Péťa Odesláno 8. duben 2012 Odesláno 8. duben 2012 Hlavně to napište veřejně, ať si to každý tady přečte Citovat
cvrlo Odesláno 8. duben 2012 Autor Odesláno 8. duben 2012 ja som skôr myslel na SZ... napokon, nikto mi konkrétne riešenie neponúkol:myslim Citovat
Jolandar Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Malinká technická poznámka k všem alarmům a ochranám stylu GPS. Asi před půl rokem prej honili poliši v Praze nějaké maníky v Audině, kteří jim sice utekli ale ponechali jim jako odměnu za snahu to auto a v něm dárečky v podobě startovacích karet do Renaultů a tzv paklíčů do různých typů aut spolu s SPZ a bianco pojístkama . Nejvěrší překvapení asi způsobila podivná krabice, kterou posléze kontroloval technik. Ten po zprovoznění této divotvorné krabičky zjistil, že v okruhu prej asi 2 km nefungovaly mobily a tudíž žádné zařízení hlásící manipulaci s vozidlem. Tohle jsem sice dostal mailem od kámoše, ale celkem bych tomu věřil a tudíž asi nejlepší je opravdu dobrá pojístka. Ten vypínač možná, ale asi bych si to vykutil sám, protože jakékoliv schéma se může dostat do nepovolaných rukou :-), i zloděj se může zaškolit na našem fóru. Citovat
Péťa Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 To je blbost Kdyby to bylo v okolí 20m, pak ano, ale 2km je fakt blbost. Rušičky mobilů jsou poměrně běžná věc. Měl jsem tu čest se seznámit s jedním typem (kterým se ruší prezidentská kolona v Polsku) a je to pěkná hračka. Citovat
Jolandar Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 Možná :-) já to neviděl, ale stejně to neodešle signál o manipulaci s vozidlem, takže zbytečně vyhozené peníze. Citovat
Laďa Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Malinká technická poznámka k všem alarmům a ochranám stylu GPS. Asi před půl rokem prej honili poliši v Praze nějaké maníky v Audině, kteří jim sice utekli ale ponechali jim jako odměnu za snahu to auto a v něm dárečky v podobě startovacích karet do Renaultů a tzv paklíčů do různých typů aut spolu s SPZ a bianco pojístkama . Nejvěrší překvapení asi způsobila podivná krabice, kterou posléze kontroloval technik. Ten po zprovoznění této divotvorné krabičky zjistil, že v okruhu prej asi 2 km nefungovaly mobily a tudíž žádné zařízení hlásící manipulaci s vozidlem. Tohle jsem sice dostal mailem od kámoše, ale celkem bych tomu věřil a tudíž asi nejlepší je opravdu dobrá pojístka. Ten vypínač možná, ale asi bych si to vykutil sám, protože jakékoliv schéma se může dostat do nepovolaných rukou :-), i zloděj se může zaškolit na našem fóru. Tuto pohádku jsem dostal už asi před dvěma lety na e-mail:D Citovat
cvrlo Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 pokiaľ by to bolo cez sz, zaškolenie nehrozí Citovat
Brizan Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Za sebe můžu říci že se skrytým tlačítkem mám jen dobré zkušenosti. Jednou kdysi dávno zachránil rodičů Fávo a podruhý šefovo Mondeo, v obou případech se to snažili nějak najít či obelstít a nepodařilo se to. Já osbobně to nechávám montovat na všechny moje auta co jsem měl. Citovat
cvrlo Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 a čo takto niečo bližšie o tom vypínači;) keď tak na sz:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Jedno riešenie som niekde počul bolo, že niekam priložíš magnet a pod povrchom je skryté jazýčkové relé. Takže nie je šanca to nájsť. Tiež to niekto mal ako jack v autorádiu, strčíš dnu jack a ideš. Citovat
dodo407sw Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 k tomu GPS, ak zlodej ide kradnut auto a ma gps rusicku, tak podla mojho nazoru nepojde kradnut auto za 6000E ale skor nieco za mozno 20kE a vyssie.. takze zlodejika 407-mi asi nenapadne GPS moj nazor Citovat
cvrlo Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 Jedno riešenie som niekde počul bolo, že niekam priložíš magnet a pod povrchom je skryté jazýčkové relé. Takže nie je šanca to nájsť. Tiež to niekto mal ako jack v autorádiu, strčíš dnu jack a ideš. samotný vypínač by som si vedel vyriešiť, len potrebujem vedieť, čo prerušiť tým vypínačom a ako... sám bez návodu sa v tom vŕtať nechcem, mám pred elektroinštaláciou 407 veľký rešpekt:o Citovat
dodo407sw Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 ja by som odpojil asi (teraz budem ukrizovany) privod k immobilizeru?? alebo cerpadlu nafty? Citovat
AnotherOne Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Neviem aký má motor, ale 1,6 nemá podávacie čerpadlo a 2,0 asi tiež nie. Citovat
AnotherOne Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Kto by si to tam všimol V každom prípade, ani 2,0 nemá podávacie čerpadlo, už som to overil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.