Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem byl dnes prohnat WRC u restaurace Džbán

Recommended Posts

Odesláno

A je to....

To Oddie - Jako jedinej sis všiml detilů, který nejlíp vystihujou podstatu věci...Klobouk dolu.

On je trochu problem s paralaxou objektivu - u malýho modelu focenýho z blízka moc utíká vzdálenější část auta a samozřejmě je tu otázka hloubky ostrosti, ale na velký clonění bylo už málo světla a Destinymu se tak třásly ruce samou nedočkavostí, jak vás tu všechny natře, te to neudržel a musel fotit na krátkej čas a proto to má malou hloubku ostrosti, ale je jasný, že jak sem ted dá jakoukoliv fotku, ta první co budou všichni studovat - jestli to neni fligna....:-)

[Editován dne 6/5/05 Hics]

Odesláno

Vlastně máte kliku, že je to jen pěkná prácička ve Photoshopu....kdybyste se k tomu autí fakt dostali a pak sem naskládali jen ochutnávkový fotečky, tak vás kluci sežerou :) :) :)...heh, a právem :) :) :D :D :D :D :D:P :P :P

Odesláno

To netopirka:

Za povožení v předloze týhle maketky bych se sice sežrat nenechal, ale kousnout možná jo.... :-)

Na příští tejden plánujem šalbu \"Marcus Grnholm a Timo Rautanen ve Škodě 120\"

Třá se někdo lapí....:-)

Odesláno

Tak to já se taky přiznám... sežral jsem to.. bez jediné pochybnosti.. trošku se mi nezdály penumatiky.. ale považoval jsem je za nějaké \"supersporty\" Fakt, hodně dobrá prácička... Klóbrc dolů.:papa

Odesláno

No na prvni pohled sem to taky sezral, i kdyz ty leskle gumy se mi taky nezdaly a predek auta kapanek rozmazany, ale pokud se na to oci nezameri, a jen tak koukne neni sance to poznat jen tak mrknutim oka :) A ten model je fakt docela dobre udelany, akorat jak bylo receno hlavne na kapote dou videt nepresnosti ve slicovani :) Pekna srandicka :)

Odesláno

No, focení nám zabralo asi tak 45min a úprava ve Photoshopu asi tak 2h.

Shodli jsem se ale pak s Hicsem na tom, že pokud by to byl placený kšeft a né jen blbinka pro radost, tak to uděláme tak, že to opravdu nikdo nepozná. Zabralo by to ale pak mnohem více času, ale výsledek by stal za to.

Chtělo si to minimálně mnohem déle pohrát se správnou perspektivou obou aut. Bylo to trochu rozhozené a dohaněli jsme to v Photoshopu.

Takže kdyby se našel nějaký investor, tak dejte vědět ;):D:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...