Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

keby tu bol nejaky servis ktoremu sa da doverovat tak nevaham ani minutu :mrk (napinaju to od oka, nevimenia kladku, nalomia predny naraznik - to ale nebolo pri rozvodoch, poskrabu lak a pod. :( ), este sa skusim kamarata zo SKODA servisu opytat ci nemaju to na meranie napnutia :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak pridam svou zkusenost. P207 jsem kupoval funglovku, a po 5 letech a 80tkm, mi rozvody odesli. Zatim nevim cim presne to bylo, jeste je auto v sevisu, ale zatim jsem i s praci udajne na tom za cca 15tis. Nejak z toho nemam dobrej pocit...

• O 6 let později...
Odesláno

Pokud ti motor šlape tak máš ještě čas, v manuálu najdeš 10 let nebo 180 000 km.

Odesláno (upraveno)

No právě, 1,4 VTi je řetězem, jsou s tím problemy, udělal bych to co nejdříve. Pokud máš 160tis km tak na nic nečekej.

Jinak by to mělo být v servisní knížce

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Musíš si ten manuál pořádně přečíst a najdeš tam 180 000 km. Konkrétně strana 23 benzínové motory VTi/THP 1,2, 1,4, 1,6 l - 10 let nebo 180 000Km.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Podle manuálu výrobce u 207 za 10 let a nebo po 150 tis. km. Já teď řeším jiný problém - servis Peugeot si předběžně řekl cenu ( rozvody + vodní pumpu ) 10 až 12 tisíc. Přijde mě to přehnané, sada se dá vč. pumpy koupit i pod tisíc Kč. Tak teď řeším výrobce sady, šel bych střední cestou , i  borec v autoservise ( ne Peugeot ) mě řekl, že bych se měl vejít do 5 tisíc. Doporučte kvalitního výrobce za slušnou cenu, který by připadal do úvahy, díky.

Odesláno
před 36 minutami, Belkabv napsal:

Podle manuálu výrobce u 207 za 10 let a nebo po 150 tis. km. Já teď řeším jiný problém - servis Peugeot si předběžně řekl cenu ( rozvody + vodní pumpu ) 10 až 12 tisíc. Přijde mě to přehnané, sada se dá vč. pumpy koupit i pod tisíc Kč. Tak teď řeším výrobce sady, šel bych střední cestou , i  borec v autoservise ( ne Peugeot ) mě řekl, že bych se měl vejít do 5 tisíc. Doporučte kvalitního výrobce za slušnou cenu, který by připadal do úvahy, díky.

Jsem úplnej laik, ale záleží co všechno ti chtějí měnit. Těch sad je několik a ty kompletní i s kolama jsou výrazně dražší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...