Mildík Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Ty jo 1700 ?? To bych musel bejt padlej na hlavu, píchlou gumu snad poznám, nejsem debil, a, měl jsem cca 8 aut, který tyhle vymoženosti neměly, to je radši nechám na diag zrušit :D:D:roker:roker Citovat
godzilaTO Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 mam na predaj 4 kusy ...3 su okej, a 1 som dostal od mechanika len tak...blizise info SZ alebo na moj email... [upravil dne 10/5/12 13:12 od godzilaTO] Citovat
RobertoB Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Caves, kolko by si chcel za jeden funkcny snimac? Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 dneska jsem se večer rejpal v dia a v BSI konfiguraci, položka \"Různé\" jsem našel \"Detekce podhuštění(DSG) Nepřítomen\"... a přitom senzory tlaku v pneu mám :-/.. Přes dia jsem četl i hodnoty z těch senzorů.... Mám to aktivovat ? Anebo je to něco jiného? Díkes Citovat
Agrafik Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Ale to bys měl mít aktivní. V celkovém testu se ti to objeví? Ale klidně to aktivuj. Citovat
adam.bogocz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 tak jo... odpoledne si to zapnu Citovat
adam.bogocz Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 dopoledne né, ten čínský interface má v neděli otevíračku do BSI až odpoledne jináč už jsem to aktivoval a přibyla mi kontrola tlaku po sekvenci CHECK.... což jsem tam před zimou měl.. Citovat
Mike407 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Poslední dobou jsem si všiml zvláštního chování detekce tlaku v pneu. Nějak se mi vytratilo hlášení podhuštěné pneumatiky. Buď se to tváří, že je pořád vše OK a nebo to rovnou hlásí defekt, ale nic mezi. Trochu mi uchází jedno zadní kolo a tak ho zhruba co dva týdny dofukuji. Poslední dobou jsem to trochu nestíhal a když jsem ho včera měřil, mělo těsně nad 2 bary. Jenže na obrazovce bylo pořád všechno OK, přitom už to mělo dávno upozornit na podhuštění. Dřív to tak fungovalo. Udělal jsem pokus. Nastartoval jsem auto a pomalu upouštěl jedno kolo. Čas od času jsem ho přeměřil manometrem, abych věděl, jaký tlak tam je. Přitom jsem sledoval obrazovku a čekal, jak systém zareaguje. Když jsem se dostal na 2 bary (pořád svítilo OK), zkusil jsem schválně chcípnout a znovu nastartovat, jestli se ten pokles tlaku nějak projeví. A stále bylo všechno OK. Až při poklesu na 1,8 baru vyskočila rovnou hláška o defektu. Zkusil jsem to i opačně a kolo postupně dofukoval a přitom jsem sledoval, co se bude dít. Hláška o defektu zůstala až do tlaku 2,2 baru, kdy na displeji znovu naskočilo OK... Nemáte někdo podobnou zkušenost? Citovat
koblih69 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Myslím, že podhuštění to hlásí jen když se hýbe a za stání jen defekt. Zopakuj pokus s projížďkou. Citovat
Judes Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Niekde tu už bolo písané tie čidlá tlaku sa prihlasujú v nejakých intervaloch (nie je snímanie stále) ale keď klesne tlak pod 2.0 tak sa okamžite prihlása. Citovat
Mike407 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 S tím pohybem mě to také napadlo. Jen mě překvapilo, že mi to nehlásilo podhuštěné zadní kolo, se kterým jsem pár kilometrů určitě najel... Už se mi to takhle stalo podruhé. Ale je možné, že to bylo ještě v rámci tolerance a třeba by se to brzy ozvalo. To, že senzory neukazují kontinuálně, ale v určitých intervalech samozřejmě vím. Ale předpokládal jsem, že při větší změně tlaku zareagují okamžitě. Zřejmě to bude tak, že při stání na místě reagují okamžitě jen na opravdu velký pokles tlaku, až na úroveň hlášení defektu... Citovat
mirexx Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Zdarec, mohl bych poprosit o radu kde v dia vypnout cidla v pneu? dik Citovat
AnabolRock Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 chlapci,dá se někde najet aby mi to ukazalo na lcd hodnoty tlaku v pneu? Citovat
merlin99 Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 chlapci,dá se někde najet aby mi to ukazalo na lcd hodnoty tlaku v pneu? Nie... Citovat
poldy Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 mam doma 4 zbytocne senzory, daju sa nejakym sposobom odskusat mimo auta ci su stale funkce kym ich ponuknem na predaj? Citovat
Marcel00 Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 Myslím, že podhuštění to hlásí jen když se hýbe a za stání jen defekt. Zopakuj pokus s projížďkou. podhustenu pneu mi zahlasilo hned po nastartovani motora bez toho aby som sa z miesta pohol. Citovat
Mike407 Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Mně právě také... Ale je pravda, že to bylo vždycky až po několikahodinovém stání, takže tam byla dost velká prodleva. Když auto stojí, zřejmě senzory nevysílají tak často a okamžitě reagují až na rychlý pokles tlaku pod 1,8 baru. Za jízdy by se to asi projevilo dřív. A párkrát už se mi v minulosti také stalo, že se hláška o podhuštění objevila až po výjezdu ze zahrady, nikoliv hned po nastartování... Zřejmě to bude v pohodě a zbytečně plaším. Každopádně díky za názory. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.