Přejít na obsah

Zbytek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Jemnice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Zbytek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zbytek

    Diag pp 2000 Vysočina

    Ahoj. Už jsi vyřešil diagnostiku? Jsem z Jemnice a mám ji. Co potřebuješ?
  2. Mě něco podobného dělala volnoběžka na altíku.
  3. Zbytek

    Repas vstřiky-vysoké korekce

    Takovou odpověď jsem chtěl slyšet od někoho znalého,abych s tím neudělal víc škody jak užitku.Díky. PP2000 byla opravdu china,ale bylo to ještě nezávisle vyzkoušeno na dvou dia v servisech ze stejným výsledkem.Nevím co to bylo dia,ale origo PP nebyla ani jedna. Posláním na test jsem myslel reklamaci.Vše dělají lidé a nikdo není neomylný. Takže budu zatím jezdit,průběžně sledovat stav a uvidím co se bude dít dál.
  4. Zbytek

    Repas vstřiky-vysoké korekce

    Koukám,že se to tady dost rozjelo. Pokusím se ještě nastínit vše o začátku.Začalo to občasným zaškubáním motoru v celém rozsahu otáček studeného i teplého motoru.Dia (PP2000) nic nehlásila tak první co jsem vyzkoušel byly výměny všech filtrů,ale to nepomohlo. Potom se přidalo při vypnutí klíčku,motor ještě několik otáček běžel a dia oznámila chybu DRV ventilu.Proběhla výměna DRV,motor chcípal okamžitě ,ale cukal dál. Další nahlášená chyba byla snímač tlaku paliva.Výměna také nepomohla. Proběhla kontrola rozvodů,ještě jedna výměna filtrů,čištění a přezkoušení EGR,výměna podtlakových hadiček a jízdy s dia.Stále bez úspěchu. Přišli na řadu vstřiky i když se korekce pohybovali od -1.5 do 1.5,ale po 195 tis. km si určitě zasloužily kontrolu.Vstřiky jsem poslal v pondělí ve středu přišly zpět a za týden ve čtvtek už byly v autě. Dnes už mají najeto 150 km,jízda OK,start OK,volnoběh OK,škubání přestalo, jen mě trošku překvapily uvedené korekce. Asi to zatím řešit nebudu,ale rád bych názor místních odborníků,jak by řešili takovou situaci.Hledat ještě jinou závadu ( budu rád za každý tip),poslat uvedený vstřik ještě znovu na test nebo neřešit a jezdit.
  5. Dnes jsem se konečně dokopal namontovat repasované vstřiky v TP Kladno do svého PEU 406 2.0HDI RHY r.v.2000.Na všech jsou vyměněné špičky a na dvou ventilky do přepadu. Po namotování,start bez problému i jízda se zdá také v pohodě,ale po DIA jsem zjistil,že tři vstřiky na volnoběh mají korekce -0,5 až -0.8 ,ale čtvrtý má 1,8 až 3.5. Nevím jestli to mám nějak řešit nebo jestli potřebují chvíli na srovnání a zajetí. Nenapadá někoho co to mohlo způsobovat nebo jim dát čas na srovnání.Nebo je to na reklamaci?
  6. Zbytek

    servis-vstřiky

    Musím souhlasit.TP Kladno je OK.V pondělí odeslány vstřiky,v úterý odsouhlasení opravy,ve středu byly doma.Výměna 4xtryska a 2x přepad a cena 9210 + pošta.
  7. Zbytek

    Nastavení převodovky

    VIN VF38ERHYE81064362
  8. Zbytek

    Nastavení převodovky

    Jestli je převodovka orig.nevím.VIN zjistím a napíšu.Ale má to nějaký význam,která je tam nastavená?Já jsem měnil BSI.Tak jen pro kontrolu,jestli je to správně nastavené,protože nevím z jakého auta to přesně je a z původní se nedalo už nic zjistit.
  9. Prosím o radu.Jaký typ převodovky má být nastavený v BSI u auta Peugeot 406 Break 2.0 HDI 66 kW r.v.00.Má tam být převodovka s dlouhým nebo s krátkým řazením? A má to nějaký význam toto nastavení?Děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit...