MatrixChose Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Fiat Ulysse 2.2 HDi 2003 Šílený polepy, přídavný zrcátka, no děs. Má to ruplý těsnění, ale motor jde výborně, asi to bude zase zábava z toho tahat vstřiky, ale uvidí se [upravil dne 10.4.12 23:32 od MatrixChose] [upravil dne 12.5.12 00:10 od MatrixChose] Citovat
marko306 Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 To je tvoje new auto? Ulyna s navy, to neni veľmi k videniu. Dúfam, že to všetko dáš dole ten tuzing Citovat
negrbob Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Telefon je nejlepsi ten ponechat tam kde je :-) Jinak pokud je to nove auto tak hodne stastnych a bezproblemovych kilometru. Citovat
MatrixChose Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 Moje ne, tátovo. Já to houpání v těhlech busech moc nemusím, strašně se bojí v zatáčkách, zvlášť co mám 407 No ty loga Alfy má všude, i na volantu a na sklech a tak, no blázen to byl nějakej Citovat
xavier Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 To je AlfaRomeo Ulysse a vytuningoval ho Paul Teutul Sr. z OCC :D:D:D:D:D Citovat
Mildík Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 To je super, aspoň to nikdo neukradne :D:roker Citovat
MatrixChose Odesláno 10. duben 2012 Autor Odesláno 10. duben 2012 Tak už je to v týhle fázi, dělá se těsnění pod palící, rozvody a spojka. Před hoďkou vyjel celej ven. Jeden vstřik samozřejmě nejde ven. Kdoví jak tohle dopadne... Citovat
MatrixChose Odesláno 10. duben 2012 Autor Odesláno 10. duben 2012 S tím se to kupovalo, těsnění pod hlavou KO. Citovat
MatrixChose Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 Takže jeden vstřik se musel vymlátit spodem - tryska KO. Koupenej na vraku někde tady a když se dal do auta, tak sice chytlo ale na 3. Přešroubovala se cívka, na volnoběh šel tak na 3 - 4 a při vyšších otáčkách na 4. Poslal se do zkušebny a je prostě KO. Pán už peníze nevrátí a to se dušoval jak jsou čištěný a zkoušený. Tak se asi po týdnu sehnaly jinde komplet všechny 4 a už běžel v pohodě. Jen nouzák a na vině byla poslední věc - váha vzduchu. Teď už lítá jak má. Auto vyšlo na cca 70k s tím, že má novou spojku, čistopis (STK), rozvody, filtry a olej. Prostě jezdit Citovat
Tango C8 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Doufám, že jezdí bez těch nálepek všude:blicismajlik Citovat
Honza z Nera Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Naopak . . . nálepky jsou zcela originální. Vůz se přeci musí trochu odlišovat ne?? Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Já bych je třeba ani neřešil - ne, že bych něco podobnýho na auto lepil, ale abych se trápil s jejich odstraňováním, na to mám prostě ručičky moc líný. Citovat
oddie Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Mně by se to hlavně už nechtělo opravovat, na to jsem ještě línější. Na cenu to vyšlo pěknou, to jo, ale stejně by se mi nechtělo... Citovat
Tango C8 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 No tak kluci, vždyť je to k smíchu (myslím nálepky). To mi připomíná film \"Zítra to roztočíme..\" jak měl za oknem Folow me či něco podobné a ještě castrol. Ale jasně, proti gustu.... Citovat
Honza z Nera Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 . . . a nebo: Jsem OK jedu z STK Citovat
Milan+ Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Takže jeden vstřik se musel vymlátit spodem - tryska KO. Koupenej na vraku někde tady a když se dal do auta, tak sice chytlo ale na 3. Přešroubovala se cívka, na volnoběh šel tak na 3 - 4 a při vyšších otáčkách na 4. Poslal se do zkušebny a je prostě KO. Pán už peníze nevrátí a to se dušoval jak jsou čištěný a zkoušený. Tak se asi po týdnu sehnaly jinde komplet všechny 4 a už běžel v pohodě. Jen nouzák a na vině byla poslední věc - váha vzduchu. Teď už lítá jak má. Auto vyšlo na cca 70k s tím, že má novou spojku, čistopis (STK), rozvody, filtry a olej. Prostě jezdit Tak to vás to vyšlo na pěkný kačky,velmi slušný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.