Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kamarád je blázen aneb Co jiného na to říct?

Recommended Posts

Odesláno

Od kamaráda:

O víkendu jsem byl s kamarády na zimním Adventure Race v Polsku. Poblíž Ukrajiny

Dobrá zkušenost. V takovým mrazu jsem tak dlouho ještě na kole nejezdil. Nebo spíš vůbec, popravdě řečeno.

Naštěstí mi Mára Navrátil pomohl s vybavením a radama, takže to skončilo jen s drobně omrzlýma prstama na ruce :-)

Obdiv patří všem ženským, co do toho šly (v každým týmu musí být vždy aspoň jedna).

Nedokončili jsme, protože jeden z nás měl potíže. Stihli jsme \"jen\" :-) asi 130km na kole, 50km pěšky a 20km na běžkách.

BTW – pláště s kovovými hroty jsou skvělá věc.

No nehodili byste na něj síť?

[upravil dne 13/2/2012 19:40 od Medvěd]

Odesláno

nejenom síť,ale rovnou do klece a poslat PPL kou chocholouškovi:D

a co prsty,rozhejbal si je?

[upravil dne 13.2.2012 19:43 od vendelinek]

Odesláno

..je to blázen ale v dobrém slova smyslu - když na to má, zdravotně i jinak.. tak proč ne ..:) viděl jsem a slyšel nejpíš ještě daleko větší šílenosti a šílence :)

A propos Medvěde - jak jsem psal \"zkusit se má všechno\" tak na tohle se to ale rozhodně nevztahuje,zase \"ocaď až pocaď\" :D :D

Odesláno

Ja ve svych 17 jsem vzdy nedockave cekal az nasnezi nebo bude aspon vice nez -10.a pak jsem vyrazil na kole... rano kolem 7 jsem vyrazil, vracel jsem se zase okolo 7 vecer a treba 60-80km jsem urazil.. jen byl problem se snehem v prehazovacce, ktera pak stavkovala a nechtela radit

Btw: zapomel jsem dodat, ze jsem byl takovy idiot, ze jsem jezdil v kratasech od vietnamcu :D a na plasti vzadu jsem mel vlastnorucne vyrobeny plast s notnou davkou sroubku :)

[upravil dne 13/2/12 20:10 od Jimmy106]

Odesláno

to Moby89: teďka někdy, byl jsem tam koncem října a bylo tam fakt frišno, když zafoukal severák, vejšlap teda pěknej, jestli myslíme stejnej Klíč u Nového Boru

Odesláno

samozřejmě, já jsem jenom pražská náplava:D

tenkrát tam moc nefoukalo, ale mráz byl solidní, a kamarád kterej se na noc zul, měl ráno super dlahy na kotníky, myslim že to v nich nakonec sešel dolů, ale pak boty vyhodil, bo byli tak nějak polámaný:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...