Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny,

potreboval bych nejake tipy na spolehlivy servis v brne. Uz jsem to ttady sice jednou poptaval, ale zatim jsem zjistil jenom kam jezdit nemam:-)

Diky za namety

Odesláno

Čím to sakra je, že vždycky když se tu někdo ptá na spolehlivý servis, tak dostane seznam nespolehlivých (dobrá, jsou jisté výjimky, zejména v Praze :D )?

btw: neznáte někdo spolehlivý servis v Brně?:D:D

Odesláno
Napsán autorem graver

Čím to sakra je, že vždycky když se tu někdo ptá na spolehlivý servis, tak dostane seznam nespolehlivých (dobrá, jsou jisté výjimky, zejména v Praze :D )?

btw: neznáte někdo spolehlivý servis v Brně?:D:D

S těma výjimkama v Praze to taky není nijak slavný.:D

Odesláno

doporučuju jeden servis ale ten je v Náměšti a nehodí se tolik na malý opravy jako spíš na složitější (protože to je 50km).

ad Cothex (nemohl sem si na ten název vzúpomenout, dík)

- nesolidní jednání, auto mě tam vždy stálo kolem měsíce (2x), přitom v té náměšti mě vyměňovali celej motor za 10 dní

- spojka vyměněná OK

- chtěl sem nový přední kotouče, namontovali i zadní

- nechtěli mě dát starý díly

- chtěli vyměnit brzdový lanko ikdyž tam je nastavovák a nový nebylo potřeba

- třešnička: spojkový lano nebyli schopní sehnat 3 týdny (že prej to objednali z Fr), pak sem musel jet do Pgt na Vídeňské, tam to měli skladem tak sem jim to dovezl a tvářili se na mě jako \"kde ste to pro pána boha sehnal?!?\"

Odesláno

Já nevím, chlopi, ale Trundík a Toman jezděj k JiMovi do rajhradu a jsou spokojení. Já jsem s Jimou jednou mluvil a působil na mě docela rozumně, tak to zkuste a uvidíte.

Odesláno

.mycTD: je to před Náměští - Zňátky

Autoopravy Pavel Dvořák

Zňátky 43, 675 71 Náměš? nad Oslavou

tel: 568 623 333

Zkus si tam brnknout se svým problémem. Je to autorizovanej servis Bosch, dělají všechny možný auta ale dozvěděl sem se o nich od 2 borců co mají 405ky a oba si tam nechávali dělat repasi zadní nápravy a byli spokojení. Ceny jsou taky příjemný a ukážou ti doklad o nákupu dílů (nepřidávají si peníze na dílech).

Odesláno

No fakt je ten, že já jsem měl vždycky jen drobnosti (?uk, ?uk). V Cothexu mi (imho) zmrvili volnoběh nechutně důkladným umytím motoru (i přes upozornění) a párkrát jsem se tam vytočil nad nějakou drobností (už si nevzpomínám), nicméně jsem tam v podstatě štamgast a opravy řeším tak, že si domluvím termín a je to na počkání (taky jsem tam už přijel na blind).

ad \"chtěl sem nový přední kotouče, namontovali i zadní\" - to jsi mohl vydělat, protože pokud to není v zak. listě jasně specifikováno, tak mají smůlu. Já si nechávám zakázkový list vystavit vždycky, když je to řádově nad pár stovek.

ad \"nechtěli mě dát starý díly\" - tak na to bacha u každýho servisu. Většinou se z toho vyvazují volbou v zak. listě, ale i v případě, že si o to neřeknete, musí díly vrátit. Že jste si to předem nesjednali není relevantní.

ad \"chtěli vyměnit brzdový lanko ikdyž tam je nastavovák a nový nebylo potřeba\" - jo, tak teď si vzpomínám, že na nepříliš důkladnou znalost problematiky jsem tam narazil taky - nebyli schopní poradit s odvětráváním nádrže apod.

ad \"třešnička: spojkový lano nebyli schopní sehnat 3 týdny (že prej to objednali z Fr)...\" - tak to už je tragédie, protože já jsem spojkový lanko sehnal na počkání i v Bruntále (samozřejmě neorig.).

Odesláno

No jo, jenže to je problém s režií :(

Do Cothexu si dojdu i pěšky, do Rajhradu bych se dostal nevím jak, takže bych to zase musel řešit na počkání. Bohužel i tohle hraje roli.

Odesláno

Já to řeším většinou tak, že když nemám auto, tak jedu vlakem. Od servisu na nádraží to není tak daleko, resp. jsem se většinou domluvil, že mě tam Jirka nebo někdo od něj zavezl. Jinak včera jsem měl štěstí, že jsem se tam potkal se Siraelem a ten mě zavezl až domů.

Moc díky Sirael

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...