Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mně se líbila ta hláška, kterou pronesl Scratch při vyhlašování výsledků orienťáku...\"Foxman, který má na fóru jen dva příspěvky a které ani nepsal sám\"... :D Ale musím souhlasit, že zábava byla na jiném levelu, než na ostatních srazech. :super

Guest minimaxa
Odesláno

Mě se líbila hláška při tahání iOna od jedné slečny/mladé paní, kdy cca v půlce pustila lano, pravila: \"mě už to nebaví\", a odešla :D

Guest minimaxa
Odesláno

Děkuji pořadatelům za zvládnutou organizaci, jsem rád, že jsem mohl pomoci jak s účastí iOna tak s hudebním kraválem, bylo to moc fajn hlavně díky lidem, ktřeří přijeli, a ten sraz vytvořili ;)

Odesláno

minimaxa: Zatím je to ještě slečna, ale díky ní jsme vyhráli vyprošťováky :aut

[upravil dne 21/2/12 08:32 od MilanF1]

Odesláno

Konečně i ja se přidavám kpodekování všem co dorazyli a udelali super zabavu a hlavně podekovaní je spoluorganyzatorům :super:potlesk:potlesk bez kterých by se tento sraz asi nekonal nebudu tady menovat osobně ale ještě jednou moc díky a těším se na příští sraz

Odesláno

Já jsem hned v neděli napsal poděkování do jiného vlákna, no ať je to na jednom místě, když Přema založil toto vlákno tak to sem dám:

Tak jsem doma :) Všem moc děkuju za krásný klouzání, velký dík patří hlavně organizátorům za perfektně připravený sraz a spoustu zábavy, kterou nám zajistili (čtyřkolka, skůtr, kouzelník ....). Velké díky taky navigátorovi Milanovi+ a všem ostatním taky za super atmosféru. Už teď se moc těším na Kokořín :papa
Odesláno

jo, vytáhl jsem písek, mohl jsem použít i ty vyproštováky, nebo řetězy ... případně jsem měl ještě v kufru koncentrát vody do ostřiků, takže bych si ten led rozmrazil ... :P

Guest Scratch
Odesláno

dobry ridic se umi vyhrabat :)

hurvajzi: tys me dostal s tou ometackou :D

Odesláno

Opožděně musim taky za celou část naší rodiny, která se srazu zúčastnila poděkovat za vydařenou organizaci...

Lokalita SUPER

Místo SUPER

Obsluha FAJN

Pořadatelé SUPER

Sněhu DOSTATEK

Čtyřkolka a Skůtr LUXUS

Počasí UCHÁZEJÍCÍ

Rád jsem po dlouhý době viděl starý tváře a nový poznal...

Takže díky a jestli mi rupne v kouli a bude čas, tak se uvidíme na jarním na Kokořínsku ... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...