Stifler Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Tak i já se připojuju k zástupu gratulantů. Sice, kdybych to auto neviděl na Jičínském srazu naživo, bych doteď nevěděl, že už jezdíš konečně Peugeotem, ale už bylo na čase. Tak ať tě auto nezlobí a naplňuje účel, pro který bylo koupeno. Citovat
gronholmm Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 No nesmí zlobit, jen bude asi potřeba trochu poštymovat KAT. Na volnoběh trochu chrastí. Přemýšlím jestli od Devilse vzít ten postarší který bude potřeba vařit, a nebo zainvestovat a dát fungl Citovat
Cinicman Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 KAT vyhodiť... Inak pekný kombík, gratulujem aj ja... Citovat
gronholmm Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Tak úspěšně pojištěno na POV a když už jsem ten likvidátor tak pro sichr i HAVku Jenom doufám že ji dlouho nebudu potřebovat. Včera jsme v práci koukali a měl jsem co dělat abych našel delší auto a auto který bude mít větší kufr Citovat
Jimmy106 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Dnes te cekam na sraze chci se juknout na ten tvuj kaktus Kdyz nad tim tak premyslim, bude to divny pocit na srazech nevidet tvou fialku.. [upravil dne 5/4/12 11:49 od Jimmy106] Citovat
gronholmm Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Jj, i pro mě je to divný pocit Jinak nevím jestli nemám problém. Dnes jsem se na to opět zaměřil. Je u motoru normální že je až moc slyšet syčení turba? Je jedno jestli na místě nebo za jízdy, lae od 1500 otáček začne hodně \"svištět\" a je to hodně hlasité. Je to vlastnost TD, nebo mám hledat nějaký problém? [upravil dne 25/2/13 10:44 od gronholmm] [upravil dne 25/2/13 10:45 od gronholmm] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Hele, to má jako už turbo jo...? Citovat
gronholmm Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Miníku, má ale začínám z něho mít vítr A nerejpej Citovat
Devils-night Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 gronholm:pokud je to znatelnejsi nez kdyz si odjizdel tak bych se zameril na nejakou diru ve vejfuku.Pokud je to stejny tak takovej zvuk to melo od ty doby co jsem ho měl.a když jsme měli s ferrym turbo venku tak vypadalo skoro jak novy jinak papíry mám připravený,jak je předáme? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Teď vážně, jak na mojí Multiple I, tak na mém VW Multivanu se obdobně hlasitě turbo projevovalo, ovšem jen do té doby, než jsem na obou autech přišel na \"povolené\" parohy - výfukové svody na bloku motoru... stačilo vzít golu, a za 5minut bylo po pískání Citovat
Ferry Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 auto jsem mel asi dvakrat pujceny a jel jsem s nim trasy okolo 200km a nerekl bych, ze by bylo turbo hlucnejsi, nez u jinych aut ( jezdil jsem napr. s VW Touran r.v. 2011, kde bych rekl, ze je slyset mozna jeste vic) Citovat
Sagic Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Jak psali ostatní, zkus se zaměřit na netěsnost výfuku někde u svodů. Stačí i malá díra a syčí to dost hlasitě. Jinak mě se na TD projevuje turbo až kolem 2200ot/min. Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 ...... ovšem jen do té doby, než jsem na obou autech přišel na \"povolené\" parohy .... Ty vo*e a mám dost, asi půjdu spát. Tvůj příspěvek jsem četl 3x a pořád jsem přemýšlel, který parohy jsou povolený a který zakázaný (napadly mně jedny, ale ty zas nemaj nic společnýho s autem) až jsem ho dočetl až do konce ....... a začal jsem se vlastní blbosti smát tak, že to probudilo spící Helču. [upravil dne 5/4/2012 21:29 od Medvěd] Citovat
h4wk3y Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 me taky syci turbo, ale kdyz jsem slysel VW Multivan 2.5TDi(vsechny tri cerveny), tak jsem klidnej .... Citovat
gronholmm Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 No včera to bylo zajímavý na srazu. Schreek se šel podívat se mnou, aby řekl názor, a povídá že mu to přijde normální, a že by to neřešil. Pak vyleze z restaurace Moby a už zdálky hlásá že dotaz mám oprávněný :D:D:D Tak vám nevím Zkusím to ntočit a dát na YT Citovat
Moby89 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 jemu nehučí jemu píská:D:D ale mojeho názoru si nevšímej, já dělám do včel:roker [upravil dne 6/4/12 12:16 od Moby89] Citovat
gronholmm Odesláno 6. duben 2012 Autor Odesláno 6. duben 2012 gronholm:pokud je to znatelnejsi nez kdyz si odjizdel tak bych se zameril na nejakou diru ve vejfuku.Pokud je to stejny tak takovej zvuk to melo od ty doby co jsem ho měl.a když jsme měli s ferrym turbo venku tak vypadalo skoro jak novy jinak papíry mám připravený,jak je předáme? No to nevím, první dny jsem byl unešenej z auta jako takového, teď se už začínám rozkoukávat, ale neboj se že jsem to koupil abych hledal chyby - jen chci mít vše ok Co se týče papírů, zavolám Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 jj .... jeste mel hulakat \"MAS TO ROZBITYYY..\" Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Ty mladý kluci, to je děs ale vy z toho vyrostete Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.