Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak dlouho máte svou 407  

1. 1. Jak dlouho máte svou 407

• 8 let
      1
    • 7 let
      0
    • 6 let
      0
    • 5 let
      5
    • 4 roky
      13
    • 3 roky
      14
    • 2 roky
      19
    • 1 rok
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

U mna sa uz ohrieva dva roky, zatial spokojnost (doteraz), nabehane 170 tis.

Okrem vymeny filtrov a oleja menene predne gulove capy horne aj dolne, ale to sa necudujem, ked s nim predchadzajuci majitel behal vacsinou dialnice, ja vacsinou mesto.

Posledne vymena dva vstrekovace (no proste smola, este rozdychavam)

Odesláno

ozzy56 - mně přišlo, že spadly před cca 3 roky co jsem kupoval - já ji bral za 300, dva měsíce na to bych ji měl v klidu za 250 :)

Odesláno
ozzy56 - mně přišlo, že spadly před cca 3 roky co jsem kupoval - já ji bral za 300, dva měsíce na to bych ji měl v klidu za 250 :)

to ano, ale 250 pořád není cena pro většinu českých kupců:myslim, ti čekají na cenu pod 200 a pak se intenzivně věnují servisu ;), a ta doba přišla opravdu před rokem a něco...

Odesláno

Na druhou stranu jsem rád, že je to verze bez FAP už ofiko - odpadly mi s tím starosti. Později jsem od PP205 zjistil, že je to bouchlé na předek a odřené ze strany. Kdybych to tenkrát věděl, nekoupil bych to.

Ale dost možná díky opravám, který na tom byly provdený, je to auto bezúdržbový

Odesláno

Já mam pažoutka dva roky a zatím naprosto bez problému.Tuk,tuk. Bral jsem ho ze 165 tis. km a ted mám 208 tis km.Výměna hned na začátku byla špatnej displej a spodní čep.Po roce jsem udělal rozvody a ve 200 tis nové přední brzdy - preventivně.Fap pořád funkční,výfuk jak novej,vevnitř nic nebouchá,nevrže.

Ale letos zvažuji obnovu,možná nějaké MPV nebo SUV ,nevím ještě.

Každopádně za mne spolehlivé autíčko.Průměr dle PP 6 l 100/km.

Odesláno

Když už se to tady řeší, tak by mě zajímalo, jestli někdo měnil na HDi zadní díl výfuku? Zatím teda žádný příznaky nemá, ale už je přeci jenom 8-letej, má 300 000km a okolo držáku už má trochu lišku, vevnitř to asi nebude nic moc.

Odesláno

U mňa je na hodnotenie ešte trochu skoro.Auto som kúpil v októbri t.j. 10/2011 a tak sa zoznamujeme.Jazdím väčšinou mesto a tak som zvedavý dokedy bude FAP fungovať,zrejme jediná vec ktorá vo mne budí obavy.Je to moje prvé SW ,ale parkuje sa s tým jednoduchšie ako mojou bývalou xsarou.Určite tomu napomáhajú predné - zadné senzory,berie ma RT5 s HDD,JBL a hlavne efektná panoramatická strecha.Snad som vybral dobre;)

Odesláno

měl jsem 407SW skoro na den přesně 4 roky, pak jsem to bouchnul na předek a pojišťovna to dala na totálku

150 tis. km, bez problémů, asi jsem měl kus ze středy:D

Odesláno

Ahoj kluci. Tak ja mám svého draka 10 měs., zatím spokojenost. Je to 08/2005,najeto 167000 km,kupoval sem ho na Slovensku od soukromé osoby. 407-mu jsem vždycky chtěl (hlavně modrou),krásne nadčasové auto. Zatím jsem měnil všechny filtry (ať se mu dobře dýchá),olej,přední čepy a do přední \"tlamy\" se dodělával tahokov.Před ním sem měl 406-ku, r.v. 2000,vínová metalíza,maximááááálni spokojenost. Když bude autí dobře sloužit,tak brzo se mne nezbaví:super. Přeji všem majitelum,těchto fešákú,ať jim slouží k plné spokojenosti:papa.

post-36940-14109622754514_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím,

kroutím s \"nádherou\" čtvrtý rok (160 tisíc km) a co se týče oprav, zatím běžné provozní výměny (náplně, filtry, brzdy, čepy, snímače ABS).

Přidávám se k ostatním, ve kterých hrkne, když zazní pípnutí a zobrazení chyby, aby se pak dostavil následný pocit úlevy, že zase JEN blbne kontakt v zadní lampě nebo má žízeň. Kontrolku řídící jednotky zhasínám při každém nastartování doslova očima :D

P.S.: Chválit raději nebudu, to se pak většinou něco pos...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

nazdarek,,mam 407sw číerny,1,6hdi,rv.6/2007... mam ho od decembra t.j.5mesiacou.je dovezene a podla dia ma momentalne 200t.km ja jazdim snim rakusko kazdy tyzden,zatial som do neho len tankoval,a robim si nahradny klučik,,,pre 407-mou som mal fiat stilo 1,9jtd...motor,a spotreba urcite bola lepsia,,,ale som spokojny aj s peugeotom,,,:roker

[upravil dne 30/4/12 08:08 od rotik2]

[upravil dne 30/4/12 08:10 od rotik2]

Odesláno

Já mám 407mu 3roky a 1měsíc, najeto 200tis. Zatím jen výměna chladiče na klimu(+takokov) a dodělání tempomatu. Chystám výměnu rozvodů a zadních brzd. Jinak bez závad....ťuk...ťuk...ťuk :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...