Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

davidekcz: máš pravdu, že ho nikdo nenutí to sledovat, ale stejně se nevyhne ze všech stran bušící reklamě, bedna je toho plná, noviny taky, hospody narvaný rádobyfandama, na každým desátým autě vlajou vlaječky na anténě a takovým věcem neunikneš i když tě jinak nikdo do ničeho přece nenutí, že. Ono se dřív říkalo že svoboda jednoho končí tam kde začíná svoboda druhého. To už asi neplatí. Češi jsou Češi jen když fandí, jinak ne.

Odesláno

No už jsme to spolu řešili přes sz :-)

No jo holt fotbal je nejsledovanějším a nejoblíbenějším sportem na světě. Prostě to tak je.

No a asi nezbyde opravdu nic jinýho než se to snažit ignorovat.

A pokud jde o euro to je jednou za 4 roky. To si myslím dá vydržet :)

Odesláno

Navíc já nemůžu za to, že je to všude okolo...

Já jen založil vlákno v sekci pokec a ta je : \"Nehodí se Vám žádná diskuzní skupina, chcete si jen tak popovídat?\"

Vlákno má jasnej název o fotbalu. Když mu tak vadí, proč otvírá vlákno, kde je jednoznačné, že se v něm bude mluvit lo fotbale?

Odesláno

S Ruskem prohrajeme 0:2, bohužel se ukáže naše nemohoucnost dát gól a naše mohoucnost nějaký dostat :D

Jinak pokud někoho toto téma nezajímá nebo doslova irituje, tak ať to nečte a nepřispívá, mě taky nezajímají sušičky prádla, pekárny chleba a podobně :D

Odesláno

Myslíš 0:2? to snad ne. Vypadá to, že by nemusel hrát Baroš, tudíž by jsme nějaký ten gól dát mohli :D:D:D

[upravil dne 6/6/12 20:03 od davidekcz]

[upravil dne 6/6/12 20:03 od davidekcz]

Odesláno

Jak jsem si mohl přečíst výše, nejsem zdaleka jediný, komu je nějaký Euro u konečníku. Stejně jako Ty jsi založil vlákno v sekci \"pokec\", tak já jsem do něj přispěl svým názorem. Ano, neskáču radostí z toho, když si pár primadon může čutnout do mičudy a bylo by mi úplně šumák, kdyby celá ta šaškárna skončila třeba včera.

Tím jsem řekl k tématu vše, dál Vás tu nechám jásat už bez mé přítomnosti.

Odesláno

Problémem našich je, že se dostanou tak akorát po vápno, tam krouží dokud neztratí balon a do šancí se nedostanou..

Ono na to v pár zápasech dojela i Plzeň, nemáme finální přihrávku:bojim

Baroš bude hrát ikdyby měl jednu nohu, stejně tak Rezek, to by si Bílek neodpustil:D

Odesláno

Dotýká se mě to sakra hodně, proto si přeji víc než Méďa, aby ten fotbal ani nezačal. Nebo se hrál aspoň na jiném místě, třeba někde na jihu Evropy. A v době kdy nejsou peníze na nic se do takové šaškárny sypou veřejné finance ve velkém :(

Odesláno

mista konani vadi i me, nechapu, jak se muze svatek fotbalu odehrat v zemich, kde je fotbal jen zaminka pro organizovany rasisticky a neonacisticky humus ... to, co se deje na stadionech i mimo ne v polsku a na ukrajine je hnus, kdyby jste me chteli podezrivat z nejakeho zaujeti, projdete si nejdriv nejaka videa na yt ...

a k nem nasim mistrum sveta jen toto https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pfX-ygxA5Xg#!

reakce na to, kdyz jim drulak rekl PRAVDU !!! takhle za me ne a klidne budu rad, kdyz si cesky fotbal na euru udela ostudu jak brno !!

PS: nejlepsi koment pod videem: Hlavně že Drulák nemá čuráka, ale Bílek jich má hned 11...

a kdybych nahodou byl narcen jakozto antifotbalista :), tak to asi ne, do fotbalu delam a mam ho rad :)

Odesláno
Problémem našich je, že se dostanou tak akorát po vápno, tam krouží dokud neztratí balon a do šancí se nedostanou..

Ono na to v pár zápasech dojela i Plzeň, nemáme finální přihrávku:bojim

Baroš bude hrát ikdyby měl jednu nohu, stejně tak Rezek, to by si Bílek neodpustil:D

Je fakt, že už nám dlouho chybí \"zabiják\" ve vápně, co by zakončoval a dával góly. Kdyby aspoň padalo tolik gólů, když jsme hráli systém, všechno na Kollera. Nic moc fotbal, ale góly to přineslo....

Odesláno
Dotýká se mě to sakra hodně, proto si přeji víc než Méďa, aby ten fotbal ani nezačal. Nebo se hrál aspoň na jiném místě, třeba někde na jihu Evropy. A v době kdy nejsou peníze na nic se do takové šaškárny sypou veřejné finance ve velkém :(

Naštěstí vaše přřání nebudou vyslyšena. :aut:aut

No myslím, že jsou daleko horší věci, kam se sypou veřejné fin.

Z tohohle mají aspoň lidi nějaký zážitek, samozřejmě nepočítám vás dva.:aut

Odesláno

zítra ráno vyrážím směr Wroclaw ;) mám lístky na Rusko...mě fotbal baví,celý život ho hraju i teď na stará kolena. Pro mě je to zážitek, nejenom ten stadion se 40tis lidmi, ale i ta atmosféra ve městě. Vím, že nemáme tak kvalitní mužstvo jako v roce 2004, ale i tak jdu fandit, jsem Čech,ne? ;):papa

Odesláno

Konečně pořádnej fanoušek :super

Tak tam pořádně zafandi.No ten stadion se 40t lidmi je super věc, ale obávám se, že zrovna na zápas s Ruskem jich tam tolik určo nebude :(

Tak až pojedeš příště napiš, a klidně se ti vetřu do auta :D:D

Odesláno

já věřím, že bude ;) největší poptávka na naše byla právě s Ruskem, a když po loterii byly na portálu uefa ke koupi ještě nějaký vstupenky, tak na Rusko byly jen chvíli a pak už vůbec ne. Stále k mání byly vstupenky na Řeky, na tento zápas s ČR-Řecko si myslím že nebude úplně plno... No uvidíme...Každopádně, dneska nebudu moct dospat :-)

V roce 2004 jsem byl v Lisabonu na ČR-Německo (Němci jeli domů), my měli postup jistej,tak jsme hráli s \"béčkem\" a přesto vyhráli a poslali Němce \"curyk\" domů... Nádherný zážitek, stadion 50tis lidí, vyprodáno (odhadem 10tis Čechů a zbytek Němci). a my nakonci zpívali \"Auf Wiedersehen, Auf Wiedersehen, Deutschland Deutschland Auf Wiedersehen) :D:D No nechal jsem se trochu unést, to by mohlo stačit... :papa:D

Odesláno

To si pamatuju pěknej zápas. Prohrávali jsme 1:0 a nakonec otičili. Tuším, že Heinz z přímáku přímo do šibenice...

Myslím si, že letos Němci budou nahoře, klidně bych je tipnul na finále.

Tak pak musíš napsat zážitky...:aut

[upravil dne 7/6/12 15:49 od davidekcz]

Odesláno

Balack vymetl šíbu Blážovi, pak Mára Káhnovi a dovršil to střídající Milan, když to tam se štěstím protlačil :aut:D

Dneska by v tom souboji sebou fláknul o zem, a pak by rozhazoval rukama :D

Já budu fandit hlavně Čechovi. Nesmí udělat žádnou mindu, aby si odčinil to minulý zaváháníčko, který mu dodnes spousta lidí neprávem vyčítá ;)

[upravil dne 7.6.12 15:55 od MJSytic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...