skuci Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Tak co hosi...? Dobrý jídlo... Ten ďábelsky kotlik s bramboracky byl dobrej :-) Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Tak medvědí rodinka hlásí příjezd domů bez ztráty desítky (kontaktu s PČR a veškerými podobnými složkami včetně MPků). Následuje předání Pavlíka pod křídla matky a start vozu směr StP. Děkuji Milanovi za organizaci srazu a též za umožnění účasti jedné neohlášené rodinky - byli nadšení a uvažují o vstupu do našich řad. Citovat
MilanF1 Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 My už jsme taky doma, aby ne, měli jsme to nejblíže. Prosím fotografující, aby sem dali fotečky, určitě jich bude hodně. Postupně budu vytvářet zprávu ze srazu, kde nebudou chybět výsledky ze soutěže. Věřím, že se Vám sraz líbil a dobře jste si pochutnali na obědě. [upravil dne 21/4/12 17:09 od MilanF1] Citovat
skuci Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 já už taky dorazil dom a taky bez ztráty hvězdičky... fotky hodim až budu mít k dispozici kabel k telefonu ;-) takže během pondělka... jinak sraz paráda... poznal(i) jsme nový supr lidi... jídlo bylo dobrý, 3. místo pokud se nemýlím v soutěži taky dobrý a program taky supr a hlavně jedno velký + a dík klubu za podporu vstupného :-) bylo to příjemné překvapení... takže ještě jednou Díkyyyyy!!! :-) Citovat
ozzy1 Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Milane F1 a Schreku, děkujeme za příjemně strávený den,dětem se to celé moc líbilo/ti dva věčně neposední kluci:bacha:bacha:bacha/ a nám s manželkou samozřejmě také.Ještě jednou děkujeme moc.Jídlo bylo super!!!Rádi jsme Vás poznali,jste super parta. Citovat
Dave 308 Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 My už jsme dorazili po prohlídce Prahy na pokoj a taky moc děkujem za sraz organizátorům! Bylo to super, byli super lidičky a těším se na další sraz!!! :super:papa:papa Citovat
Bigbadjohn Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Tak i my jsme \"už\" dorazili domů. Přejeli jsme až teď, protože jsme se ještě vraceli do Přerova nad Labem na to dětské hřiště co tam mají, děti nás ukecaly. Byl to super sraz, díky moc pořadatelům, fakt se to moc povedlo. Všichni jsme byli moc spokojení s organizací, jídlem, tím co jsme viděli .... prostě moc povedený sraz po všech stránkách Jinak jsme snad taky dojeli bez ztráty kytičky, trochu jsme spěchali po dálnici. Edit: Tak fotky jsou tady: http://bigbadjohn.rajce.idnes.cz/21.4.2012_Navrat_do_starych_casu Je to bez jakéhokoliv třídění. [upravil dne 21/4/12 21:45 od Bigbadjohn] Citovat
mccolor Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Také už jsme doma v pohodě (v 18.30) k PC jsem se dostal až teď, díky za pěkný návrat do starých časů a příjemně strávený den. Jdu lepit samolepky , ještě jednou dík. Foto dám na rajče po úpravě později. [upravil dne 21/4/12 20:39 od mccolor] Citovat
radim.1008 Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Taky hlásím návrat domů v devět večer. Vzal jsem to ještě výletem přes Prahu. Počasí vyšlo, poznal jsem super nový lidi a díky moc za fajn sraz. :super A svíčková byla výborná i když se na nás skoro nedostalo Jen ta cesta zpátky byla nudná Dave308, Zpozdilek a Dzana.m slibuju, že příště budu i brzdit Krásných deštivých a poté i slunečných 403km zas někdy jindy a jinde. Citovat
zpozdilek Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 koukam vsichni dorazily domu jeste vcera a ja až dneska, a to mam bolehlav.. jinak dekuju za srazek.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Tak ja taky musim pochvalit, sraz byl super, program taky a zajimavy jen tak dal Btw: Zpozdilku, diky za ochranu na dalnici a v kolik jste odjizdeli od Jirky? Docela nas to vsechny prekvapilo a i mrzelo, ze jste se nejak vyparili... Citovat
zpozdilek Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 nevyparily ale vecer jsem dostal jeste pracovni smsku, takze jsem museli brzo rano odjet, odjizdeli jsme kolem 6hodiny..njn boj za clubaka, takze vlastne za rodinu.. Citovat
palete Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Čau, to vědět že můžu přijed i s citronem tak bych přijel taky. Na Kokořínský sraz taky někdo přijede s citronem? Citovat
Jimmy106 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Mozna BigBadJohn, ale kazdopadne i Citron patri do rodinky a znacku moc neresime nekteri lide jezdili pomerne dlouho na srazy i Favoritem Citovat
Medvěd Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Jedná se o sraz příznivců P-clubu. Spousta z bývalých členů klubu si už dávno zadky ve lvech nevozí a přece jim kvůli tomu nebudeme bránit, aby se na sraz přijeli podívat. Osobně bych cítil problém třeba s účastí jiných značek ve spanilce nebo při záboru náměstí, ale jinak si myslím, že Ti v účasti nikdo bránit nebude. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Jasně, že se může i s citrónem, důležitý je mít pežotí srdce, ne auto Na Kokořín jedu samozřejmě taky. Citovat
Goldinka Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Čau, to vědět že můžu přijed i s citronem tak bych přijel taky. Na Kokořínský sraz taky někdo přijede s citronem? To je skoro jako bych se tenkrát ptala, jestli můžu na sraz protože auto vůbec nemám Citovat
Bigbadjohn Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Medvěde, to nemyslíš vážně, že nechceš ve spanilce např. Citroeny, že ne! Edit: Jak se tedy podle Tebe dostanu na srazu (kam podle Tebe můžu) z bodu A do bodu B, pokud tam všichni pojedou spanilkou jak bývá zvykem? Pojedu tedy kilometr před Vámi nebo kilometr za Vámi? Dekuji předem za odpověď! [upravil dne 22/4/12 15:02 od Bigbadjohn] Citovat
palete Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Když jsem se zaregistroval tak jsem měl stařičkou 309 velká spokojenost. Teď mám již druhé Berlingo tak jsem se moc v P-clubu neozýval ale stále si čtu stránky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.