Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fiat Ulysse 2.2 HDi 2003

Šílený polepy, přídavný zrcátka, no děs. Má to ruplý těsnění, ale motor jde výborně, asi to bude zase zábava z toho tahat vstřiky, ale uvidí se :)

post-10912-14109622775877_thumb.jpg

[upravil dne 10.4.12 23:32 od MatrixChose]

[upravil dne 12.5.12 00:10 od MatrixChose]

Odesláno

Moje ne, tátovo. Já to houpání v těhlech busech moc nemusím, strašně se bojí v zatáčkách, zvlášť co mám 407 :D No ty loga Alfy má všude, i na volantu a na sklech a tak, no blázen to byl nějakej :D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže jeden vstřik se musel vymlátit spodem - tryska KO. Koupenej na vraku někde tady a když se dal do auta, tak sice chytlo ale na 3. Přešroubovala se cívka, na volnoběh šel tak na 3 - 4 a při vyšších otáčkách na 4. Poslal se do zkušebny a je prostě KO. Pán už peníze nevrátí a to se dušoval jak jsou čištěný a zkoušený. :bacha Tak se asi po týdnu sehnaly jinde komplet všechny 4 a už běžel v pohodě. Jen nouzák a na vině byla poslední věc - váha vzduchu. Teď už lítá jak má. Auto vyšlo na cca 70k s tím, že má novou spojku, čistopis (STK), rozvody, filtry a olej. Prostě jezdit :)

Odesláno

Já bych je třeba ani neřešil - ne, že bych něco podobnýho na auto lepil, ale abych se trápil s jejich odstraňováním, na to mám prostě ručičky moc líný.

Odesláno

No tak kluci, vždyť je to k smíchu (myslím nálepky). To mi připomíná film \"Zítra to roztočíme..\" jak měl za oknem Folow me či něco podobné a ještě castrol. Ale jasně, proti gustu....:D

Odesláno
Takže jeden vstřik se musel vymlátit spodem - tryska KO. Koupenej na vraku někde tady a když se dal do auta, tak sice chytlo ale na 3. Přešroubovala se cívka, na volnoběh šel tak na 3 - 4 a při vyšších otáčkách na 4. Poslal se do zkušebny a je prostě KO. Pán už peníze nevrátí a to se dušoval jak jsou čištěný a zkoušený. :bacha Tak se asi po týdnu sehnaly jinde komplet všechny 4 a už běžel v pohodě. Jen nouzák a na vině byla poslední věc - váha vzduchu. Teď už lítá jak má. Auto vyšlo na cca 70k s tím, že má novou spojku, čistopis (STK), rozvody, filtry a olej. Prostě jezdit :)

Tak to vás to vyšlo na pěkný kačky,velmi slušný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...