Hics Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 A je to.... To Oddie - Jako jedinej sis všiml detilů, který nejlíp vystihujou podstatu věci...Klobouk dolu. On je trochu problem s paralaxou objektivu - u malýho modelu focenýho z blízka moc utíká vzdálenější část auta a samozřejmě je tu otázka hloubky ostrosti, ale na velký clonění bylo už málo světla a Destinymu se tak třásly ruce samou nedočkavostí, jak vás tu všechny natře, te to neudržel a musel fotit na krátkej čas a proto to má malou hloubku ostrosti, ale je jasný, že jak sem ted dá jakoukoliv fotku, ta první co budou všichni studovat - jestli to neni fligna....:-) [Editován dne 6/5/05 Hics] Citovat
AKCZ Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 A s tim \"Destiny na měsíci\" ste to mysleli jak? Citovat
sipka Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Sice taky denně dělám ve Photoshopu, ale klidně bych so sežral i s navijákem. Ono se stejně moc lidí na detaily nesoustředí Dobrá práce :papa Citovat
Gotrek Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Fakt machrovinka pánové, klobouk dolů. Kdo umí ten umí, kdo ne, tak... Citovat
lamancha Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 perfektni, akorat je videt, ze P. ma problemy se slicovanim casti:Dale sezral jsem to komplet:( Citovat
Hics Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 To Gotrek: Hadej na čí střeše je to focený....:-) Citovat
Netopýrka Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Vlastně máte kliku, že je to jen pěkná prácička ve Photoshopu....kdybyste se k tomu autí fakt dostali a pak sem naskládali jen ochutnávkový fotečky, tak vás kluci sežerou :) ...heh, a právem :) :D :D :P Citovat
Hics Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 To netopirka: Za povožení v předloze týhle maketky bych se sice sežrat nenechal, ale kousnout možná jo.... :-) Na příští tejden plánujem šalbu \"Marcus Grnholm a Timo Rautanen ve Škodě 120\" Třá se někdo lapí....:-) Citovat
Gotrek Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Napsán autorem Hics To Gotrek: Hadej na čí střeše je to focený....:-) Poznal jsem ji... Citovat
Bohouš Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 No já to sežral raz dva - přiznávám se. :papa Citovat
Majkie Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Tak to já se taky přiznám... sežral jsem to.. bez jediné pochybnosti.. trošku se mi nezdály penumatiky.. ale považoval jsem je za nějaké \"supersporty\" Fakt, hodně dobrá prácička... Klóbrc dolů. Citovat
rimmer Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 No na prvni pohled sem to taky sezral, i kdyz ty leskle gumy se mi taky nezdaly a predek auta kapanek rozmazany, ale pokud se na to oci nezameri, a jen tak koukne neni sance to poznat jen tak mrknutim oka A ten model je fakt docela dobre udelany, akorat jak bylo receno hlavne na kapote dou videt nepresnosti ve slicovani Pekna srandicka Citovat
Operator Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Sqělá prácička, jen co je pravda!!! Hold kdo umí, umí, kdo neumí, čumí. A já teda čumim!!! Asi takhle :o:o:o:o:o :papa Citovat
Péťa Odesláno 13. květen 2005 Odesláno 13. květen 2005 I já se skláním před tou prací! Můžeš napsat, jak dloho jsi na tom ve Photoshopu pracoval? Citovat
destiny Odesláno 16. květen 2005 Autor Odesláno 16. květen 2005 No, focení nám zabralo asi tak 45min a úprava ve Photoshopu asi tak 2h. Shodli jsem se ale pak s Hicsem na tom, že pokud by to byl placený kšeft a né jen blbinka pro radost, tak to uděláme tak, že to opravdu nikdo nepozná. Zabralo by to ale pak mnohem více času, ale výsledek by stal za to. Chtělo si to minimálně mnohem déle pohrát se správnou perspektivou obou aut. Bylo to trochu rozhozené a dohaněli jsme to v Photoshopu. Takže kdyby se našel nějaký investor, tak dejte vědět :cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.