Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Co by mohlo způsobovat propadnutí brzdového pedálu při silnějším brzdění. Dneska jsem potřeboval brzdit před sjezdem z dálnice šlápnu na brzdu začne to brzdit a pak se mi najednou propadl brzdový pedál o takových 2-3cm dolů :myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno
Co by mohlo způsobovat propadnutí brzdového pedálu při silnějším brzdění. Dneska jsem potřeboval brzdit před sjezdem z dálnice šlápnu na brzdu začne to brzdit a pak se mi najednou propadl brzdový pedál o takových 2-3cm dolů :myslim
Netěsnost hlavního válce, netěsnost zadních prasátek, nebo prostě netěsnost někde na brzd systému. Nebo taky stará kapalina která ma v sobě už hodně vody a začne vařit
Odesláno

Zrcátko vypadá tak že je tam zatím normální klasický.

RH - tu brzdovku asi udělám, a pak se uvidí. Jinak netěsnost bych poznal tím že ubývá brzdovka ne?

• O 8 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak celej poslední díl mám stejnej teda až ještě na tu díru :D ....a dneska jsem ho ještě málem urval jsem dva dny jezdil se 406 s normální výškou dneska jel svým kecám kecám s kamoškou a zapomněl jsem na trochu větší nájezd na chodníku kterej jsem zrovna a moc neregistroval jako nebezpečí a prdy to byli dobrý jsem myslel že mě upadly narázníky snad ze vším :D naštěstí pohoda.

Odesláno (upraveno)

V sobotu to čaká aj mňa :). Už sa teším keď to bude hotové, objednaný BOSAL, celý stredný diel výfuku... Snáď bude pokoj, ten výfuk musí prežiť auto :D

Mne sa odtrhlo hneď za katom ten tlmič, normálne nalomená ta predná stena tlmiču a vzadu v tom kolene sú 2 zvary, a proste to praská... Tak to pojde na kompletku nové...

Upraveno uživatelem KapriQ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...