Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Malinká technická poznámka k všem alarmům a ochranám stylu GPS. Asi před půl rokem prej honili poliši v Praze nějaké maníky v Audině, kteří jim sice utekli ale ponechali jim jako odměnu za snahu to auto a v něm dárečky v podobě startovacích karet do Renaultů a tzv paklíčů do různých typů aut spolu s SPZ a bianco pojístkama . Nejvěrší překvapení asi způsobila podivná krabice, kterou posléze kontroloval technik. Ten po zprovoznění této divotvorné krabičky zjistil, že v okruhu prej asi 2 km nefungovaly mobily a tudíž žádné zařízení hlásící manipulaci s vozidlem. Tohle jsem sice dostal mailem od kámoše, ale celkem bych tomu věřil a tudíž asi nejlepší je opravdu dobrá pojístka. Ten vypínač možná, ale asi bych si to vykutil sám, protože jakékoliv schéma se může dostat do nepovolaných rukou :-), i zloděj se může zaškolit na našem fóru.

Odesláno

To je blbost ;) Kdyby to bylo v okolí 20m, pak ano, ale 2km je fakt blbost.

Rušičky mobilů jsou poměrně běžná věc. Měl jsem tu čest se seznámit s jedním typem (kterým se ruší prezidentská kolona v Polsku) a je to pěkná hračka.

Odesláno
Malinká technická poznámka k všem alarmům a ochranám stylu GPS. Asi před půl rokem prej honili poliši v Praze nějaké maníky v Audině, kteří jim sice utekli ale ponechali jim jako odměnu za snahu to auto a v něm dárečky v podobě startovacích karet do Renaultů a tzv paklíčů do různých typů aut spolu s SPZ a bianco pojístkama . Nejvěrší překvapení asi způsobila podivná krabice, kterou posléze kontroloval technik. Ten po zprovoznění této divotvorné krabičky zjistil, že v okruhu prej asi 2 km nefungovaly mobily a tudíž žádné zařízení hlásící manipulaci s vozidlem. Tohle jsem sice dostal mailem od kámoše, ale celkem bych tomu věřil a tudíž asi nejlepší je opravdu dobrá pojístka. Ten vypínač možná, ale asi bych si to vykutil sám, protože jakékoliv schéma se může dostat do nepovolaných rukou :-), i zloděj se může zaškolit na našem fóru.

Tuto pohádku jsem dostal už asi před dvěma lety na e-mail:D

Odesláno

Za sebe můžu říci že se skrytým tlačítkem mám jen dobré zkušenosti. Jednou kdysi dávno zachránil rodičů Fávo a podruhý šefovo Mondeo, v obou případech se to snažili nějak najít či obelstít a nepodařilo se to. Já osbobně to nechávám montovat na všechny moje auta co jsem měl.

Odesláno

Jedno riešenie som niekde počul bolo, že niekam priložíš magnet a pod povrchom je skryté jazýčkové relé. Takže nie je šanca to nájsť. Tiež to niekto mal ako jack v autorádiu, strčíš dnu jack a ideš.

Odesláno

k tomu GPS, ak zlodej ide kradnut auto a ma gps rusicku, tak podla mojho nazoru nepojde kradnut auto za 6000E ale skor nieco za mozno 20kE a vyssie.. ;) takze zlodejika 407-mi asi nenapadne GPS :) moj nazor :papa

Odesláno
Jedno riešenie som niekde počul bolo, že niekam priložíš magnet a pod povrchom je skryté jazýčkové relé. Takže nie je šanca to nájsť. Tiež to niekto mal ako jack v autorádiu, strčíš dnu jack a ideš.

samotný vypínač by som si vedel vyriešiť, len potrebujem vedieť, čo prerušiť tým vypínačom a ako...:myslim

sám bez návodu sa v tom vŕtať nechcem, mám pred elektroinštaláciou 407 veľký rešpekt:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...