Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak dlouho máte svou 407  

1. 1. Jak dlouho máte svou 407

• 8 let
      1
    • 7 let
      0
    • 6 let
      0
    • 5 let
      5
    • 4 roky
      13
    • 3 roky
      14
    • 2 roky
      19
    • 1 rok
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Joozino: Protože už skoro nic nestojej :D Já v červenci 2 roky a kdybych rok počkal, ušetřil bych minimálně 50k

Tak tak ...ja už to nechám len deckám na hranie:D

Odesláno

kúpil som ho nového v 12/2008, model 2009, najazdených niečo vyše 50 000 km.

V záruke mi menili lamda sondu, inak okrem prvej prehliadky nič sa nepokazilo a jazdí bez problémov k max. spokojnosti.

Odesláno

Mám ho od října 2007. nasypal jsem do něj za ND a opravy cca 50k. Hlavně z počátku a to měl nalítáno opravdových 60k. Prostě počátek výroby. Nepočítám vylepšování. Sem tam nějaký problémek, ale celkem lehce řešitelný. Spokojenost. Předpokládám, pokud se nevyskytne nějaký fatální problém, že ještě minimálně dva roky ho budu mít.

Odesláno

marcel kua zavidim, hlavne ze ti to doma prejde, mne bolo oznamene, ze auto mam minimalne na 10 rokov :-))) ale ved som ju v tom nechal zatial :-) Aj ked svoj obvykly 2 rocny cyklus uz nedodrzim(z dovodu dvoch deti a jedneho platu).

ja som pokukoval najprv na mondeo/smax/galaxy/laguna, uz som skoro siel kupit krasne mondeo vo fullke automat, displeje vsade kam podivas za 11500, ale nakoniec som dostal ultimatum od zeny, ze nad 10 000 nepojdem ani za svet. pod 10k ziadne normalne mondeo, tak som hladal nieco ine (na pezot som mal kedysi averziu, preto som ma ani nenapadlo sa kuknut nan), zasol som nad cenami oktavok, ktore su drahsie ako mondea(fakt existuju taki ludia, co si kupia radsej oktavku 1,9tdi v nizsiej vybave a za drahsie ako mondeo/laguna/407/c5 atd ?), skoro som utekal kupit cmaxa za 8500, robeny na objednavku, vyssia vybava ako sa snad normalne predava (displej aj medzi budikmi a aj v stredovej konzole, 2liter, automat, sklenena strecha, koza, xenony atd), ale kupili mi ju pred nosom. Tak zo zufalstva som kukal uz aj kie a hyundaje, rekuze pozriem aj pezoty.... aj ked tie sa mi nikdy nepacili, tak tam asi nic... a kukam na 407, rekuze ved to sa mi paci a su aj lacne.... tak som zacal hladat 407.

Na forach som pozeral ze maju problemy s fapom, spojkou a inymi vecami, ktore boli zvacsa vyriesene do roku 2006, a tak som si stanovil podmienky,2liter, minimalne rok 2007, automat, chcel som aj navi koli dizajnu. Nakoniec som take zohnal za dobru cenu 7800eur, aj ked stocene zo cca 170 na 100, ale uz ma to netrapilo, lebo auto je v dobrom stave.

Po kupe som do toho narval dalsich 1200e na fapoff/rozvody/filtre/diagnostika(myslim kupu zariadenia)/disky a pneu. Kupil som to 3tieho augusta (6teho som sa zenil) 2011, dodnes som najazdil 9500km, zatial bez poruchy. Akurat po kupe tahalo vzduch cez palivovy filter a z toho dovodu pri strednom plyne tahalo kolisavo. Este si zopar peniazkov vypita (200e 2x vymena oleja v automate, 200e detailing, 100e folie na okna).

Zatial auto funguje pekne, spokojny som, s velkym usmevom...dufam ze mi nezamrzne.

Ohladom spolahlivosti, povedal by som, ze po roku 2006 sa rapidne zlepsila. napr pasat mal problemy az do rokov cca 2008 kedy vymenili motory za CR. Kamos ma pasata 2008 a displej ma este na urovni rt3, musi menit cdcka, zatial co PSA zacala montovat rt4 uz v 2006. 2005 a 2006 pasata 2liter urcite nedporucam, mali velke problemy, ktore sa cca v 2007 zacali riesit(nielen s motorom, ale tiez s elektronikou a DSG). Jedina vyhoda, ze nemali FAP, aj koli nemu PSA su nizsie v rebrickoch spolahlivosti.

[upravil dne 9/3/12 23:28 od hipisko]

Odesláno

Já tu svojí kupoval na silvestra v roce 2008. Zatím absolutní spokojenost, do oprav jsem nacpal tak 40k (nepočítám běžné věci oleje, brzdy.... a vylepšení) Doposud sem auto měnil co 3 roky, ale 407 se u mě ohřeje o hooodně déle, tedy pokud se mi to nezačne sr*t. Pokaždý když jdu ráno k autu tak si ho chvíli i prohlížím a kochám se (to auto) :D Prostě láska jak má být.

I když 508SW hmm, to bych si nechal líbit, no uvidíme jak se bude dařit v práci s penízky;)

Odesláno

Marcel topreto pises az dvakrat ze budes mat gut cenu, ze chces aby sme sa pytali???? :D:D:D

inak ja budem mat moje auto v juny 3 rok...vozenie na dlhe trate vynikajuce....muchy ako kazde ine ma....

Odesláno

Já ho mám rok a dva měsíce. Předtím jsem jezdil 406 a byl jsem spokojený, proto byla 407 jasná volba a 406 dostala manželka.:D Když tak nad tím přemýšlím, tak jsem zatím žádný větší problém neřešil (a doufám, že ani nebudu). Ale je pravda, že při každém pípnutí a hlášce na RT3 ve mně stejně hrkne (jak už psal bart.lbc).:)

Odesláno

pro mě Peugeot 407 bylo vždy nejkrásnější auto,mám ho dva roky a 2 měsíce,dovezl jsem si ho sám z Německa a zatím jsem investoval jen do pneu,rozvody,olej - jo a přední čepy,jinak co se týče motoru,tak absolutní jednička... :)

[upravil dne 10/3/12 08:37 od ace11]

Odesláno

u mňa to bude tento mesiac rok, dovezené z F, výbava vysoká vysoká (divné značenie v SB):myslim

okrem klapiek klimatizéra len výmena oleja, filter... a + zimné gumy

ešte by to chcelo 17\" alu ale to asi tento rok nebudem riešiť, mám ešte zachovalé pneu 16\", tak to ešte raz prezujem..:(

inak spokojnosť:super:super

je to nádherné, dizajnovo nadčasové auto...

inak k tej poruchovosti, kamarát teraz kúpil toyotu auris (dvojročná,20k km) a hocikedy sa mu stane, že otočí kľúčikom a nič:o:o Vraj je tan problémový nejaký spínač na spojke. A to je, prosím pekne, takmer nová, \"neporuchová\" toyota, najspoľahlivejšia značka.

Preto si myslím, že dnes sú autá tak prepchaté elektronikou, že sa tam proste niečo pokaziť musí a je jedno, kto to vyrobil:papa:papa:papa

Odesláno

servus ta story je super aj smutna ale aj s dobrym koncom, a pocuj preco v tom polsku kupujes. Vyjde tam nove auto podstatne lacnejsie??? Levoca pozdravuje Presov...:D

Zdravim Paliman :D

Kupoval som ho nove v polsku a cena je fakt rozdielna. Len ked som porovnaval 508ku tak rozdiel bol od 3 do 4 tis eur.

A na to coupe som este zjednaval cenu lebo im tam stalo. :D

Ked pojdem dakedy cez LE sa ozvem a ak by si bol akurat doma mozme dat pivo (BIRREL) :papa

Odesláno

servus ta story je super aj smutna ale aj s dobrym koncom, a pocuj preco v tom polsku kupujes. Vyjde tam nove auto podstatne lacnejsie??? Levoca pozdravuje Presov...:D

Zdravim Paliman :D

Kupoval som ho nove v polsku a cena je fakt rozdielna. Len ked som porovnaval 508ku tak rozdiel bol od 3 do 4 tis eur.

A na to coupe som este zjednaval cenu lebo im tam stalo. :D

Ked pojdem dakedy cez LE sa ozvem a ak by si bol akurat doma mozme dat pivo (BIRREL) :papa

Tak to by bolo super najblizsie som doma cez velkonocne sviatky. To polsko ma celkom zaujima koli bratovi, rozmysla tiez nad 407 coupe diesel samozrejme, tak by som sa urcite potesil dobrym radam...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...