Netopýrka Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Já se hlásím, JunEAu bude, Ferry psal, že alespoň na chvíli přijde.
Guest DD Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Budu tam .. privezu pravdepodobne Ferryho ..
John Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Já dorazím jako vždy také, v této skupině lidí nesmím chybět... :D:D:D
Tazman Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Pokuď to budu stíhat tak se na chvilku stavím. Jsem na večer pozvaní na předváděčku nového pasata
Ferry Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem Netopýrka Já se hlásím, JunEAu bude, Ferry psal, že alespoň na chvíli přijde. No ja nevim jestli prijdu, v podstate tajemstvi Netopyrcino a tajemstvi DDho znam - mozna jako jedinej znam obe tyto tajemstvi, takze snad jen kvuli pokecu ze bych prijel a soucasne jak psal DD ze bych se s nim svezl ..... no necham si to projit hlavou. jeste dva cele dni Ale jo prijedu se na vas mrknout
John Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 No ja nevim jestli prijdu, v podstate tajemstvi Netopyrcino a tajemstvi DDho znam - mozna jako jedinej znam obe tyto tajemstvi, takze snad jen kvuli pokecu ze bych prijel a soucasne jak psal DD ze bych se s nim svezl ..... no necham si to projit hlavou. jeste dva cele dni Ale jo prijedu se na vas mrknout Tady je to samé tajemství...:D
Vvitty Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem John No ja nevim jestli prijdu, v podstate tajemstvi Netopyrcino a tajemstvi DDho znam - mozna jako jedinej znam obe tyto tajemstvi, takze snad jen kvuli pokecu ze bych prijel a soucasne jak psal DD ze bych se s nim svezl ..... no necham si to projit hlavou. jeste dva cele dni Ale jo prijedu se na vas mrknout Tady je to samé tajemství...:D objevte tajemstvi tatranek opavia.... I will be there too
vector Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Napsán autorem Medvěd Medvěd (405 1,9 TD BREAK) Tož to si nenechám ujít a Vendulka říkala něco podobného.
Sepp Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 OK - tak to vypada, ze by mi to mohlo taky vyjit - alespon zatim nic nenasvedcuje, ze bych neprijel
Marlin Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 mno, vypada ze ja asi taky dorazim, ale nic neslibuji, ale pokusim, snad mi to nejak casove vyjde, a od kolika to je? od sesti, jako vzdy?
vix Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 já bohužel nepřijedu... v pátek se jdu domluvit na termit poslední zkoušky a může ho napadnou cokoliv - třeba, že si to mám napsat hned
John Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Napsán autorem Marlin mno, vypada ze ja asi taky dorazim, ale nic neslibuji, ale pokusim, snad mi to nejak casove vyjde, a od kolika to je? od sesti, jako vzdy? JJ je to jako vždy v obvyklou dobu na obvyklém místě...:D
Guest DD Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Ted jsem si vzpomnel .. do sesti hodin mam nejakej trapnej telefonat, kterej nemuzu zrusit, takze dorazim kolem pul sedmy (zalezi na provozu).
Vvitty Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Napsán autorem DD Ted jsem si vzpomnel .. do sesti hodin mam nejakej trapnej telefonat, kterej nemuzu zrusit, takze dorazim kolem pul sedmy (zalezi na provozu). ty nemas v aute HF? BTW, tak uz jsem najel prvni 1tkm
Operator Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Dneska mi nejspíš chcípla baterka v autě :mad: (aspoň doufám, že je to jen baterka) a jelikož není čas ani money shánět novou, takže se asi nezúčastním a když, tak s jinym pekáčem.
Recommended Posts