Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Néo nevím, ale mě také nesvítí, nebo maximálně jen problikne v rámci zaponutí klíčku a pak stejně jako ostatní zhasne. Že by svítila déle tak to ani náhodou. Ani když bylo -28

Odesláno

Při teplotách plusových až asi do -10 mi svítí kontrolka žhavení asi půl vteřiny po zapnutí klíčku, ale při -28 svítila už asi 10 vteřin. Probliknout ti ale musí vždycky při zapnutí klíčku, jinak je kontrolka KO.

Odesláno

V kontrolkách nevím, v podsvícení např. klimatizace jsou žárovky, ale i dioda může být KO, nebo třeba dráty (vodivé dráhy) k ní vedoucí.

[upravil dne 7/3/12 21:48 od Bigbadjohn]

Odesláno

ospravedlnujem sa za dotaz mimo... myslim, ze VW ma signalizaciu brzdovych svetiel riesenu tak, ze ak nefunguju ziarovky, tato kontrolka zhavenia blika. Nie je nieco podobne aj na tychto vozoch?

Diky...

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Mne kontrolka žhavenia tiež nesvietila ani len nepreblikla mam c8/2008 auto kupovane v 05/12 mal som obavi ohladom rele alebo žiaroviek ale su tam ale su tam SMD chipi tak asi vimena 0 bodov skontrolovane a vsetko OK no a ako sa zacalo ochladzovat tak zhruba od 8 stupnov zacalo zhavit a cim nizsia teplota o to dlzie zhavi ale su to doslova iba sekundy pri 8 st. preblikne pri 5st asi tak sekunda atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...