Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ony odchází prý dříve kvůli váze vozu.-2100kg. Přeci jen 207 je o dost lehčí.. Pak je těch 50ti km ještě v normě..;);)

A,ted jsem mluvila s chlapem,co má 3008 a ten mi říkal,že mění po 10tis km kotouče i desky..:-(

Jinak,ta barva,co má tvůj P se mi strašně líbí. A,vůbec ten facelift se jim povedl. Jenže,mm už o P nechce ani slyšet:-(

Odesláno

Ony odchází prý dříve kvůli váze vozu.-2100kg:myslim to akoze auto ma hmotnost 2100kg?? mozno celkova hmotnost, pokial viem moja ma 1400kg a diesel bude nieco podobne. Elektrony sa aj mne spinia nadmerne takze pocitam ze platnicky vydrzia aj mne cca tych 40 000km. Na 307ku som menil za ATE a bolo to lepsie myslim ze sa tak kolesa nespinili.

[upravil dne 2.9.2012 09:28 od robozv]

Odesláno

Koupil jsem na předek ty ATE v keramice (1700Kč) a daleko míň se špiní hliníková kola. Oproti zadním, kde jsou ještě původní BOSCHky je to jak nebe a dudy.

Odesláno

otazka smerovala k tomu ze ked som mal 307ku a este origo platnicky z nicoho nic zacali piskat ako vlak tak som ich menil za ATE a boli aj lepsie a zivotnost bola tiez lepsia

Odesláno

Já jsem nedávno měřil přední kotouče, podle obvodové hranky je opotřebení cca 0,8mm. Funkční tloušťka by měla být 2mm, najeto mám aktuálně něco přes 34tkm. Takže těch 70-80tkm by kotouče vydržet měly a to jezdím opravdu dost po městě.

Odesláno

robozv.

Tak jo.. celková hmotnost je 2100kg,ale provozní je 1515kg u 1,6 16V.No a já,když tam naložím celou rodinu+ autosedačky,nákup,tak mám těch 2100 určitě:D. To opotřebení je závislé na váze vozu. To ti řekne každý mechanik stejně,jako to sdělili i mě. Je to stejné jako u lidí. Já se svými 50kg mám boty třeby 8 let,než se rozpadnou. Chlap,co má 150kg je oddělá za rok:D

Odesláno

Nejak jsem vam zapoměl napsat jak jse dopadl v servise se zarukou na predni kotouce.

Tak trochu jsem to ocekaval:

Zaruka neuznana:grr pry je to bezne:o opotrebeni.V servise mne obratem zdelili ze za 15tis. Kc mne predni kotouce vymneni.:o

Coz jsem odmitl:P. Cena ND je kolem 6tis a vymnenu zvadam sam doma. Takze mne to vyjde na mene nez polovinu nez v servisu:D.

Odesláno

Známý má na 308 najeto přes 100tkm a má kotouče i desky pořád původní. Ale jezdí takovým stylem, že jinej známej povídal, že když ho kdysi někde potkal, tak se málem vyboural, protože ho chtěl místo předjíždění objíždět - prej myslel, že stojí :D

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak už došlo i na mě, dnes jsem se na prohlídce při 50tkm (mám to trochu posunutý) dozvěděl, že max do 10tkm je třeba vyměnit kotouče i desky. Měřil jsem kotouč od hranky a z těch funkčních 2mm je už fakt cca 1,75mm pryč. Sice to brzdí jak hrom, ale moc to teda nevydrží...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...