Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den všem.

Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo diagnostiku v okolí Nového jičína . Potřeboval bych \"proklepnout\" 307. Byl jsem u známeho ,ale ten má jen nějakou BOSHáckou,ktera neurčila blíže chyby. Svíti mi kontrolka motoru a potřeboval bych zprovoznit el zrcátka- možná toho bude více..:roll Děkuji.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,mám také podobný problém a také s Peugeotem 307sw (2006) ale jsem už po diagnostice,tak jsem se chtěl zeptat jestli by někdo nevěděl co znamenají chyby :P1336,P1337,P1340.

Nevím jestli ten mechanik na něčem jel ale dostal jsem to vysvětlený jako od Vietnamce.

Děkuji za všechny odpovědi

Odesláno
Dobrý den všem.

Chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo diagnostiku v okolí Nového jičína . Potřeboval bych \"proklepnout\" 307. Byl jsem u známeho ,ale ten má jen nějakou BOSHáckou,ktera neurčila blíže chyby. Svíti mi kontrolka motoru a potřeboval bych zprovoznit el zrcátka- možná toho bude více..:roll Děkuji.

ahoj dělám v peugeotě v ostravě kdyby náhodou...když tak SZ:papa
Odesláno

Ahoj,

má někdo zkušenosti s PP Office? Vyčetl jsem BSI jednotku na 306-ce a měl jsem představu, že tam najdu i kilometry a vin, ale bohužel nic...

Odesláno

KM se tuším dají načíst až u aut s multiplexem (skutečné km u ojetiny v této zemi :D) a VIN máš na autě za sklem na štítku u motoru a na kastli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...