Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To se liší stářím... jedna věc je kolik se tam dává od výroby a druhá věc že máš 2004 a že původní množství plnění nebude chladit tak jako předtím... ideální je doplňovat a čekat až z toho půjde těch 10°C..

Odesláno

no to moc ne koblisku.

Nekdy se to presne takhle delalo.

Ted jsou samozrejme masiny.

A Adama bych upresnil ze je to 7 stupnu:D:D:D

Jo a upresnime i kobliska: EURO 4 vsechny motory 650 g

EURO 5 (všechny typy)

EURO 4 (DT17 / DW12B) 525 g

[upravil dne 18/3/12 22:18 od straki007]

Odesláno

To jako že původní množství už nebude tak chladit jako dřív, takže je potřeba přidat? To snad né :D:D:D jó, že někdo plní klimu rovnou z bomby a měří teplotu to chápu, ale to už je snad jiná doba, ne ;)

Odesláno

Jak píše MatrixChose, v lednici se také nemění a funguje spoustu let. Pokud něco funguje, tak bych se v tom nevrtal. Mně chladí skoro 9 let stará 406 naprosto perfektně. Teda alespoň před zimou to tak bylo, letos jsem ještě neměl možnost vyzkoušet.:)

Odesláno
Samozřejmě, že to není stejné... je to 585g ( +-25g ) ale trochu ztrácí smysl to řešit. Tyhle data v servisu samozřejmě mají...:papa

No pre mna to zmysel ma lebo ked som ju daval minuly rok plnit tak chlap tam mal masinu a nemal tam hodnotu pre dvojzonovu 307. Potom niiekde volal a povedali mu, ze tam ide 450g. Do jednozonovej vraj ide 580g. Masina odsala 300g a znovu doplnila 450g. Klima sice fungovala aj predtym ale uz bolo pocut take jemne sycanie. Teraz s tymi 450g nesyci, tak rozmyslam ci to pred letom doplnit. Ale asi ano.

Odesláno

pyrone: Jestli jsi ještě neměnil chladič, tak tě to stejně brzo čeká, pokud tam nezačli dávat něco lepšího. Já ho tam mám 1 a 3/4 roku a zase mi nejde. Pro změnu hadice co jde z kopmresoru do chladiče, přesně v půlce, takže mám radost.

Odesláno

preco riesite hmotnost? ja ked som plnil, typek to napojil na stroj, vyhladal auto, typ, rocnik a stroj uz mal predprogramovane kolko treba :papa

jedine ze to plni ladnickar.. ale ten aj tak nema merac kolko toho pustil...

Odesláno

dodo407sw: Naprostá pravda, dneska na to jsou automatické mašiny. Odsají zbylé chladivo (tím se udělá i test těsnosti podtlakem, pokud je díra (spíše větší) plnička už nenaplní) a doplní nové včetně oleje.

U mě běžela po naplnění 14 dní, což je dost rychle, tudíž nějaký spoj mezi trubkama (podtlakem se přicucly a nešlo to poznat).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...