BezoM Odesláno 3. červen 2017 Odesláno 3. červen 2017 V 13. 5. 2017 at 21:57, BezoM napsal: Viete mi poradiť v ktorom servise v Brne vedia urobiť kalibráciu ? V RMservis som o tom rozprával a stále sme sa dostali iba k upgradu Naozaj nikto neriešil kalibráciu v Brne ? chýba mi bluetooth telefonovanie Citovat
patejrik Odesláno 10. červen 2017 Odesláno 10. červen 2017 (upraveno) EDIT: Mám velký, ale opravdu velký problém. Dnes jsem se nakonec rozhodl vypálit CD pro upgrade FW. Všechno vypadalo OK. CD se načetlo, nabídlo update, RT6 se restartovala a začal proces. Po celou dobu běžel motor, jelikož jsem s autem jel. Po cca. 20 minutách doběhlo "Loading CRC" do 100%, párkrát tam něco probliklo a objevilo se "Update application ended" a v zápětí "Error during flasher loading...", následoval restart, vysunutí CD a černá obrazovka a mechanika chtěla znova CD. Ok, dostala ho a začalo to znovu. Opět konec neúspěšný a RT6 nenabíhá. Co teď? Nějaké nápady, rady, možnosti co s tím? V tuhle chvíli budu rád za každou pomoc. Upraveno 11. červen 2017 uživatelem patejrik Citovat
TomasARN Odesláno 15. červen 2017 Odesláno 15. červen 2017 Najde sa tu prosim niekto z BA, NR alebo LV, co by vedel spolahlivo aktualizovat mapy a nahrat do vozidla cestinu ? Samozrejme nie zadarmo Citovat
loque Odesláno 15. červen 2017 Odesláno 15. červen 2017 Mapy si kludne nahráš aj sám, ak prečítaš pár strán tohto vlákna, vrátane prípadného updatu sw, ak tam máš dačo historické. Citovat
TomasARN Odesláno 15. červen 2017 Odesláno 15. červen 2017 Radsej by som to dal spravit niekomu, kto s tym ma skusenost a rad mu za to zaplatim Citovat
Dawid_206 Odesláno 18. červen 2017 Odesláno 18. červen 2017 Ahoj chci aktualizovat firmware v RT6. Nyní mám 2.21 a chtěl bych dát 2.86B. Postup vím a soubor už jsem taky stáhnul (z peugeotforums - How to update to 2.86B on RT6), ale chtěl bych si potvrdit, že ten soubor je ok, instaloval ho někdo? Nebo neposlal by mi někdo do SZ odkaz na soubor, který má odzkoušený? Díky Citovat
loque Odesláno 10. červenec 2017 Odesláno 10. červenec 2017 Tak dnes som bol v Rival Car Nové Zámky, okrem iného som sa spýtal na tú kalibráciu navi po update sw z nízkych verzií na verziu 2.70 a vyššiu a vznik ozveny. Technik o tom našiel záznam a vraj to vie spraviť, tak som sa dohodol na piatok, čas 1/2hodiny, cena 20€, tak som zvedavý či urobí to čo od neho požadujemOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat
cinare Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Ahoj vsem prosim o radu kdyz jsem auto koupil bylo jedno co mam zaple zda radio nebo prehrani s usb vzdy kdyz byly dopravni informace tak se zapli nechal jsem v servisu nahrat novi firmware a uz to nedela jde to nekde zapnou nebo je nejaka chyba radio rt6 dekuji Citovat
TomasARN Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Na radiu je tlacitko ta info, to su dopravne spravy Citovat
TomasARN Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Tu istu som si aj ja nahral a TA ide normalne Citovat
loque Odesláno 14. červenec 2017 Odesláno 14. červenec 2017 V 10. 7. 2017 at 13:40, loque napsal: Tak dnes som bol v Rival Car Nové Zámky, okrem iného som sa spýtal na tú kalibráciu navi po update sw z nízkych verzií na verziu 2.70 a vyššiu a vznik ozveny. Technik o tom našiel záznam a vraj to vie spraviť, tak som sa dohodol na piatok, čas 1/2hodiny, cena 20€, tak som zvedavý či urobí to čo od neho požadujem Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Dnes mi urobili tú kalibráciu v Rival Car Nové Zámky, hovory sú už bez ozveny. Prikladám foto protokolu z diagnostiky, myslím, že by si to podľa toho niekto mohol skúsiť spraviť sám a keď bude úspešný, tak by sa to mohlo dať do servisu medzi postupy Citovat
E_DDT Odesláno 14. červenec 2017 Odesláno 14. červenec 2017 V 12. 7. 2017 at 8:05, cinare napsal: Ahoj vsem prosim o radu kdyz jsem auto koupil bylo jedno co mam zaple zda radio nebo prehrani s usb vzdy kdyz byly dopravni informace tak se zapli nechal jsem v servisu nahrat novi firmware a uz to nedela jde to nekde zapnou nebo je nejaka chyba radio rt6 dekuji Mě to po update na 2.86 taky přestalo fungovat. Citovat
loque Odesláno 14. červenec 2017 Odesláno 14. červenec 2017 U mňa TA funguje normálne, mám tam posledný 2.86B Skúsil by som reboot rádia, prípadne odpojiť baterku na pár minút. Citovat
E_DDT Odesláno 14. červenec 2017 Odesláno 14. červenec 2017 Reboot jsem dělal, i celou RT6 jednotku jsem měl vytaženou ven, tzn. odpojenou od napájení. Citovat
Muco Odesláno 25. červenec 2017 Odesláno 25. červenec 2017 Ahojte, rad by som tiez updatol mapy v mojej 508 r. 2013 (RT6 wip nav +), momentalne tam mam mapy 2012/2013. Nove mapy 2016/2017 mam uz stiahnute na kluci. Navigacia pyta aktivacny kluc. Viete mi poradit ako a kde aktivacny kluc ziskam? dakujem Citovat
MJSytic Odesláno 25. červenec 2017 Odesláno 25. červenec 2017 Hledej přes google "rt6 java generator" a nezapomeň, že je to "JAVA" generátor, takže spouštět v "JAVE" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.