Netopýrka Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 ...je mi blbě, a z práce mi po mailu posílají, co mám udělat....já se na to.... Citovat
mk405 Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 dej si jeden nakládanej hermelínek a budu lépe :D:D mk:papa Citovat
Netopýrka Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 ...já jsem nachcípaná už od víkendu, ale zalehla jsem už ve středu...mám radši dovolenou, aby v práci nebyly kecy...dokonce jsem tam včera dopoledne byla...a stejně mi nedaj pokoj... no jo, potim se jak ďas...ale nějak líp mi není Nevím, jak je to možný, ale tak nějak se ke mně zatím žádný obzvláště naložený hermelínek nedokutálel :) Citovat
Netopýrka Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 ...já jsem nachcípaná už od víkendu, ale zalehla jsem už ve středu...mám radši dovolenou, aby v práci nebyly kecy...dokonce jsem tam včera dopoledne byla...a stejně mi nedaj pokoj... no jo, potim se jak ďas...ale nějak líp mi není Nevím, jak je to možný, ale tak nějak se ke mně zatím žádný obzvláště naložený hermelínek nedokutálel :) Citovat
Netopýrka Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 už píšu dvojmo, práce je hotová, poslaná emailem, jdu zpátky do pelíšku, papa Citovat
Dave_k Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Koukám takovej malej chat na foru jo. :D:D Citovat
Pinďa Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Přeju Ti brzký uzdravení net! [Editován dne 6/5/05 Pinďa] Citovat
Netopýrka Odesláno 7. květen 2005 Autor Odesláno 7. květen 2005 Kuju kuju kuju ...no snad se do úterka dám do kupy... Citovat
Tazman Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 To se chce pořádně vypotit na cizím těle!!!:D:D PS: Doufám že jsem nezkonil gramatiku. [Editován dne 16/5/05 Tazman] Citovat
Petr605 Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem Tazman To se chce pořádně vypotit na cizým těle!!!:D:D PS: Doufám že jsem nezkonil gramatiku. Zkonil...:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem Tazman To se chce pořádně vypotit na cizým těle!!!:D:D PS: Doufám že jsem nezkonil gramatiku. Zkonil...:D:D Jó, Tazmane, co hláška, to perla. Kdyby byly ve větě jen dvě i/y, stejně se ti podaří je zaměnit. Sorry, ale Tvé výkony, to už chce talent, to není jen tak. Citovat
Netopýrka Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 Pánové, vy jste to vůbec nepochopili! Vy nevíte, že smých léčý? Tak to Tazman určitě myslel :D Citovat
Neon Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka Pánové, vy jste to vůbec nepochopili! Vy nevíte, že smých léčý? Tak to Tazman určitě myslel :D Von to tak nemyslel, ale mislel Citovat
Ferry Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Tazman urcite myslel vypotit se na nejakym mladym tele, takze podle toho dal i cizym :D Citovat
Hics Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Hele,... neznam chlapa, kterej by se radši smál, kdž se může \"potit\", takže to okecávej Tazmane, jak chceš, ale závěr je jeasnej...Seš prasák a basta! :-) :-) Citovat
Netopýrka Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 Hics bude asi grafolog....ani nemá rukopis a už umí číst mezi řádky :D Bude asi GENYÁLNÍ :D Citovat
Hics Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Hics asi grafolog nebude, páč kdo má tu čest po mě cokoliv číst, co rukou napíše - zoufá a grafologa naopak potřebuje on... Geniální rozhodně budu, páč sem zatím na 165432134 místě v anketě o nejůžasnějšího čecha či jaxe to zove. Ta?ka mi za to koupil angličáčka a bílou myšku... slibnej začátek kariéry ne? Citovat
lamancha Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 to \"cizym\" je spravne protoze s mekkym nemas co na tom tele delat a Hics rozhodne \"úůžasný\"je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.