Bohumil Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Tak mi to zase \"poštelovali\", protože jsem ujel na červenou kontrolku 140km. Jinak jsem spokojen. Spotřeba LPG je okolo 8/100. :potlesk:potlesk Citovat
Roman Bazi Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 8 litrů LPG, tož to je skvělé. To jezdíš tak za 1.5 kč na km. Citovat
Pheneus Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 S lpg som spokojny, mam 307cc 2,0 RFJ, no len teraz mi to robi problemy na benzine, lpg bez zjavnych prblemov Citovat
Bohumil Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 :mrk:mrk:o:o:o Dokonce ani manželka se s tím už nebojí jezdit. :o:o:mrk:mrk:mrk Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Moje žena z LPG také nadšená nebyla. A dnes??? - také by to chtěla do svého auta, když vidí, jak to šlape a za kolik to jezdí. :D:D Ikdyž nevím, proč ji trápí spotřeba, když to stejně v obou autech platím já. :myslim:myslim Citovat
Bohumil Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Od doby montáže jsem najel přes 6tis.km a spotřeba se pohybuje od 8,2 do 8,5 l. Zatím spokojenost. Dokonce se Jean nějak \"rozjezdil\", nebo maji na čerpačce nějakej vzteklej plyn ,když jsem jel koncem května na Moravu, jezdím přes Jemnici, Ivančice, . . . , tak mi to připadalo, že jsem všude nějakej moc rychlej. :D:D Citovat
lurch Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 dal som namontovať plyn. zatiaľ 300km. tiež sa my zdá, že ide živšie. Tu chybu na kontrole stavu paliva mam aj ja. Červena kontrolka svieti už od plnej nádrže, ale idem po 1500km doladiť tak dúfam, že to opravia. Inač menili ste sviečky? Mne sa zdá, že netreba. Citovat
lurch Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 ešte jeden postreh. mam vyššiu teplotu v chladiči. mierne pod sto. Citovat
Bohumil Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Mě to zpočátku taky blblo, protože jsem si nechal přihnout plovák a tím se to měření množství \"rozhodí\". Chce to zpočátku sledovat kontrolky po kolika km zhasínají a kolik km se ještě ujede po zozsvícení červené, než to začne pískat, že dochází plyn. Na plnou nalítám přes 500km. Snad se mi podaří teď to rozsícení červené \"odchytit\" a zkusit kolik km ujedu do pískání. Teplota motoru se nezměnila. [upravil dne 14/6/12 12:50 od Bohumil] Citovat
Roman Bazi Odesláno 14. červen 2012 Odesláno 14. červen 2012 Lurch - jelikož se doporučuje jezdit na LPG se svíčkami normálními, ne se speciálními pro plyn, tak by asi nevadilo, kdyby se nevyměnili, pokud nemají moc naježděno. Bohumil - jsem rád, že jsi s LPG spokojen. Snad budeš i nadále, stejně jako já. Vozíš rezervu v kufru? Citovat
Bohumil Odesláno 15. červen 2012 Odesláno 15. červen 2012 2 Roman Bazi : jj, není nad to, mít plnohodnotnou rezervu v kufru. Mladej má jen dojezdové kolo a jednou ho to taky pěkně vypeklo, jel v noci po dálnici, měl defekt a pak se hrabal dál osmdesátkou asi 120km. Prý to byl extra zážitek:myslim Citovat
lurch Odesláno 17. červen 2012 Odesláno 17. červen 2012 Rezervu nosím zatiaľ so sebou, ale keďže behám zatiaľ len po meste tak kúpim set na opravu s kompresorom. Známi to ma v Seat altea(orig. na plyn 1.6) a vyzerá to dobre. Ale čo ma veľmi nepotešilo - najazdené 363km a došiel mi plyn (300km mesto). Idem na pumpu a natankujem 39litrov tak to ani nechcem počítať. Nie veľmi dobra spotreba. Ale beriem to akože je to prve tankovanie. a počul som od kolegov, že je veľmi dôležitý plyn aký tankuješ. Najlepší OMV a Slovnaft. Uvidím koľko to bude teraz keď dojazdím tuto nádrž dúfam, že to klesne. K tým sviečkam nemyslel som na sviečky pre LPG len nejaké kvalitnejšie čo sú tam určené. Citovat
Bohumil Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 2 lurch : Než si koupíš ten set na opravu, dojdi se zeptat do nějakýho servisu, kde opravují pneu. Citovat
Roman Bazi Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 Já teda jezdím bez rezervy. Koupil jsem kompresor a lepení a kupuji pneu se zpevněnou bočnicí (XL). Chci koupit ještě sprey. Doufám že nebude defekt. Citovat
pre.vit Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Ještě bych doplnil jednu zkušenost s LPG - pokud se s autem něco začne dít, tak servisák v Peugeotu to většinou začne házet na plyn a plynař zase na auto. Příklad - rozsvítilo se nám Antipollution fault - plynař tvrdí, že s plynem nic není a že motoru skáčou otáčky, tak ať nám to v Peugeotu dají dokupy. V Peugeotu zase tvrdí, že to je stálá chyba vstřikování a že si nejspíš nerozumí řídící jednotka auta s řídící jednotkou plynu (vysvětlil to tak, že auto ví že jede, ale najednou neteče žádný benzín a tak to vyhodí jako chybu). Docela mě tento přístup házení si horké brambory tam a zpět docela znechucuje... Citovat
DanculD Odesláno 25. červen 2012 Odesláno 25. červen 2012 Ten princip funguje vo vsetkych firmach, nikomu sa v tom nechce hrabat alebo tomu nerozumeju a potom sa clovek citi ako medzi dvoma kolesami. Citovat
Bohumil Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 2 pre.vit : V Jeanovi mám taky Stag300 a zatím si RJ spolu rozumí. U služebního Citrouše to máme taky a taky se rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru a nápis Antipollution fault, byla to jen chudá směs plynu. Napíchli to na notase, kousek jsme to projeli, nastavili to a je pokoj. Citovat
lurch Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Tak mam dobru správu. 371km 29 litrov. ešte nastaviť plavák a paráda. Citovat
daniels.cz Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Zrovna mi přišla nabidka na lpg ze servisu Peugeot DOBRÝ DEN, CENA MONTÁŽE LPG PRO VAŠE VOZIDLO 24 900 – 28400,- KČ DLE VÁMI ZVOLENÝCH KOMPONENTŮ /PALIVOMĚR + VSTŘIKOVÁNÍ EURO 5/ Citovat
Bohumil Odesláno 19. září 2012 Odesláno 19. září 2012 Zrovna mi přišla nabidka na lpg ze servisu Peugeot DOBRÝ DEN, CENA MONTÁŽE LPG PRO VAŠE VOZIDLO 24 900 – 28400,- KČ DLE VÁMI ZVOLENÝCH KOMPONENTŮ /PALIVOMĚR + VSTŘIKOVÁNÍ EURO 5/ To ujde. Jestli udedeš alespoň 12tis km ročně, neváhej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.