janou Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Dnes som zistil ze mi nejde klima . Po napichnuti dia hlasi vsetko ok. Pri teste sa mi neda ovladat sez dia nic - ziadna komunikacia s motorcekmi .Mam otazky: 1. Nevie niekto ci je tato funkcia aktivna len s plnou klimou , alebo aj s prazdnou? 2. Vie niekto , kde sa nachadza pc klimy? Je dost mozne ze je prerazeny chladic, minuly rok som ju daval plnit isla do poslednych teplych dni. Minuly rok som aj nameral niekde tlak na klime , dnes nie.Ovladanie teploty a ventilatoru na palubke funguje , a aj sa v merani parametrov menia hodnoty nastaveni motorcekov zmiesavani , len cez dia nie. Ma niekto s tymto skusenost? Dakujem Citovat
MatrixChose Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Na to, jestli utekla klima nepotřebuješ dia, ani cokoliv jinýho. Odšroubuješ čepičku, kde se plní a zkusíš zmáčknout ventilek - bacha na oči a hned víš na čem seš. Pak to k někomu dáš, kdo klimu plní, řekneš mu, že utekla a on už bude vědět co s tím, jak najít únik Citovat
HonzaZ Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 ad. 1: to nevím, ale nevidím důvod, proč by neměly jít ovládat motorky přes dia. ad. 2: PC klimy je umístěn v ovládacím panelu klimy. Doporučil bych projet pojistky. Tlak v klimě se nechá na dia zjistit v testech motoru. Citovat
janou Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Vdaka za rychlu odpoved . Aj tak ma zaujima ci ma nizky (ziadny ) tlak v systeme funkciu na zablokovanie moznosti testu motorcekov. [upravil dne 21.3.2012 21:25 od janou] Citovat
koblih69 Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 U 407 zatím nemám zkušenost, ale předpokládám, ž to bude jako u jiných aut, takže všechno vypadá, že funguje jen se nespne kompresor. Ověříš to snadno pohledem na spojku kompresoru. Po zapnutí klimy musí otáčet celá, při vypnuté se točí jen řemenice kolem. [upravil dne 21/3/12 21:20 od koblih69] Citovat
janou Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Nez som stihol reagovat na prvu odpoved uz som mal dalsiu odpoved . Dakujem Citovat
janou Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Poistky som prepiskal vsetky su ok. Aspon sa na meraku tak javili. Citovat
andrex Odesláno 24. březen 2012 Autor Odesláno 24. březen 2012 K tej kontrole motorceka - skusal som dat dole kryt z kolenneho airbagu, ale je to velmi pevne prichytene, bojim sa ze to zlomim. Mozem to strhnut normalne silou, alebo je tam nejaky figel, ako to dat dole? Neposkodim tym kolenny airbag? Citovat
koblih69 Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Povolíš tuším 2 šrouby a sáhneš tam zespoda rukou abys přihnul západky, které to tam drží. Citovat
PavelP123456 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Kolik asik stojí nové klapky a dá se vubec sehnat někdo myslím písal 2000 to je za sadu Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Ceny jsou tu X-krát, mimochodem ani nepíšeš jestli jedno nebo dvouzónu.... já jsem klapku raději opravil, nemám chuť to rozdělávat znovu Citovat
PavelP123456 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 jj dvou zonová a už mě ju spravovali a topí jedna strana zas tak radějich bych dal už nové druhá strana chladí a cenu nenašel Citovat
adam.bogocz Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 tak to jsi asi slepý, v tématu o 2 stránkách to nenajít .. kolik jsi dal za tu první opravu? Citovat
rodgers Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Zdarec, vim ze je to spíš příspěvěk do inzerce ale než bych tam vůbec popsal co chci... Nemáte náhodou někdo klapku do jednozonovky navíc? Dík Citovat
adam.bogocz Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 jak říkáš je to do inzerce.. a takový můj nároz je, že asi nebude.. ty klapky jsou v jednozoně i ve dvojzoně stejné, jen je to ovládané jedním servem a společně zapřažené takovou spojkou.. a nemyslím si, že by někdo vyměnil jen jednu... ona ta originál klapka je jinačí konstrce, než ta co se prodává jako náhradní díl, je totiž vystužená.. když já měnil tu svoji, tak jsem po rozebrání zjistil že i druhá zóna je už nakřáplá takže hodně štěstí Citovat
PavelP123456 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Tak nedal jsem nic když mě to přitáhli tak to nešlo a opravili mě to za darmo ale ted budu platit tak proto se pítám Citovat
Vincentvincent Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Caute. Opacny problem ako bol doteraz rieseny - zacina teple obdobie, vcera bolo v aute strasne horuco, tak som zapol klimu na 18 stupnov, u spolujazdca to chladilo v poriadku, ale na mna ako vodica fukal horuci vzduch... nieco sa v strane vodica zrejme odpieklo, a zrejme to nebude klapka ani motorcek ako to bolo riesene doteraz, ked odislo topenie. Ci? Zdravím Ťa, nemyslím si že to bude tá klapka mal som tiež podobný problém na strane vodiča nechladila klíma (iba nechladila nešiel horúci vzduch ako píšeš ty)...skús skontrolovať náplň v klíme..... ja som mal problém v nedostatku náplne, doplnil som a všetko opäť fungovalo. Horšie je že musím každé 4 mesiace dopĺňať ešte som nenašiel servismena čo by zistiť kade klíma fučí (skúšali aj s UV lampou) Citovat
koblih69 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Pokud máš únik a UV lampou to není vidět tak hledej firmu, která systém natlakuje dusíkem a pomocí \"čuchometru\" najde únik. Citovat
Vincentvincent Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Pokud máš únik a UV lampou to není vidět tak hledej firmu, která systém natlakuje dusíkem a pomocí \"čuchometru\" najde únik. Vyskúšam to... dik za radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.