Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

Já se hlásím, JunEAu bude, Ferry psal, že alespoň na chvíli přijde.:P

No ja nevim jestli prijdu, v podstate tajemstvi Netopyrcino a tajemstvi DDho znam - mozna jako jedinej znam obe tyto tajemstvi, takze snad jen kvuli pokecu ze bych prijel a soucasne jak psal DD ze bych se s nim svezl ..... no necham si to projit hlavou. jeste dva cele dni :D Ale jo prijedu se na vas mrknout :D:papa

Odesláno
No ja nevim jestli prijdu, v podstate tajemstvi Netopyrcino a tajemstvi DDho znam - mozna jako jedinej znam obe tyto tajemstvi, takze snad jen kvuli pokecu ze bych prijel a soucasne jak psal DD ze bych se s nim svezl ..... no necham si to projit hlavou. jeste dva cele dni :D Ale jo prijedu se na vas mrknout :D:papa

Tady je to samé tajemství...:D:D

Odesláno
Napsán autorem John

Tady je to samé tajemství...:D:D

objevte tajemstvi tatranek opavia.... :)

I will be there too :)

Odesláno

mno, vypada ze ja asi taky dorazim, ale nic neslibuji, ale pokusim, snad mi to nejak casove vyjde, a od kolika to je? od sesti, jako vzdy? :papa

Odesláno

já bohužel nepřijedu... v pátek se jdu domluvit na termit poslední zkoušky a může ho napadnou cokoliv - třeba, že si to mám napsat hned :(

Odesláno
Napsán autorem Marlin

mno, vypada ze ja asi taky dorazim, ale nic neslibuji, ale pokusim, snad mi to nejak casove vyjde, a od kolika to je? od sesti, jako vzdy? :papa

JJ je to jako vždy v obvyklou dobu na obvyklém místě...:D:D

Odesláno

Ted jsem si vzpomnel .. do sesti hodin mam nejakej trapnej telefonat, kterej nemuzu zrusit, takze dorazim kolem pul sedmy (zalezi na provozu).

Odesláno
Napsán autorem DD

Ted jsem si vzpomnel .. do sesti hodin mam nejakej trapnej telefonat, kterej nemuzu zrusit, takze dorazim kolem pul sedmy (zalezi na provozu).

ty nemas v aute HF? :)

BTW, tak uz jsem najel prvni 1tkm :)

Odesláno

Dneska mi nejspíš chcípla baterka v autě :mad::mad::mad: (aspoň doufám, že je to jen baterka) a jelikož není čas ani money shánět novou, takže se asi nezúčastním a když, tak s jinym pekáčem. :(

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...