Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Plast v kufru

Recommended Posts

Odesláno

Nevite jestli ten plast v kufru, vzadu ktery zakryva cast protikusu na zamku je mozny vymenit z novejsiho typu 406. Nebo je jiny, bude pasovat?

Odesláno

tak co jsem nasel v katalogu tak jsou dva druhy, 7568N1 kterej se instaloval do 3.listopadu 1996 a od 4. listopadu 96 se montoval dil s cislem 7568S2, kterej je i v modelu 406 II generace. Datum vyroby poznas podle Org cisla, ktere je napsane na levem prednim drzaku tlumice v motoru, zlutymi cislicemi bud jen 4cisli nebo soubor cisel, ze kteryho 4 prvni jsou prave Org cislo, pokud mas cislo do 7300, plati prvni dil, pokud cislo 7301 a vys, plati druhy dil. Cena noveho plastu u Peugeot 1885 bez DPH prvni, druhej je za 1892 bez DPH

Jaky je mezi nimi rozdil netusim :D

[Editován dne 28/4/05 Ferry]

Odesláno

Tak z te nove 406 to tam v pohode pasuje, pouze ve stare to bylo prisroubovane a v nove byly takove zacvakavaci cervici.

Odesláno

A čirou náhodou netušíte, zda u nového modelu Break se dá koupit ten ozdobnej ksindl s nakreslenym lvíkem (podložený plastem) na 5.ch dveřích ? Mám ho úplně vyšisovanej, nemluvě o skoro shnilejch stříbrnejch lištách okolo auta . Dík za odpovědi :papa:papa

Odesláno

ty plastove listy se stribrnyma listickama koupit jdou, stoji ovsem neskutecny penize, jen na predni naraznik to vyjde asi 3000. Ten znak pujde koupit urcite taky a taky urcite nebude levnej, muzu se mrknout vecer do katalogu

Odesláno
Napsán autorem Ferry

ty plastove listy se stribrnyma listickama koupit jdou, stoji ovsem neskutecny penize, jen na predni naraznik to vyjde asi 3000. Ten znak pujde koupit urcite taky a taky urcite nebude levnej, muzu se mrknout vecer do katalogu

OK, díky. Dej pak prosím vědět. U těch lišt mi jde spíš jen o ty stříbrné proužky, než o celou plastovou lištu. Ten samotnej černej plast je v podhodě. Akorát ty stříbrný proužky boptnaj po celém obvodě auta.

Odesláno
Napsán autorem Ferry

no jenze prave stribrne prouzky jsou nedilnou soucasti toho zbyvajiciho cernyho plastu, takze smula.

Znak lva na zadni dvere kombiku ma referencni cislo 7810C8 a pokud si pujdes pro novej do Peugeota, tak si priprav 354 Kc

[Editován dne 3/5/05 Ferry]

Tak nějak jsem se na podobnou cenu připravil. Mohl bys mi prosím ještě napsat, co je vše součástí u toho znaku ? Je to jen ta jakoby nálepka a nebo celá ta umělohmotná krytka včetně zápustných tyček do plechu ? Dík moc

Odesláno

no jenze prave stribrne prouzky jsou nedilnou soucasti toho zbyvajiciho cernyho plastu, takze smula.

Znak lva na zadni dvere kombiku ma referencni cislo 7810C8 a pokud si pujdes pro novej do Peugeota, tak si priprav 354 Kc

[Editován dne 3/5/05 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...