donald75 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 chcem sa opýtať je to normálne ked som ešte nevidel svietiť kontrolku žhavenia ani pri mínusových teplotách ???? a ako zistím či je kontrolka vobec funkčná? Citovat
sidonius1 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Jestli nemáš benzín, normální to není. Citovat
MotoMoto Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Néo nevím, ale mě také nesvítí, nebo maximálně jen problikne v rámci zaponutí klíčku a pak stejně jako ostatní zhasne. Že by svítila déle tak to ani náhodou. Ani když bylo -28 Citovat
jarmyl Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Mě teda svítí pár vteřin (když je zima). Zkontrolovat leda, když ji vyndáš a zkusíš jinou. Citovat
Haryk Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 mě svití podle chladu,čím větší zima svítí déle Citovat
Wensdy Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 mě svití podle chladu,čím větší zima svítí déle Já to mám taky tak. Citovat
donald75 Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 no asi budem musieť pozrieť tu žiarovku lebo ani nepreblikne vobec Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Při teplotách plusových až asi do -10 mi svítí kontrolka žhavení asi půl vteřiny po zapnutí klíčku, ale při -28 svítila už asi 10 vteřin. Probliknout ti ale musí vždycky při zapnutí klíčku, jinak je kontrolka KO. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 V kontrolkách nevím, v podsvícení např. klimatizace jsou žárovky, ale i dioda může být KO, nebo třeba dráty (vodivé dráhy) k ní vedoucí. [upravil dne 7/3/12 21:48 od Bigbadjohn] Citovat
manco Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 ospravedlnujem sa za dotaz mimo... myslim, ze VW ma signalizaciu brzdovych svetiel riesenu tak, ze ak nefunguju ziarovky, tato kontrolka zhavenia blika. Nie je nieco podobne aj na tychto vozoch? Diky... Citovat
macoyogy74 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Mne kontrolka žhavenia tiež nesvietila ani len nepreblikla mam c8/2008 auto kupovane v 05/12 mal som obavi ohladom rele alebo žiaroviek ale su tam ale su tam SMD chipi tak asi vimena 0 bodov skontrolovane a vsetko OK no a ako sa zacalo ochladzovat tak zhruba od 8 stupnov zacalo zhavit a cim nizsia teplota o to dlzie zhavi ale su to doslova iba sekundy pri 8 st. preblikne pri 5st asi tak sekunda atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.