Přejít na obsah

Dawid_206

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Liberec
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dawid_206's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jdu proti zákonu a pokaždé to nekontroluju Při denním svícení mi to tu hlášku nepíše, tak předpokládám, že v LEDkách by neměl být problém a xenony svítěj. Takže žárovkou to není.
  2. V noci vidim na silnici tak světla (xenony) svítěj. LED denní svícení jsem nekontroloval, tak na to kouknu. To hlásí tuto chybu, když nesvítí nějaká žárovka?
  3. Ahoj všem. Asi před 3 týdny mi to v autě hodilo taky tu hlášku "directional headlamps fault" a od té doby pokáždé, když se rozsvítí světla. Dle pročtení fóra by to mohla být odcházející baterka. Osička u zadní nápravy je ok (kdyby to mohla být osička, tak by to asi ještě hlásilo "height adjustment fault" což mi nehlásí). Má tato chyba ještě nějaké řešení? Nebo čím byla tato chyba vyřešená u vás? Na dia se snad dostanu příští týden. Předem díky za radu.
  4. Dawid_206

    tažné zařízení

    Ahoj všem. Chtěl bych Vás požádat o zkušenosti s TZ (Peugeot 508SW). Chci ho pořídit, ale nevím pro co se rozhodnout. Zatím zvažuji AutoHAK F40A a F40V. Vyplatí se připlatit nebo to nemá smysl? Jo a ještě bych měl dotaz jestli nevíte kde by mi to případně namontovali v oblasti Liberec - Česká Lípa? Díky za všechny tipy.
  5. Dawid_206

    RT6 - navigácia

    Ahoj, k aktualizaci map jsem se ještě nedostal, takže si nejsem jistej, ale podle obrázku to nevypadá, že by už tam ta nová silnice byla. BTW docela by mě to překvapilo, kdyby tam byla
  6. Mě se ta měrka taky na jaře na konci zlomila, když jsem jí tam zasunoval, zatím tam je a asi tam i zůstane ;-)
  7. Dawid_206

    WIP Nav Plus

    Ahoj chci aktualizovat firmware v RT6. Nyní mám 2.21 a chtěl bych dát 2.86B. Postup vím a soubor už jsem taky stáhnul (z peugeotforums - How to update to 2.86B on RT6), ale chtěl bych si potvrdit, že ten soubor je ok, instaloval ho někdo? Nebo neposlal by mi někdo do SZ odkaz na soubor, který má odzkoušený? Díky
  8. Dawid_206

    Zimne pneu pre 508

    Ty Contiky budou asi taky dobrý. Némá někdo zkušenost s těma Nokianama?
  9. Dawid_206

    Zimne pneu pre 508

    Plánuji pořídit nové 17" zimní pneumatiky na tuhle sezónu. A rozmyšlím se mezi Nokian WR D4 (cca 3000Kč/ks) a GoodYear Ultra grip gen-1 (cca 3600Kč/ks). Nokiany jsou levnější a v testech dobrý, ale na testy prý dodávali speciální pneumatiky, tak nevím. Co doporučujete? Případné máte zkušenosti s těmito pneumatikami?
  10. Dawid_206

    Koberečky

    Ahoj, chci koupit nové koberce do auta, protože u řidiče už je koberec prošlapaný. Má někdo radu jaké pořídit? Na netu mě zatím zaujalo toto: http://www.autokoberce-vanydokufru.cz/koberce-do-peugeot-508-2044 A nebo koupit originál? Asi velurové. http://eshop-peugeot.cz/cs/186-interier#/kategorie-koberecky Díky za případné zkušenosti.
  11. Ahoj, pokud ji chceš na XS, tak já jsem kupoval tady: http://www.dilypeugeot.cz/03-mrizka-do-predniho-narazniku-xs-s16-gt-gti-peugeot-206/detail-76-2356.html
  12. Ahoj, mám takový dotaz...mám xs nárazník (r.v. 2001) a chtěl bych vyměnit původní mřížku předního nárazníku za tu novější \"včelí plástev\" bude tam sedět? Máte někdo s tím zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit...