OK406 Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor Slevu lze dostat pouze při platbou převodem a ne kartou. Občas tam objednávám, ale stává se mi, i když dám do poznámky : ,, člen Peugeot club - Amis de Lion, OK406", tak slevu nemám. Výše slevy není závratná. Myslím 3% nebo 5%. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. únor Odesláno 10. únor Naskočili dotazy od lidí tak jsem se poptal u nejpovolanějšího tohle mi napsal myslím si že nějakou dobu to bude takhle fungovat. Lidi hlavně si uvědomte že když se podíváte na ceny LKQ a na ceny AUTOROZVODY.CZ tak jaký je tam rozdíl v pultové ceně takže kde by tam našel prostor na nějakou slevu ve větší výši hlavně dělají to pro club zadarmo oni od clubu žádnou protislužbu nemají je to spíše taková zažitá věc. Kolik je sleva pro člena na LKQ vůbec netuším ale vím že tam byla ochota slevu přiznávat vcelku vázaná na obrat a obrat na LKQ není pro firmu jejich velikosti od spolku který má celorepublikovou působnost moc zajímavý. Ano vím to sám že ceny LKQ jsou jako z jiné galaxie oproti jiným eshopům a že s dostupností to tam taky není zejména u starších aut hitparáda. pavelu96, Dave_k, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. únor Odesláno 11. únor Tak ono u LKQ, potažmo AutoKelly platíš za ten luxus, že máš fakt hafo dílu skladem, případně hned ráno. No a hlavně je to jako služba pro spolupracující servisy, rozvoz dílů, odběr nářadí, zvedáků... Ty ceny jsou pak defacto stejné jako u jiných obchodů. Potřeboval jsem takto v pátek večer objednat startér na zítřejší sobotu. Kamarád, co odebírá hodně, to vzal na sebe, v 7 hodin byl na místě a namísto 5000 jsem platil 1200. OK406 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
JimBeem Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor V 10. 2. 2026 at 12:17, Vena garážmistr napsal: @JimBeam @OK406 @radim.1008 @Weri 605 Takže aktuální způsob objednávání je viz.: objednávat přes jejich formulář a do poznámky. Nick z klubu s žádostí slevu tzn. např. peugeot club – XXXXX – prosím slevu tak to kolega při fakturaci odchytne a slevu tam dá. Pouze ji nedává na oleje a akční nabídky (tzn. výrobce, kteří jsou v konkrétním měsící v akci) jinak vždy. Díky za info, nuž dělám to tak vlastně roky. Jenom tam píšu tedy nick a fungovalo to vždycky, ale už se mi stalo za poslední cca rok 2-3x beze slevy. U té poslední objednávky za nemalý peníz (cca 7800kčs) to trošku zamrzelo.... OK406 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.