Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

BBJ: upřímně co se týče kombíka - v tý cenový relaci co jsem měl já, si člověk vybírat nemůže. Já jsem to vzal, protože mi to bylo mnoho členy doporučeno, a já jim věřím a dal jsem na jejich rady. Opravdu za 40000 chtít spolehlivý auto a ještě si diktovat jak má vypadat je holý nesmysl :papa Ale samozřejmě sem rád že to je kombík - to mám jako takový bonbonek :)

Odesláno

Pokud budeš na ten motor hodný tak tam není co by se podělalo, jen spotřebáky, tyčky, brzdy, nějaký drobnosti okolo palubovky, ale to by mohlo bejt vychytaný, a kdyby ne, tak jsme tady aby jsme ti s tim píchnuli;)

Odesláno

Povídej co je \"hodný\" přiznám se že s dieslem nemám moc osobních zkušeností. Studený to nevytáčím, ani netlačím na pilu. snažím see jezdit plynule, a po zaparkování čekám cca 20- 30 s než motor chcípnu. Ale to je jediný co vím

Odesláno

To cekani na konci jsem take nikdy nedelal. :( I kdyz nez posbiram roztahane veci po aute nastrkam do kapes tak to nejaky cas trva.

Jedine co jsem se odnaucil nastartovat studeny auto v zime aby se zahralo a jit skrabat 10minut okna. :(

Odesláno

To si děláte srandu...

Dnes založené téma a už čtyři stránky pokecu... Vidím že u Gronholma to jde rychleji než když koupil 406ku ONI :-D a to už jsem si řikal že ty stránky mu tam skáčou co den :-D

Gratuluji k výběru, taky jsem přešel z favorita který mi ale v srdci navždy zůstane. Bohužel klub skodafavorit.cz který jsem kdysi navštěvoval stejně tak hojně jako tento klub rezignoval ze strany vedení na svou funkci a nově vytvořený klub mě tak nebere, ale nevadí mám novou náhradu zde ..

Přeji hoooodně šťastných kilometrů a solitérka si nech přece jen je to laurin mezi favority

Odesláno

JJEENNDDAA - neboj Solitaire zůstane ikdyby na fridex nebylo :) Mám k němu silný citový pouto (blbost že?) a taky je to raritní model. Jinak rychlost tohohle vlákna vidím v tom že hodně lidí čekalo kdy dojde k tomu zlomení :D

oddie: Takže po zaparkování můžu hned chcípnout? A jak je to třeba když z dálnice sjedu k benzínce? Tam už by si pár vteřin počkal, nebo by si to taky neřešil?

Odesláno

Pokud po dálnici jedeš svých klidných 120 a před sjezdem k benzínce stejně ubereš, řešit taky nic nemusíš. Ještě tak kdybys jel pětikilometrový dálniční kopec celou dobu na plný plyn, na konci to náhle strhnul k pumpě a prudce zabrzdil, ale to je taky hovadina takhle jezdit. Moc to neřeš, při klidném stylu jízdy není co.

Odesláno

Ok a ještě oddie, když už \"tě tady mám\", tak je ještě něco co by si poradil nezkušenému nafťákovi, jak se k tomu motoru chovat slušně, aby šlapal k mé spokojenosti? :)

Odesláno

Gronholme, nebuď si tak jistej, nebyl bys první ani poslední, kdo by tam nalil benzín. Sice se mi to nestalo, ale neměl jsem k tomu daleko, už jsem držel pistoli s benzínem v ruce. Pak jsem si to rozmyslel a odcouval jsem potupně k naftě. Já bral do feliny Verva 100 a do parníku Verva Diesel, tak o to víc se to mohlo splést.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...