gronholmm Odesláno 26. duben 2012 Autor Odesláno 26. duben 2012 Ano ta, a dá se to nějak vydloubnout, aby zase svítila? Citovat
Fortune88 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 no ja sem to delal nedavno a nepodařilo se mi to vydloubnout jen tak , tak jsem povolil šrouby co drží cely ten stredovy panel kolem ruční brzdy atd a zespod jsem se dostal na zapalovač a vymenil spalenou žárovku a svítí jako za mlada...to s popelníkem to jde mnohem lehčeji :-) Citovat
KapriQ Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Ja mam nato iny recept . Vytiahnes cela panel kde je popolnik.Potom len vysupnes tu srandu co drzi manzetu okopo radicky - zatlacis ju smerom dopredu a rukou sa zo spodu dostanes k tej zasuvke a v pohode je vytlacis hore... Citovat
gronholmm Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 Děkuju za návody. Zkusím to podle KapriQa. Jinak ještě jeden dotaz. Mělo by být znát na chodu motoru když zapnu kompresor klimy? Nemělo by dojít k mírnému snížení a následnému zvýšení otáček? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Tak zhoupnutí otaček by asi mělo být trochu znát, ale je možný že u toho dyzla to nebude tak markantní, ten efekt je jen na zvyšení odporu spusobeném sepnutím kompresoru. Pokud klima chladí tak bych to neřešil Citovat
gronholmm Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 No právě že nechladí včera jsem jel po dálnici a myslel jsem že v tom autě umřu. Ještě že tam jsou ty ofuky, aspoň to nedělá tokový bordel kdyžn a dálnici si přiotevřu okno Citovat
Schreek Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 gronholmm: když pustíš klimu s otevřeným okýnkem měl bys slyšet cvaknutí. Pokud ne, tak problém... Citovat
gronholmm Odesláno 27. duben 2012 Autor Odesláno 27. duben 2012 Super - na co se mám první zaměřit u TD? Je něco na co to trpí? Citovat
ozzy1 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Při zapnutí klimy se motor jakoby lehce zhoupne,právě tím zapojením klimy.Je to u některých aut vidět i na otáčkoměru,že lehce cukne . Citovat
John Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Jak už psali ostatní při sepnutí klimy musís slyšet ,,cvaknutí\" sepnutí klima kompresoru... pokud ne tak buď nemáš dostatek chladiva a nebo je jiný problém Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 Zajeď na naplnění, ale předtím si nech zkontrolovat uniky, je možný že na žádný nepřijdou, v tom připadě nechat naplnit, ale určitě bych se zeptal Devilse jestli si je je jístej že je kompresor v pořádku Citovat
Devils-night Odesláno 28. duben 2012 Odesláno 28. duben 2012 kompresor je určo v poho, nebo teda aspoň loni jsem klimoval, klimu jsem nechával plnit když jsem ho před dvouma rokama přivez,takže je možný že už něco uteklo a neni takovej tlak aby sepnul kompresor, nicméně tam bylo i barvivo,tak by pod UV mohlo bejt ještě třeba vidět jestli to někde uteklo. Citovat
gronholmm Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 Už jsem domluvený se známým na doplnění, tak uvidíme. Doufám a myslím si že to bude jen tím že tomu chybí ten tlak Jinka otázka do pléna. neví někdo jak sundat horní krytku vnějšího zpětného zrcátka. Přemýšlím že bych to dal do laku Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. duben 2012 Odesláno 30. duben 2012 opatrně vyloupnout šroubovákem,budou tam takové háčky,západky ve spodní části [upravil dne 30/4/12 13:17 od Gabriel 307] Citovat
gronholmm Odesláno 30. duben 2012 Autor Odesláno 30. duben 2012 Kuju, já si to myslel, ale chtěl jsem to mít potvrzené Citovat
gronholmm Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Tak autíčko mi dělá jen samou radost. I spotřeba začíná klesat tak jak by měla. Nyní mám na plnou najeto přes 950km a ještě nesvítí hladový očko Začínám si jízdu touhle Lodí užívat čím dál víc Citovat
John Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Pěkný jen mu ještě sehnat nějaký pěkný kolečka a bude ještě krásnější Citovat
gronholmm Odesláno 2. květen 2012 Autor Odesláno 2. květen 2012 Už jsou domluvený Coraily 15tky A ještě půjdou do barvy zrcátka a přemýšlím nad klikama Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.