Medvěd Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Od kamaráda: O víkendu jsem byl s kamarády na zimním Adventure Race v Polsku. Poblíž Ukrajiny Dobrá zkušenost. V takovým mrazu jsem tak dlouho ještě na kole nejezdil. Nebo spíš vůbec, popravdě řečeno. Naštěstí mi Mára Navrátil pomohl s vybavením a radama, takže to skončilo jen s drobně omrzlýma prstama na ruce :-) Obdiv patří všem ženským, co do toho šly (v každým týmu musí být vždy aspoň jedna). Nedokončili jsme, protože jeden z nás měl potíže. Stihli jsme \"jen\" :-) asi 130km na kole, 50km pěšky a 20km na běžkách. BTW – pláště s kovovými hroty jsou skvělá věc. No nehodili byste na něj síť? [upravil dne 13/2/2012 19:40 od Medvěd] Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 nejenom síť,ale rovnou do klece a poslat PPL kou chocholouškovi:D a co prsty,rozhejbal si je? [upravil dne 13.2.2012 19:43 od vendelinek] Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 ..je to blázen ale v dobrém slova smyslu - když na to má, zdravotně i jinak.. tak proč ne .. viděl jsem a slyšel nejpíš ještě daleko větší šílenosti a šílence A propos Medvěde - jak jsem psal \"zkusit se má všechno\" tak na tohle se to ale rozhodně nevztahuje,zase \"ocaď až pocaď\" :D Citovat
Jimmy106 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Ja ve svych 17 jsem vzdy nedockave cekal az nasnezi nebo bude aspon vice nez -10.a pak jsem vyrazil na kole... rano kolem 7 jsem vyrazil, vracel jsem se zase okolo 7 vecer a treba 60-80km jsem urazil.. jen byl problem se snehem v prehazovacce, ktera pak stavkovala a nechtela radit Btw: zapomel jsem dodat, ze jsem byl takovy idiot, ze jsem jezdil v kratasech od vietnamcu a na plasti vzadu jsem mel vlastnorucne vyrobeny plast s notnou davkou sroubku [upravil dne 13/2/12 20:10 od Jimmy106] Citovat
koblih69 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Taky mám jednu takovou akcičku, každoroční největší zimní motorkářský sraz :D:D Citovat
Moby89 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 já mam pro změnu svůj osobní rekord přenocování(moc přespání to nebylo) na Klíči v -26,5 stupních celsia:D Citovat
punkac Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 to Moby89: teďka někdy, byl jsem tam koncem října a bylo tam fakt frišno, když zafoukal severák, vejšlap teda pěknej, jestli myslíme stejnej Klíč u Nového Boru Citovat
Moby89 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 samozřejmě, já jsem jenom pražská náplava:D tenkrát tam moc nefoukalo, ale mráz byl solidní, a kamarád kterej se na noc zul, měl ráno super dlahy na kotníky, myslim že to v nich nakonec sešel dolů, ale pak boty vyhodil, bo byli tak nějak polámaný Citovat
pyrone Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 sa cudujem ze mu neborak neprimrzol ku sedacke. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.