Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přijela za mnou kámoška, že jí praskla v 307 žárovka. Ta druhá svítí, ale ne na silnici, takže s tím v noci nic nevidí :aut

A takhle to vypadalo (100W noname žárovky koupené na benzínce, které si sama měnila) :roll

post-2095-14109622540951_thumb.jpg

Odesláno

Dal jsem tam obyč Elty, co mi zbyly a docela to svítilo normálně. Říkala, že tam ty žárovky měla 14dní :o

JJ, taky jsem jí říkal, že může být ráda, že jí to nechytlo plamenem. Dostala instrukce, jaký žárovky koupit a i jsem jí ukázal, jak tam mají být uchycený, aby to svítilo jak má, ale znáte to ... :D

Odesláno

No já myslím, že hlavní problém byl v tom, že tam ty žárovky neměla strčený správně. Ta první fotka je focená po sundání krytky. Takhle nasazený tam měla obě. A jak to leželo na tom vstupu, tak se to hřálo a udělalo to tohle. A tím, jak tam byly špatně strčený, tak to sice svítilo, jako blázen, ale ne na silnici :myslim

Odesláno

Přesně tak. Vzala konektor, nasadila ho na žárovku a strčila to do díry ve světle. Zaklapla krytku a frčela :aut:nevim

Odesláno

No jo no, třeba patří do kategorie řidiček, které na čerpačce hledají kde vlasně má to auto nádrž a když jí po 1/2 hodině najde, tak neví jak jí otevřít. :(

Tím nechci nikterak útočit na její či jejich inteligenci, ale na úroveň našich autoškol.:bacha

Odesláno

No něco na tom bude. Přítelkyně předevčírem jela za řidičkou (cca 35let) ve starém twingu, která svítila zadní mlhovkou. Jelikož řidička nereagovala na opakované probliknutí dálovými, tak přítelkyně využila čekání u žel. přejezdu a ve vší slušnosti došla k řidičce a poprosila jí, aby jí vypnula. Paní jí oponovala, že její auto mlhovky nemá a ta svítící oranžová kontrolka je od zapnutého vyhřívání čelního skla (ano čelního:D) :aut:aut:aut Nakonec se teda nechala přesvědčit, že opravdu zadní mlhovku má (narozdíl od vyhřívaného čelního skla) a ta kontrolka je právě od ní :D

O to víc mně těší, že si moje levnější půlka umí na 106 vyměnit žárovky, vyměnit kolo a má přehled co kde na autě má :)

[upravil dne 2.3.12 20:41 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...