Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No muži... :D off topic... Do pokecu s vámi...! ;)

Tady se řešej chlapský záležitosti.. :D

Takže k tomu oleji - bude vyhovovat filtr Mann..?

A aditiva poďte řešit do aditiv, ať z nás někoho neklepne .. ;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

bude, filtr jde tím výstupkem do motoru, nakonec se dívej, když to budeš demontovat

kup si kanystr 5 litrů,při výměně myslím 4.25 litru, ale to není důležité--olej při výměně přece dolíváš podle měrky :myslim

po demontáži starého filtru se podívej na průměr O kroužku na víku filtrboxu--stalo se mi u filtru Mann, že byl tenčí než origo a samozřejmě to pak teklo...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No "já" taky.. Můj servisman zvládne snad fšecko.., ale tohle prý nedal a někam to vezl... Měl k ruce ten návod co je ve filtru Mann, ale je to na úplně jiný typy aut... Neptala sem se na detaily.., ale asi je to fakt na vyvětrání... :) kdyby se uděál ňaký manuál.., určitě by to stálo za přečtení..., ale asi rači jinam než do oleje... ;)

Odesláno

Koukal jsem, že servis na to má 20 minut normočas. Já to měnil, za cca 3/4 hoďky, ale spíš proto, že jsem vypucoval a vydezinfikoval vše, na co jsem viděl a dosáhl...

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Rád bych se zeptal .... Mohu do své 5008 r.v. 2010 , 1.6Hdi s FAP použít tento motorový olej? A kolik litrů se tam má dát ?

Total Quartz INEO MC3 5W-30, 5L

A ještě jaký konkrétní olejový Filtr mám zakoupit? V Autokelly mají více druhů a nejsem si jist jaký koupit ....

Předem dík

Odesláno

můžeš, vleze tam nějak ke 4 litrům, při výměně kontroluj stav podle měrky v motoru, kup si 5 litrový kanystr--i na případné dolívání

přesný filtr zjistím podle VIN

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...