Kristián Hynek Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 FAP vypnuté není. Přemýšlím o jeho odstranění. Nebude to tomu vadit, když bude pryč? Citovat
straki007 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Tak to chce na diagnostiku a merit pocas jizdy. Citovat
BTRado Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 túto hlášku vypisuje aj mne , vypisovalo ju aj pred fap off a aj teraz po fap off, na dia to vyšlo: vysoký tlak turba a niečo s EGR, egr vyčistím ale aj tak to vidím na to turbo, inak píše to pravidelne tak okolo 500km dnes som bol nyvyše tak trochu ako vysvietený vianočný stromček keďže som menil klapky na klíme a odpojil som bagy pod prúdom a ešte aj volant som otočil podprúdom, ide mi, nie? aleaspoň chcek engin mi zhasol Citovat
Kristián Hynek Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Tak DIA mi nahlásila špatné tlaky do turba. Fap je v pořádku (zatím) Teď jestli to jsou čidla, nebo bude potřeba repas turba což doufám že ne. Nevíte, co by to mohlo být? Jestli třeba jen vyměnit vzduchové hadicky, nebo vyčistit klapky, či něco takového? Citovat
koblih69 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 To je zajímavá hláška \"špatné tlaky do turba\" Citovat
Kristián Hynek Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 No tak jen ventiluji, co mi řekl servisák. Jinak vypadá to na repas turba. Servisákovi se nechce do rozdělání a vyčištění Já se v tom úplně nevyznám, jinak bych si to vyčistil sám. Neměl by jste někdo návod pro lajka? :-D Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Repas turba je až to poslední o čem přemýšlej... Napřed zjisti přesnou hlášku z diag. i s jejím kódem. Úplně nejlíp vyhledej jiného servisáka, z toho co píšeš ti tenhle asi jen vytáhne peníze z kapsy... Citovat
Vincentvincent Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Tiež mi vypisovalo tú istú hlášku .... začal som jazdiť normálne tzn. nenechávam otáčky pod 1800 a problém zmyzol...Pozor netvrdím, že jazdíte tak, ako som jazdil ja, ale mne to pomohlo. Citovat
mapitek Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Tak už mi to píše taky , už asi 4 dny starty normál auto jede jako ďas , ale kontrolka motoru svítí furt a při každým startu \" Depollution sys........\" . Kdy to hodí do nouzáku jel jsem i 150 a furt nic Citovat
koblih69 Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 No a co myslíš, že se stane? Že to přestane? Musíš an diag a podle výsledku problém řešit. Ta hláška je jen univerzální hláška, ale ty potřebuješ vědět co je špatně. Citovat
mapitek Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 tak zejtra jedu na diag dám vědět jak jsem dopadl Citovat
jojosavi Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Zdar. Tiez sa mi stalo pred par dnami nieco podobne. Regeneroval sa FAP a na konci zasvietila kontrola dia. motora a hlaska Depollution ... Po niekolkych startoch stale svietila kontrolka a po nastartovani naskocila ta hlaska. Napojil som auto na dia. a naslo trvalu zavadu P1598 - Obvod elektromag. ventilu ovladani ventilu bypass chladiciho okruhu Zkrat medzi dvema vodici nebo skrat na plus. Zmazal som zavadu, nastartoval hlaska zmizla ani kontrolka nesviti. Len po napojeni na dia sa ta zavada znovu objavila. Vie niekto poradit kde moze byt chyba? Asi EGR ventil alebo nieco ine? Alebo pockat ako prebehne dalsia reg. FAPu? Podla dia sa predtym FAP zregeneroval, len sa asi nieco stalo pri ukoncovani regeneracie. Citovat
mapitek Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Zdarec , tak jsem dorazil z diag u mne je to FAP , takže moje řešení , borec ho vyhodí , dá tam trubku a překope řídící jednotku , aby ho dál nehledal to celé za 5000 Kč Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 jojosavi: Tuhle chybu to ukazuje i mě.. Ale neni to příčina kontrolky motoru. Je to ventil kterej po nastartování v zimě uzavře přívod vody do topení aby serychleji ohřál motor. V topení by pak na tento případ měl bejt nějakej el. vyhřívač. Nachází se vedle termostatu. mapitek: Trubku bych si tam nenechával dát. V první \"polovině\" toho FAPu je Katík. Ten se zachovává. Poze se vymlátí druhá \"polovina\". Kontaktuj Strakiho zde z fora jestli to cheš mít pořádně provedený a pak neřešit regenerace Citovat
jojosavi Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Chozeluizskuner: A ako si riesil tu chybu? Novy ventil? Alebo s tym jazdis dalej? Citovat
JohnHEWITT Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Tak sem pridám aj ja niečo...práve ráno som bol po auto v servise kvoli výmene synchronu na prevodovke...a teraz večer tiež depollution system faulty - motor v nudzovom režime a nepravidelný chod...nie hladko (trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr), ale prerušovane (trrr trrrr trrrr trrr trrrr)...neviem ako to vysvetliť ináč.... motor bežal hladko všetko v poho...odbehol som si do obchodu iba po žuvačky....bol som tam max 5 minut...prídem do auta naštartujem a už hláška nepravidelný chod...a núdzový režim turbo vypnuté.....tak reku či nemal niekto podobný problém..a čo by to tak mohlo byť....hlavne narážam na nepravidelný chod....tak či niečo so vstrekmi alebo? Ďakujem za každý nápad a radu...samozrejme budem riešiť dia....ale najskôr v pondelok...a zajtra potrebujem autom ešte takých 20 km spraviť..tak či to moc nezaťaží motor keď je v núdzovom režime... Citovat
JIMI 07 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Taky mi to skákalo do nouz.režimu furt stop a stačil vyměnit palivový filtr a jede super v poho. závadu to na diagn.asi neukáže paliv.filtr.Jinak nevim ahoooooj!!! Citovat
JohnHEWITT Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Pred tromi týždňami som vymenil olej aj všetky filtre - vzduch, nafta, olej, kabinový ešte nie chcem najskôr doplniť klímu a dezinfikovať...v noci som ho na pár hodín odpojil od baterky...po zapojení ešte pískalo aj vybehovala kontrolka ale motor už mal lepší ťah...a po ďalších dvoch štartoch to prestalo...ale diagnostiku si aj tak neodpustím... Citovat
RADKA142 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Dobrý den prosím o radu nebo vysvětlení ,včera se mně stalo ,že něco píplo a začala přerušovaně blikat kontrolka závada systému řízení emisí (viz obrazek) a vyhodilo hlášku depollution system faulty .Při vypnutí motoru běžel ventilator chladiče cca 10 min.Dnes ráno při nastartování a jízdě nic... nevite co je to za problém. Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Řeknu ti to úplně přesně: je to věštění z křištálové koule,zajeď s tím na diagnostiku určí ti jasně daný problém Upraveno 14. červen 2015 uživatelem chuck11 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.