Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni,

chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s atermickým čelním sklem a funkcí GPS navigací. Myslím konkrétně jestli se nesnižuje signál přes toto okno protože jsem včera jel podle navigace a každou chvíli jsem měl nedostatečný signál.Mám auto chvíli a v jiném voze mi to nedělalo.

Odesláno

Jasne, navigacia by mala mat v popise ze je urcena pre atermicke skla, pripadne skla s kovovou vrstvou :papa

Pripadne externa antena :)

[upravil dne 19/2/12 16:11 od Qcko]

Odesláno

na nekterych autech byva nepokovene okynko vedle zpetneho zrcatka, kamos to tak ma u C5tky, bud se tam lepi palubni jednotka napr. na placeni myta na dalnicich nebo se tam da pripevnit drzak navi a ta pak lip vidi na satelity

Odesláno

No už jsem používal v autech hodně značek mobilů s navigací a Iphone mi fungoval nejlíp až teď s tím oknem je to horší. Normálně načte polohu i v místnosti což u jiného mobilu třeba nejde vůbec ale teď prostě zlobí. Naštěstí nepoužívám navigaci zase tak často.

Odesláno

jj to jsem řešil před dvěma lety mám navigaci Mio a ve 406 problém se signálem. Vyřeno přídavnou anténkou s magnetem kterou hodím na střechu,trošku nepohodlné ale funguje.:)

Odesláno

já měl na tomtomu taky špatný signál,ale u zpětného vnitřního zrcátka,jsou na okně takové ty obdelníčky(na mýtné krabičky,je to čisté sklo jen tonované),tak mám navigaci připevněnou pod zpětným zrcátkem a maká to:D,ale když jí mám připevněnou jakoby normálně dole,tak signál mizí...ale u mě to byl extrém,jel jsem do H.K. za kamarádem,tak jsem tam cvičně zadal trasu,a signál to našlo až v Hradci:D

[upravil dne 23/2/12 08:18 od Hope272]

Odesláno

Taky jsem zkusil dát mobil k tomu zpětnému zrcátku když neměl GPS signál a to našel okamžitě tak na tom něco bude. Ale neumím si představit že bych přicucnul mobil držákem nahoru ke zpětnému zrcátku :D tady asi udělali soudruzi z francie chybu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...