Vídeň, Gradz, Zagreb, Zadar, Biograd na Moru) - tato cesta je asi o 70km delší a jede se víc mimo dálnice, ale neplatí se tunely v Rakousku, takže je levnější.

Ceny:

- Rakouská dálniční známka (10dní): 8,5€

- Rakousko tunely (pokud bys jel z Německa): 5+8=13€

- Slovinská dálniční známka (7dní): 30€ takže musíš koupit 2x

(Slovinsko se nechá projet po starej cestě, abys ty známky nemusel kupovat je to cca 70km to se nechá)

- Chorvatsko - Macejl-Zagreb - myslim 48Kn

- Chorvatsko - Zagreb - Benkovac - myslim 135Kn

- Chorvatsko - Trajekt Biograd na Moru - Tkon (ostrov Pašman) - 67Kn nebo 100kn podle velikosti auta a každá osoba 12kn

Pokud bys potřeboval něco konkrétního, dej vědět :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...