Dadadavid Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Zdarec,tak přítelkyně si dala přihlášku na nějaký ty školy,viz moje někdejší vlákno,ale dnes tu sedí celá zoufalá a ubrečená,že ji nevemou...jedná se konkrétně o Pardubice - obor management v podniku - příjimací řízení: scio testy s percentilme 60 a ona má pod 20...Přitom od malička od základky až do teď má vždy vízo s vyznamenáním,různý diplomy,je prostě nejlepší na místní ekonomce...Jen kvůli tomu sciu jí teda prý nevezmou že to ví,chci se jen zeptat,je to skutečně tak,že už s tím nic nenadělá?? Protože to člověka mrzí když se kvůli vysoké škole učí celý život aby se na ni dostala,každý den od rána do večera sedí jen v učení a teď tohle.. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Tak at si scio zopakuje, pokud maji jeste terminy.... Na VS se posila jen nejvyssi dosazeny vysledek :-) Citovat
Dadadavid Odesláno 8. březen 2012 Autor Odesláno 8. březen 2012 No,ona byla už 2x a procvičovala to hodně dlouho i doma na nějakých zaplacených stránkách... Je mi to fakt líto,když se skutečně celý život snaží.. Citovat
Péťa Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ať se nebojí, do Pardubic vezmou každého Také mám UPCE Na scio nestačí se jen bezmyšlenkovitě šprtat. Citovat
Kasi Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 No pokud se musela i na střední celý den učit, aby ji udělala, tak by stálo za zvážení, jestli ta vysoká má opravdu cenu. Nemyslím to nijak špatně, prostě každý nemůže mít titul... Já jsem se na střední snad ani nikdy pořádně neučil a teď na vejšce zjišťuju, jestli by bývale nebylo lepší jít tenkrát pracovat... Citovat
Dadadavid Odesláno 8. březen 2012 Autor Odesláno 8. březen 2012 No je to myšleno tak,že se učila i všeobecný věci co věděla,že budou bráttřeba v dalším ročníku..to ne jako že by se musela ze dne na den učit jen a jen tu danou látku... prostě ona chce mít co nejvíc vědomostí a znalostí... Citovat
Guest Džůny Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Kasi, právě naopak. Dneska má titul každý druhý blb, pomalu dochází ke znehodnocování vzdělání. Všude jsou spousty filosofů, ekonomů, enviromentalistů,... Scia ať si udělá znovu. Je to byznys a s inteligentcí to nemá co dělat, ale s tím nic neuděláš. Citovat
Tom_206 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 SCIO testy může zopakovat kolikrát chce a pošlou jen ty nejlepší Já se tomuhle elegantně vyvaroval a dal jsem si přihlášku do ČB na JCU, ekonomická fakulta - na některý ekonomický obory berou na průměr Přihlášky berou do 30. března, kdyby měla zájem Citovat
aka Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 scio testy se daj natrenovat takze jestli chce, muze se snazit...ja se teda ve sciu nikdy nedostala pod 90, ale vim, ze to par lidi zkouselo a pomohli si. Citovat
maturantka Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 když si ségra zkoušela testy na přijímačky na filosofickou, docela mě překvapilo, kolik otázek tam bylo na prostorovou přestavivost a nebo na takovou tu matematicko-logickou úvahu. pro ni to byla taky hrůza, mně to připadalo pořád na jedno kopyto. ale taky se nakonec dostala, prošla i všechno, co bylo k dispozici, u přijímaček samozřejmě nebylo totéž, ale už trochu věděla, jak na to. takže přeju hodně štěstí a hlavně trpělivosti Citovat
Majkls Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Nejsem na tom až takhle, ale nejsem na tom ani tak, jak bych chtěl Taky jsem si říkal, že těch 60 musím zvládnout, když celej život mám nadprůměrný (v poslední době už jen průměrný) výsledky ve škole, ale je fakt, že se skoro neučím... tak jsem si říkal, při prvních testech scio, že to nějak zvládnu a ups... něco pod 50. Druhej pokus ještě nevím, kolik mi dopadl, ale už teď cítím, že lepší to nebude Ty scia nejsou o tom našrocení se a jestli má někdo dobrý známky jen proto, že je šprt (nemyslím to zle ), tak scia napsat dobře vůbec nemusí... já studuju Masarykovu obchodní akademii v Jičíně, o který se říká, že patří mezi nejlepší školy tohohle zaměření, tak nevím, jestli studuje přítelkyně to samé, ale jestli studuje obchodku v Hořicích, tak tam jsem byl v prváku, než jsem přestoupil... tam je to lehký a šahal jsem tam po vyznamenání, a to jsem se učil ráno v autobuse... Ale na to ses neptal Jen chci říct, že to není o šprtání... dvě nejlepší studentky z mé třídy měli percentily 25 a 29 a kluk, který k nám propadl (se*e na to, ale inteligentní je) napsal scia na percentil 66... Ať si ale nezoufá, není všem dnům konec, jsou ještě tuším 3 termíny zkoušek, může to zkusit znovu, ale já osobně už nepojedu, nemyslím si, že bych to napsal nějak radikálně lépe Prioritou pro mě je navíc škola, kde ty scia nechtěj Každopádně přeji přítelkyni hodně štěstí Pfff... to jsem se rozepsal po ránu Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 jeste funguji i papirky se Smetanou jinak ja se ucil az na maturitu a pak jsem dostal ceres, ze proc jako jsem se neucil driv. je fakt, ze kdybych se ucil driv, tak jsem asi mohl mit o petinu mene vyprasku, tim padem mohlo prezit vic placacek, varecek, mozna i brejle. Vlastne by mama min utracela za potrebne kucharske nacini a ekonomicky z toho mohla profitovat cela rodina ale k tematu, at to zkusi vickrat, tak strasny to neni Citovat
Bendy_- Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 No tak to má jěště asi 2 pokusy ne? Tak ať to jde zkusit. Nevim jestli těch 60 je garantované přijetí nebo nutná podmínka pro splnění. U nás na ČVUT FIT, to bylo tak, že 97 mají garantované přijetí + další lidé co se tam dostanou na něco jiného a ročník doplní podle scia, nakonec se dostali i lidi okolo 30 tak aby to neměla taky tak. Jinak hodně štěstí Citovat
h4wk3y Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Kdyztak UPCE - Fakulta chemicko-technologicka - Ekonomika a management chemickych a potravinarskych podniku... Jsou tam zaklady chemie, co se dela na gymplu a tak, takze se to da zvladnout a jinak klasika... A minuly rok meli myslim 4 kola prijimacek, kde nakonec brali vsechny jen za prihlasku a maturitni vysvedceni.... Osobne muzu doporucit :D pripadne poskytovat materialy Citovat
MatrixChose Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Kdo bude makat, když všichni budou mít školy? Citovat
Jeny Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 to že má člověk titul, ještě neznamená, že nakonec nebude v tescu na pokladně k dotazu: jelikož se ty scia dají dělat na neomezený počet pokusů, tak nezbývá než zkoušet, zkoušet a zase zkoušet ps: ještě, že jsem na fakultě, kde se na takový blbosti nehraje:D Citovat
Fusion Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 Zajímavý. Ještě když se dělaly scia u nás na střední (tuším jedny z prvních), nezávazný, tak všechny holky, co byly zvyklý se učit vše nazpaměť měly otřesný výsledky. My (zadní lavice grázlů) jsme to odškrtali a měli supr výsledky. Scio ukazuje přesně jak je českej systém učení letopočtů a jmen úplně k ničemu a hodně lidí je kvůli tomu v pracovním životě nepoužitelných, navzdory velmi dobrým známkám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.