Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...já jsem nachcípaná už od víkendu, ale zalehla jsem už ve středu...mám radši dovolenou, aby v práci nebyly kecy...dokonce jsem tam včera dopoledne byla...a stejně mi nedaj pokoj...:( no jo, potim se jak ďas...ale nějak líp mi není :(

Nevím, jak je to možný, ale tak nějak se ke mně zatím žádný obzvláště naložený hermelínek nedokutálel :) :) :)

Odesláno

...já jsem nachcípaná už od víkendu, ale zalehla jsem už ve středu...mám radši dovolenou, aby v práci nebyly kecy...dokonce jsem tam včera dopoledne byla...a stejně mi nedaj pokoj...:( no jo, potim se jak ďas...ale nějak líp mi není :(

Nevím, jak je to možný, ale tak nějak se ke mně zatím žádný obzvláště naložený hermelínek nedokutálel :) :) :)

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem Tazman

To se chce pořádně vypotit na cizým těle!!!:D:D:D

PS: Doufám že jsem nezkonil gramatiku.;)

Zkonil...:D:D:D

Jó, Tazmane, co hláška, to perla. Kdyby byly ve větě jen dvě i/y, stejně se ti podaří je zaměnit.

Sorry, ale Tvé výkony, to už chce talent, to není jen tak.

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

Pánové,

vy jste to vůbec nepochopili!

Vy nevíte, že smých léčý? ;)

Tak to Tazman určitě myslel :D :D :D

Von to tak nemyslel, ale mislel:D

Odesláno

Hele,... neznam chlapa, kterej by se radši smál, kdž se může \"potit\", takže to okecávej Tazmane, jak chceš, ale závěr je jeasnej...Seš prasák a basta! :-) :-)

Odesláno

Hics asi grafolog nebude, páč kdo má tu čest po mě cokoliv číst, co rukou napíše - zoufá a grafologa naopak potřebuje on...:D

Geniální rozhodně budu, páč sem zatím na 165432134 místě v anketě o nejůžasnějšího čecha či jaxe to zove.

Ta?ka mi za to koupil angličáčka a bílou myšku... slibnej začátek kariéry ne? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...