Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,tak se asi vrátím zase k Francii,protože provoz na LPG mi přijde aktuálně ze všech nejlacinější.Jedná se o motor 2.0 99kw...Chci se zeptat,jakou máte zkušenost s těmito motory a jaká je reálná spotřeba a cena běžných dílů? Díkes

Odesláno

v plynu bude spotreba 9,5-11 podle jizdniho stylu

motor, mno neni to nic extra, myslim, ze ty motory starsi koncepce XU byly povedenejsi, tyhle EW trpi vic na nestabilni volnobeh, pokud maji elektronickou skrtici klapku, je to dalsi potencionalni zdroj pruseru, casto u nich vyskakuje antipollution fault, coz neni tak zavazny jako otravny.

jaky typ zarizeni LPG od jakeho vyrobce v tom je? jak to ma starou nadrz LPG?

beznymi dily mas na mysli co ?

Odesláno

hmm system ICOM - vstrikovani kapalneho LPG, tak od toho radsi ruce pryc, vysypat se to muze kdykoliv (kor pri cistote LPG v CR) a servis a nahradni dily na to moc nejsou, pokud se kousne cerpadlo, ktere je v te nadrzi, je to tak za 30k Kc nebo montaz kommplet jineho systemu LPG

auto je takovej docela otloukanek a trochu zbastl, jaka je na tom cena ? co je to za rok a kolik to ma mit najeto ?

Odesláno

Rok 99,najeto 202 000km,v kůži,digi klima atd.. a cena kvůli horšímu vzhledu je 38 tisíc a jsou k tomu plechy se zimákama a alu s novýma letníma kolama..A já mám k dispozici 47 tisíc,takže bych to mohl rovnou zainvestovat do rovodů a jiných dílů,který jsou celkem levný jak jsem koukal...

[upravil dne 14/3/12 23:06 od Dadadavid]

Odesláno

Podle způsobu opravy (nárazníky bez laku, obouchaná kapota) bych odhadoval, že to někdo opravil po bouračce za co nejmenší peníze, aby to mohl prodat. Od toho by se taky mohla odvíjet \"kvalita\" opravy... A ve spojení s tím systémem LPG jak píše Ferry by to mohl být docela průser.

Odesláno

Po pravdě už asi 2 měsíce hledám Francouze v týhle ceně do 45ti tisíc tak aby mi vyhovoval ve všech směrech...buď lpg či nafta.. nejvíc se mi líbí samozřejmě 406ky nový model ve 2.0HDI 80kw...a minimum s digiklimou,pár sem jich našel,ale mám strach je vzít,protože člověk nikdy neví,jakej tam bude stav... Třeba tohle mi chce nechat za 36 000,ale proč tka slevuje najedou?? Prý zcela bez koroze atd.. http://auto.bazos.cz/inzerat/14460630/Peugeot-406-20-HDI.php

Odesláno

Já ti teda do toho nechci moc kecat, ale co bys chtěl mít za 45tis za stav u 406? 45tis se dá koupit solidní 206 nebo 306?

Nějaká udržovaná 406 NM v HDI bude prostě s cenou kapánek někde jinde si myslím:myslim

Odesláno

Za 45k nekoupíš 307, ani slušnou 406 s HDI. Nech si poradit. To coupé taky nebrat.

Odesláno

47 tis. kč je naozaj malo ... Na solidne auto ... Nikto nepredava 406 tku v HDI v dobrom stave za 35 tis. Kč ... Duplom ked ešte spušta cez telefon alebo email ...

To si radsej nechaj svoju 406 ...

Odesláno

Chlape kde bereš ty vraky, to musí dát práci hledat takový zvadlý růže... když budeš chtít dát takovýho otoukánka do pořádku tak tě to bude stát víc než auto v nějakém rozumném stavu. Teda pokud to není stylem na odřenou kapotu nalepím karbonovou fólii a blatník stříknu sprejem. Za 45 tis. koukej po trochu jinejch autech.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...