andrex Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Caute. Opacny problem ako bol doteraz rieseny - zacina teple obdobie, vcera bolo v aute strasne horuco, tak som zapol klimu na 18 stupnov, u spolujazdca to chladilo v poriadku, ale na mna ako vodica fukal horuci vzduch... nieco sa v strane vodica zrejme odpieklo, a zrejme to nebude klapka ani motorcek ako to bolo riesene doteraz, ked odislo topenie. Ci? Citovat
merlin99 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 keby si precital cele to vlakno , tak zistis ze toto je hlavny problem ked je pokazena klapka alebo motorcek:) Citovat
andrex Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 cital som asi 6 stran toho 13 stranoveho vlakna, a stale riesili ze im nefunguje topenie. Mne topenie funguje, chladenie na strane vodica je v tahu. Preto to nedavam do spojitosti s tamtou temou.... Citovat
adam.bogocz Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 když ti odejde servo, tak stačí když je ta klapka natočená v pozici kde to topí a je to... nevím jestli zlomená klapka může zůstat v poloze pro topení... ale to servo se klidně dá vytáhnout bez sundávání palubky a zkontrolovat Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Zkontroluj jeslti se točí kompresor. Citovat
adam.bogocz Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 kompresor? když jedna zóna funguje a druhá né to musí být klapa nebo servo Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Takovou blbost už jsme dloíuho nenapsal, že adame ;) nepřečetl jsem to pozorně, kompresor určitě nee Pokud je to jedna zóna je to buď klapka nebo motorek. Takže motorek vyšroubovat a kouknout jeslti se hejbe při změně teploty. Pokud ano tak je to jasné.... nicméně co si budeme povídat motorek to asi nebude, bude to klapka Omlouvám se za nepozornost [upravil dne 19/3/12 13:12 od koblih69] Citovat
adam.bogocz Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Akorát, já myslel že když to praskne, tak ta klapka zapadne do polohy pro studený vzduch nebo to je tak že kde to rupne tam to zůstane ?? Myslím že už ale někdo psal že při praslé klapce měl jen teplý vzduch každopádně to přes to servo diagnostikovat může hodně štěstí, ať je to servo...to si vyměníš doma v klídku bez kompletní demontáže palubky a rozebírání topení .. kdosi říkal že cenově to vychází stejně jako ten pár klapek Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Podle mě to zůstane kdekoliv, logicky častěji asi v některé z krajních poloh, ale jak má ta klapky gumu kolem dokola tak myslím, že když se zlomí zůstane klidně i v půlce dráhy... Citovat
cvrlo Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Akorát, já myslel že když to praskne, tak ta klapka zapadne do polohy pro studený vzduch nebo to je tak že kde to rupne tam to zůstane ?? Myslím že už ale někdo psal že při praslé klapce měl jen teplý vzduch každopádně to přes to servo diagnostikovat může hodně štěstí, ať je to servo...to si vyměníš doma v klídku bez kompletní demontáže palubky a rozebírání topení .. kdosi říkal že cenově to vychází stejně jako ten pár klapek no cena serva by mala byť okolo 80e... vždy lepšie ako klapka..:bojim Citovat
adam.bogocz Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 čili cca 2000 Kč, já dával za klapku ze slevou(přes bráchu) 1650 Kč.. a klidně bych dal i 2000 Kč, kdybych nemusel rozebírat palubku... navíc to servo by se dalo vzít z i z vrakáče... klapka už ne.. 1. nová verze je jiná než původně instalovaná, 2. k tomu by se nikdo nerozebíral Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Motorek koupíš v inzerci nebo na vraku za cca 500,- dobrá nový teda za 2000,- ale namontuješ ho sám i s jednou rukou zlomenou... kolik stojí výměna klapky když máš normovaný čas tuším 7 hodin si snadno spočítáš ... Citovat
adam.bogocz Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 přesně tak... mě to zabralo asi víc než 7h Citovat
andrex Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Este tak vediet kde je ten motorek, co? nemate nekdo nejaky vizualny navod prosim? [Edited on 19/3/12 13:45 by andrex] Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Viz příloha, tebe zajímá vždy ten spodní - to je směšovací, horní je pak směr kudy proudí vzduch. klima.pdf Citovat
adam.bogocz Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 tady ti to bart.lbc s obrázkem okomentoval Citovat
andrex Odesláno 21. březen 2012 Autor Odesláno 21. březen 2012 Nie je tu nejaky peugeot automechanik z okolia kosic alebo bardejova? pripadne vychodne slovensko? Citovat
adam.bogocz Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 jejda... na to zkontrolování serva nemusíš být mechanik abys to zkontroloval pokud jsi někdy držel v ruce šroubovák, tak to musíš zvládnout zkoušel jsi to ? Citovat
rodgers Odesláno 21. březen 2012 Odesláno 21. březen 2012 Zdar!!! mám dotaz vím že se to tu už jistě probíralo... Mám ten samej problém akorát na jednozonovce. Ta klapka se tam mění jako u dvouzonovky? Nebo je tam něco jinak. Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.