Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

no ja sem to delal nedavno a nepodařilo se mi to vydloubnout jen tak , tak jsem povolil šrouby co drží cely ten stredovy panel kolem ruční brzdy atd a zespod jsem se dostal na zapalovač a vymenil spalenou žárovku a svítí jako za mlada...to s popelníkem to jde mnohem lehčeji :-)

Odesláno

Ja mam nato iny recept . Vytiahnes cela panel kde je popolnik.Potom len vysupnes tu srandu co drzi manzetu okopo radicky - zatlacis ju smerom dopredu a rukou sa zo spodu dostanes k tej zasuvke a v pohode je vytlacis hore...

Odesláno

Děkuju za návody. Zkusím to podle KapriQa.

Jinak ještě jeden dotaz. Mělo by být znát na chodu motoru když zapnu kompresor klimy? Nemělo by dojít k mírnému snížení a následnému zvýšení otáček?

Odesláno

Tak zhoupnutí otaček by asi mělo být trochu znát, ale je možný že u toho dyzla to nebude tak markantní, ten efekt je jen na zvyšení odporu spusobeném sepnutím kompresoru. Pokud klima chladí tak bych to neřešil

Odesláno

No právě že nechladí :D včera jsem jel po dálnici a myslel jsem že v tom autě umřu. Ještě že tam jsou ty ofuky, aspoň to nedělá tokový bordel kdyžn a dálnici si přiotevřu okno :D

Odesláno

Při zapnutí klimy se motor jakoby lehce zhoupne,právě tím zapojením klimy.Je to u některých aut vidět i na otáčkoměru,že lehce cukne .

Odesláno

Jak už psali ostatní při sepnutí klimy musís slyšet ,,cvaknutí\" sepnutí klima kompresoru... pokud ne tak buď nemáš dostatek chladiva a nebo je jiný problém :(

Odesláno

Zajeď na naplnění, ale předtím si nech zkontrolovat uniky, je možný že na žádný nepřijdou, v tom připadě nechat naplnit, ale určitě bych se zeptal Devilse jestli si je je jístej že je kompresor v pořádku

Odesláno

kompresor je určo v poho, nebo teda aspoň loni jsem klimoval, klimu jsem nechával plnit když jsem ho před dvouma rokama přivez,takže je možný že už něco uteklo a neni takovej tlak aby sepnul kompresor, nicméně tam bylo i barvivo,tak by pod UV mohlo bejt ještě třeba vidět jestli to někde uteklo.

Odesláno

Už jsem domluvený se známým na doplnění, tak uvidíme. Doufám a myslím si že to bude jen tím že tomu chybí ten tlak :)

Jinka otázka do pléna. neví někdo jak sundat horní krytku vnějšího zpětného zrcátka. Přemýšlím že bych to dal do laku :)

Odesláno

Tak autíčko mi dělá jen samou radost. I spotřeba začíná klesat tak jak by měla. Nyní mám na plnou najeto přes 950km a ještě nesvítí hladový očko :) Začínám si jízdu touhle Lodí užívat čím dál víc :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...