Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak dlouho máte svou 407  

1. 1. Jak dlouho máte svou 407

• 8 let
      1
    • 7 let
      0
    • 6 let
      0
    • 5 let
      5
    • 4 roky
      13
    • 3 roky
      14
    • 2 roky
      19
    • 1 rok
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak čistě mne zajímá, jak dlouho kdo jezdí svou 407 :-) hlasujte prosím v anketě. Prosím neplést se stářím auta :-)

Za mě to jsou 3 roky a protože je to spolehlivý auto a polyká jen naftu, měnit zatím nehodlám, i když už mám najeto 180k km.

[upravil dne 9/3/12 03:59 od brade]

Odesláno

Já ji mám 4roky a za tu dobu jsem za opravy dal kolem 60 tisíc a abych pravdu řekl tak z peugeotem jsem nadobro skončil. Krasné svezení,design,pohodlý ale pořád nějaká věc co se sere. Nepočítám brzdy, tlumiče atd.

Třeba EGR ventil,komplet řízení,ventil od turba teď mi nejde do kabiny teplý vzduch to bude další sazba.

No, nejspíš mám špatný kus. Ale příště němec...

Můj názor. A bohužel skušenost.

Odesláno

VW forum je zase plné vrzajících a poruchových Passatů... bohužel tohle je u každé značky.

Za mě kromě klasického servisu - ložiska, sahara + teď asi dvouhmota, to mě trošku sere, ale jinak musím zaklepat ;)

Odesláno

Ja mám 407 od r.2004 kedy som ju mal funglovku..od vtedy najazdené 289 000 km.

Prežili sme spolu dobré aj zlé časy...ale nikdy ma nenechala niekde na ceste

Koľko som dal do opráv nemám zrátane,ale nebude to nič strašné...

Predtým som mal 3r služ. Passata a tiež tak podobne...raz dobre a raz zle :D

Odesláno

já mám 407 7. měsíc, měněno Z.P. ložisko jinak pouze závady charakteru zoxidování kontaktů jinak to je OK ale u pípnutí a nápisu na rt3 to ve mě pěkně hrkne!

Odesláno

Za mne jeden rok - ikdyž nyní to je 10 měsíců. Zatím jsem měnil jen 2x olej a filtry, zadní desky a těsnění na dveřích u řidiče a zimní gumy - ujel jsem s tím 23 tis. km. Jezdí od 11/2008 a nyní má nalítáno cca 162 tis. km (mám o něco stažený tacho - tam je 128 tis. km, tak proto píšu cca - ověřeno u předchozího majitele). Takže zatím celkem bez problémů, ale teď mne čekají přední desky a zanedlouho asi i kotouče, následně rozvody, vyřešit přední ostřikovače, který nejdou a mám je přepojený ze zadního no a taky se možná začne ozývat FAP. Jinak jízda parádní, 2.2hdi je idelání na cestování a dlouhodobá spotřeba cca 7,5l. Uvnitř parádně tichý, akorát na větších nerovnostech je trochu slyšet..zatím teda spokojenost a doufám, že se nezačne s**t:D

Odesláno

Já mám 407 rok. Cca 2 měsíce po koupi začal zlobit FAP, tak jsem ho nechal odstranit. Dále jsem nechal vyměnit kulové čepy a 2x olej a všechny filtry. Budou mě čekat rozvody a spojka. Jinak si zatím nemohu stěžovat. Jízdní vlastnosti jsou super. U Peugeotu bych rád zůstal i do budoucna, celkově jsem spokojený :papa

Odesláno

Mal som svoju 407mu sedan 2.0HDi 4 roky (r.v.2004r) takze auto bolo 7rocne ked mi ho nejaky curak ukradol.

Do oprav som sice zainvestoval (najdrahsia spojka a dvojhmota), zadne lozisko, a hadica do turba (praskla). Inak len kotuce, brzdy.

Pokial ide o auto, bolo super. Pri kupe som bol ojebany na kilometroch ked som ho kupoval zo 76tis (vyzeralo vo vnutri aj zvonku ze nema ani 50tis) a dozvedel som sa nahodou od Francuza co na nom jazdil ze mal 150tis.

Takze v momente kedy mi ho ukradli tak malo auto okolo 240 tis. Zralo od 5,4l/100km do 5,6l/100km (na trase). FAP som nikdy nemenil a olej kolko som nalial tolko som pri vymenevylial. Az pri nejakych 230 tis km som vymenil (som zabudol uviest) dolne capy a tycky riadenia.

To auto bolo aj dovodom preco som teraz kupil novu 407 Coupe. Pokukoval som po 508 ale jazdy ma sklamali a cakal som aj na KIA Optima. Ale v Polsku sa uz predava a cena nic moc.

Trochu dlha story, ale OK. Ci? :D

Odesláno

Moju prvu 407 som mal dva roky, okrem beznych vymen(brzdy, olej), som za tie dva roky menil dva snimace abs a servo hadicu. Nove SW mam cca dva mesiace, dufam, ze bude sluzit minimalne rovnako dobre.

Odesláno
Mal som svoju 407mu sedan 2.0HDi 4 roky (r.v.2004r) takze auto bolo 7rocne ked mi ho nejaky curak ukradol.

Do oprav som sice zainvestoval (najdrahsia spojka a dvojhmota), zadne lozisko, a hadica do turba (praskla). Inak len kotuce, brzdy.

Pokial ide o auto, bolo super. Pri kupe som bol ojebany na kilometroch ked som ho kupoval zo 76tis (vyzeralo vo vnutri aj zvonku ze nema ani 50tis) a dozvedel som sa nahodou od Francuza co na nom jazdil ze mal 150tis.

Takze v momente kedy mi ho ukradli tak malo auto okolo 240 tis. Zralo od 5,4l/100km do 5,6l/100km (na trase). FAP som nikdy nemenil a olej kolko som nalial tolko som pri vymenevylial. Az pri nejakych 230 tis km som vymenil (som zabudol uviest) dolne capy a tycky riadenia.

To auto bolo aj dovodom preco som teraz kupil novu 407 Coupe. Pokukoval som po 508 ale jazdy ma sklamali a cakal som aj na KIA Optima. Ale v Polsku sa uz predava a cena nic moc.

Trochu dlha story, ale OK. Ci? :D

servus ta story je super aj smutna ale aj s dobrym koncom, a pocuj preco v tom polsku kupujes. Vyjde tam nove auto podstatne lacnejsie??? Levoca pozdravuje Presov...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...