Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, stala se mi nepříjemná věc. Prasknul mi rozvodový řemen, co s tím souvisí všichni víte, oprava cca 30-40 tisíc. Má cenu shánět nový motor, nebo mám nechat opravit?

Případně nevíte o nějakém motoru?

Je to P407SW 1,6 HDI 80 KW RV 2006

Moc díky za jakékoliv reakce.

Mějte se, Luboš

Odesláno

Asi by měl někdo kouknout rozsah škody a pak udělat závěr. Oprava za 30-40 tis samozřejmě smysl nemá, je otázzkou jeslti to někdo jen tak plácnul a nebo to tak opravdu vypadá...

Koli to mělo najeto?

Odesláno

Mělo to najeto 170 000. Měl by to být podle servisních zásahů řeál. Mechanik (kamarád) to rozdělal, ještě zkouší tlakovat jestli jsou i ventily rozbité, vahadla jsou pokřivené, taky je tam jedna vačková hřídel opotřebovaná. Jen se snažím získat více názorů pro moje rozhodnutí. L.

Odesláno

Hm no teď už těžko špekulovat. Já měl servisku a stejně jsem to měnil v 155 tis.... ale tím tomu nepomůžeme.

Počítej, že motor bude stát tak 20-25 tis. + práce. Za starej ještě něco utržíš...

Odesláno

Pokud by to bylo v těchto částkách tak bych byr radši, ještě de o to kde sehnat a v jakém stavu bude ??

Za každý tip předem díky. L.

Odesláno

Pohledej v inzerci a obvolej vrakáče, ten motor určitě někde seženeš, akorát bude záležet za jakou cenu a v jakym stavu..... stačí ti samozřejmě holý motor bez příslušenství protože to použiješ z toho původního

[upravil dne 4/4/12 10:03 od Dančák]

Odesláno

Díky za rady, i soucit Marcel :-)

Koblih69, díky za tipy, něco jsem už i obvolal, hledám dál, za další tipy od kohokoliv předem díky.

L.

Odesláno

1.Pokuid se nebojíš Polska, mrkni na např. allegro.pl je tam celkem dost motorů i dílů.

2.Kolega jezdí na autoburzu go Gliwic a tem je spousta borců. kteří ti motor dovoezou až domů a ceny jsou lepší než v ČR

Hodně štestí při shánění - trochu jsi mne s tím řemenem vyděsil mám taky najeto 160 tis :o

Odesláno

Skoro bych popřál upřímnou soustrast - já se na rozvody taky teprve chystám a to mám 164 tis. Mimochodem jaký je stanoven interval výměny u 1,6 hdi?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...