Andreww Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Zdravím. Potřeboval bych tohle a tohle. Byl by tady někdo ochotný mi to koupit, nebo alespoň zjistit, zda je prodejce ochoten poslat do ČR? Nebo jestli někdo jezdí do Krakowa Já mám ulomené obě odklápěcí krytky a u nás to nikde není Díky moc [upravil dne 20/4/12 10:14 od Andreww] Citovat
Czedisonek Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 pokud jsi registrován na Aukro tak si myslím že můžeš normálně přihazovat i na Allegro.... Citovat
banan1987 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 ano ale je problem ze vacsina predavajucich aj ked ma napisane ze posiela do zahranicia neposle.. stalo sa mi to vela razy... pouzi stranku www.autofra.sk... cez tu objednavam ja Citovat
Andreww Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 Tady je ovšem další problém Prodejce má jen osobní převzetí, natož tak poslání na dobírku. Nejlepší by bylo nějaké cabrio na díly v ČR, ale bohužel jsem na nic nenarazil Citovat
P607Olda Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Zkoušel jsi, kolik by to stálo origo v Peugeotu? Zřejmě by ti to sdělili telefonem. Citovat
Czedisonek Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Neviděl bych problém. Při osobním převzetí ti naopak nabízí i možnost montáže v jejich servisu. Když to spojíš s jarní prohlídkou nádherného historického města Krakov, tak máš vejlet jako hrom a kabrio si bude spokojeně vrnět Kolik to tam máš, z toho Valmezu, víc než 250 km to nebude, že ne? To není kraj světa. Citovat
MirekCC Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Musím říct, že taky s allegrem nemám dobré zkušenosti, psal jsem dotaz prodejci, jestli nepošle zboží, když mu pošlu peníze na účet předem, měl to v českopolštině + polština přes translate.google.cz a ani nepípnul, asi má kšeftů dost Citovat
Andreww Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Zkoušel jsi, kolik by to stálo origo v Peugeotu? Zřejmě by ti to sdělili telefonem. Zkoušel jsem se dívat přes SB, ale tento díl vůbec v tabulce nebyl Citovat
309GT Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Jo,poláci a posílání...Po mě chtěl kokotík 80eur za poštu (nárazník),ale cena pošty je necelých 16 eur (dle tarifu polské pošty).Nejlepší je tam jet osobně..... Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Psal jsem, že máš zavolat do Peugeotu a zeptat se. Případně pak upřesnit mailem fotkou, co přesně chceš. Protože počítej s tím, že doprava z Polska bude něco stát a nevíš, jestli to bude prvotřídní - jestli ty nejdůležitější krytky nebudou ulomené. Citovat
dusan2 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Cez allegro kupujem 3 krat do tyzdna. Mam svoj system funguje v pohode. Citovat
Czedisonek Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Psal jsem něco ve smyslu, že bych to vydražil a dojel si pro to. Je tam adresa. I kdyby to nedopadlo, za jarní výlet do Krakova by mi to stálo. Ale ono je to o tom, jestli to skutečně chci, nebo vlastně nechci. V tomhle případě evidentně to druhé. Jak kdosi řekl, dávat rady je vlastně zbytečné, protože chytrý poradit nepotřebuje a hloupý stejně neposlechne. Citovat
Andreww Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 Hlavně, že ty jsi strašně chytrý Chci to, ale určitě kvůli tomu nepojedu přes 500km. A když budu chtít jet do Krakova na výlet, tak určitě až bude lepší počasí. Ne teď z jara kdy je skoro pořád hnusně. Citovat
Andreww Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 Psal jsem, že máš zavolat do Peugeotu a zeptat se. Případně pak upřesnit mailem fotkou, co přesně chceš. Protože počítej s tím, že doprava z Polska bude něco stát a nevíš, jestli to bude prvotřídní - jestli ty nejdůležitější krytky nebudou ulomené. OK zkusím zavolat. Ale mám strach, že pokud to budou mít, tak to bude asi ranec. Citovat
rootsky Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Takhle mi ušel krásný dřevěný volant momo origo na 406. Ještě teď mě to mrzí. Byl jsem si asi 90 km (bydlím u hranic) pro lamino blatníky na coupe, psal jsem si s prodejcem přes google translator a on pořád že mi nerozumí, tak jsem vzal slovník a zjistil že translator do slovanských jazyků nene, píše to úplné kraviny. Tak jsem dal mobil kolegovy co mluví PL a pak se to teprve hnulo... Citovat
Andreww Odesláno 30. březen 2012 Autor Odesláno 30. březen 2012 Tak z Peugeotu zjištěno. Dájí se koupit jen ty odklápěcí krytky jako samotný díl a cena je pouhých 4.300,-Kč/ks. To opravdu nehrozí Citovat
crazybiker Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Polsko je trocha iny narod Ja osm stale riesil vsetko po telefone, trvalo to trocha dlhsie, ale dalo sa Citovat
dusan2 Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Ja nic nedrazim kuknem na cenu ,,kup teraz,, vacsinou tam ma kazdy predajca cislo na tel. zavolam mu dohodnem cenu vacsinou mi to este ten den posle dobierkou na adresu v polsku do mesta kam chodim sluzobne dva krat do tyzdna takze si to tam vyzdvihnem. Obvykle mam do 3 - 4 roch dni vsetko doma. Napriklad dnes som doniesol zadnu stvrtku karoserie na toyotu rav 4 . :papa Citovat
JoseA Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Já sem bral díly na cabrio ze slovenska a bylo to pár kiláků, takže ty bys to měl ještě blíž. Okres Ilava, obec myslím Tuchyňa. Byl to mladý kluk co mimo jiné vozil cabria na díly, ale domluva v pohodě a hlavně sme řídící jednotku střechy odzkoušeli na místě, takže sem nebral zajíca v pytli. Kontakt bohužel nemůžu najít, ale našel sem inzerát jeho kamaráda, který tam zrovna u něho byl a myslím, že je ze stejné vesnice (možná soused), takže pokud mu zavoláš určitě ti už dá kontakt. http://auto.bazos.cz/inzerat/14927776/Rozpredam-Peugeot-306-cabrio-18-benzin--77kw--rv9495.php [upravil dne 31/3/12 16:45 od JoseA] Citovat
Andreww Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 Tak můžeme uzavřít. Díky členovi dusan2, kterému tímto ještě jednou děkuji, mám oba plasty z Polska doma [upravil dne 20/4/12 10:15 od Andreww] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.