Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Repas vstřiky-vysoké korekce


Zbytek

Recommended Posts

Dnes jsem se konečně dokopal namontovat repasované vstřiky v TP Kladno do svého PEU 406 2.0HDI RHY r.v.2000.Na všech jsou vyměněné špičky a na dvou ventilky do přepadu.

Po namotování,start bez problému i jízda se zdá také v pohodě,ale po DIA jsem zjistil,že tři vstřiky na volnoběh mají korekce -0,5 až -0.8 ,ale čtvrtý má 1,8 až 3.5.:o

Nevím jestli to mám nějak řešit nebo jestli potřebují chvíli na srovnání a zajetí.:myslim

Nenapadá někoho co to mohlo způsobovat nebo jim dát čas na srovnání.Nebo je to na reklamaci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nie som odborník. ale pokiaľ mám správne informácie tak hodnota korekcii vstrekova má byť čo najbližšie k 0 na voľnobehu a to je jedno či -0,8 alebo +0,8 ale to Vám mohol potvrdiť niekto, kto je väčší odborník. A to je tu jeden. myslím si že budete vedieť o kom hovorím.Ale počul som že ani meranie korekcií nieje 100%. Vraj vstrek môže ukazovať relatívne malú korekciu (čo je znak toho že vstrek je na tom dobre)ale môže byť na tom horšie ako by sa mohlo zdať. Môj názor je že 3,5 je už fakt veľa ale ja osobne som videl auto na ktorom mi na jednom vstreku vyskočila korekcia na -4,2. ale keby mi ukazovalo také hodnoty tak by som dal určite vstreky aspon skontrolovať na stolicu, prečistiť. a vraj to veľa spraví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tomik no pises zaujimave veci, pretoze ja ked som mal vstreky na stolici a aj sa precistili tak auto neslo lepsie akurat tak horsie. A co sa tyka tych korekcii tak mne jeden vstrek vykazoval hodnoty az okolo -18 cize ak je to tak ako pises ze tam staci par jednotiek na to ze vstrek je hotovy tak potom ja nemam co riesit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja sa do vstrekov veľmi nerozumiem len čo som sa dopočul...ale je možné aby vstrek mal až takú vysokú hodnotu?:myslim. Ale môj osobný názor. pokiaľ ti vstreky prečistí profesionálna firma čo vie ako na to. tak by auto nemalo isť horšie. práve naopak. Podľa mňa chyba bola niekde inde.čiže nechápem tomu a po vyčistení ti aké hodnoty ukazoval?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a po založení si tam dal aj tie medené podložky nové? Lebo aj z laického hľadiska keď dáš niečo na opravu, prečistenie tak by človek očakával lepší výsledok ako pred daným ukonom. a len taká otazočka merali sa tie korekcie cez PP2000??? pre mna je to zaujímavá informácia že siemens má v % to som ja napr. nevedel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já týhle metodě ( bez rozebrání ), moc nefandím, myslím si, že když se uvolní nečistota, která nemá kam odejít může se napáchat víc problémů než užitku. Tipoval bych, že to bude původ toho problému. Nicméně to by se samozřejmě mělo poznat při následném testu.... :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vies koblih otazne je ci to cistene bolo pred alebo po skuske... to ja netusim, chlap ktory mi to odtestoval mi dal vysledky a tie su daleko od hodnot ktore su pozadovane pri novych vstrekoch a pritom auto ma najazdenych 117tis km resp. v tej dobe malo 110tis. Cize nechce sa mi verit ze tie vstreky su az natolko zodrate.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono taky záleží na jkaou naftu to jezdilo. Pokud jsou km reálné tak to je opravdu brzy, ale vstřikovač je součástka jako každá jiné může se pokazit... každopádně by to chtělo řešit. Minimálně by stálo za to vyzkoušet jiný vstřikovač nebo nejlépe nechat přezkoušet všechny v nějakém osvědčeném servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...