MJSytic Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Přijela za mnou kámoška, že jí praskla v 307 žárovka. Ta druhá svítí, ale ne na silnici, takže s tím v noci nic nevidí A takhle to vypadalo (100W noname žárovky koupené na benzínce, které si sama měnila) Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 No mala šťastie.. Mohlo to skončiť aj v kategórii \"Len pro silné žaledky\" Citovat
koblih69 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Bohužel paraboly budou na vyhození... Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 skoro to dat do sekce tuning a prilepit nahoru Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Ferry Ľudia sa ale tak skoro nepoučia.. Stále majú v hlave rovnicu 2x viac wattov = 2x viac svetla Citovat
Gabriel 307 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 už se možná poučí a kdo ví jestli si to vůbec všimla že jsou 100W Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Dal jsem tam obyč Elty, co mi zbyly a docela to svítilo normálně. Říkala, že tam ty žárovky měla 14dní JJ, taky jsem jí říkal, že může být ráda, že jí to nechytlo plamenem. Dostala instrukce, jaký žárovky koupit a i jsem jí ukázal, jak tam mají být uchycený, aby to svítilo jak má, ale znáte to ... Citovat
Martinsk Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Niečo podobné robia aj na ivecu klasické H7 Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 No já myslím, že hlavní problém byl v tom, že tam ty žárovky neměla strčený správně. Ta první fotka je focená po sundání krytky. Takhle nasazený tam měla obě. A jak to leželo na tom vstupu, tak se to hřálo a udělalo to tohle. A tím, jak tam byly špatně strčený, tak to sice svítilo, jako blázen, ale ne na silnici Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 podle fotky to vypada, ze se ji vubec nepodarilo zahaknout tu jistici pruzinku, co ? Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 Přesně tak. Vzala konektor, nasadila ho na žárovku a strčila to do díry ve světle. Zaklapla krytku a frčela :nevim Citovat
vendelinek Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 njn,hlavně že to dopadlo aspoň takhle,že jste na to přišli včas,pro příště už si to bude pamatovat:) Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 JJ, snad jo Ty Elty jí tam nějaký pátek vydrží a kdyžtak ví, kam má s výměnou zajet Citovat
vendelinek Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 k benzínce? jí dej aspoň telefon:D [upravil dne 2.3.2012 19:59 od vendelinek] Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 To ona samo má Mi volala, že jede a nic nevidí, tak jestli se může stavit Citovat
FrantaCV Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 No jo no, třeba patří do kategorie řidiček, které na čerpačce hledají kde vlasně má to auto nádrž a když jí po 1/2 hodině najde, tak neví jak jí otevřít. Tím nechci nikterak útočit na její či jejich inteligenci, ale na úroveň našich autoškol. Citovat
MJSytic Odesláno 2. březen 2012 Autor Odesláno 2. březen 2012 No něco na tom bude. Přítelkyně předevčírem jela za řidičkou (cca 35let) ve starém twingu, která svítila zadní mlhovkou. Jelikož řidička nereagovala na opakované probliknutí dálovými, tak přítelkyně využila čekání u žel. přejezdu a ve vší slušnosti došla k řidičce a poprosila jí, aby jí vypnula. Paní jí oponovala, že její auto mlhovky nemá a ta svítící oranžová kontrolka je od zapnutého vyhřívání čelního skla (ano čelního:D) :aut:aut Nakonec se teda nechala přesvědčit, že opravdu zadní mlhovku má (narozdíl od vyhřívaného čelního skla) a ta kontrolka je právě od ní O to víc mně těší, že si moje levnější půlka umí na 106 vyměnit žárovky, vyměnit kolo a má přehled co kde na autě má [upravil dne 2.3.12 20:41 od MJSytic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.