Přejít na obsah

palete

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

palete's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zkus vyměnit víčko vyrovnávací nadržky(expanzky).
  2. Už jste byl někdo v řecku autem? [upravil dne 29.6.2014 19:44 od palete]
  3. palete

    Výběr hodinek-rada

    Za mě Festina nebo Tissot.Osobně mám festiny už nějakých 14 let a šlapou jak mají jen měním baterku.Před tím jsem měl citizen automat dobrý jen nešli přesně.Kamarád casio řidič socky stále problémy druhý casio instalatér stále problémy ale tam to chápu. Bratr cosio upadlé ručičky-zedník to taky chápu. Takže podle toho co budeš dělat.
  4. Mě se v Bibione líbí Caorle je super.Samozřejmě čím více na jih tak je to skoro jako Chorvacko.Sardinie moc drahá.Ale kde jsem vždy spokojený a unešený je Lago di Garda.Gardu dělám na blint jinak jezdím přez italské cestovky. Cestou se zastavuji v rakouských alpách.Za návštěvu stojí i Slovinsko Julinské alpy narodní parky jezero Blend a Borhin (teď nevím jak se to píše)Podstojna jama.Letos se chystám opět do Itálie konec srpna začátek září a to do Bibione na vinobraní.
  5. Čau,vím o 306 r.v. 94 3 dveřoví turbo diesel. Teď v květnu končí STK,prasklá hodice od serva v koncich spojka ale plně pojízné. Eko zaplaceno.
  6. palete

    co je to za zvuk na motoru 1.4i

    Ano měl by jsi to vidět ale slabě nemáš moc najeto a bude to nepatrné.Máš půlkulový spalovací prostor takže jsou ventily ze šikma píst rovný tak si představ kde to máš hledat s tím přístrojem nemám žádné zkušenosti.
  7. palete

    co je to za zvuk na motoru 1.4i

    Myslím si že ti klepou ventily o písty pokud jsi hlavu nechal hodně stáhnout tak se dotýkají ventily o píst.Já bych vyndal svíčky a zkusil bych rukou zatočit s motorem jestli neucítíš náraz bude to jen málo.Pak sundat hlavu a uvidíš to na pístech napsané.Řešení vidím v silnějším těsnění.To co píši je jen teorie neviděl jsem to ani neslyšel.Nic jiného to nemúže být když to před tím nedělalo.
  8. palete

    co je to za zvuk na motoru 1.4i

    Ještě něco.O kolik jsi snížil hlavu,jde na všechny válce?
  9. palete

    co je to za zvuk na motoru 1.4i

    Nic jinýho jsi nedělal jen tu hlavu a před tím to nedělalo? Já si myslí podle toho zvuku rozvod. Když jsi nic jinýho nedělal tak se soustřeď na to na co jsi měl rozebraný.
  10. palete

    po výměně rozvodů nejede

    Bylo to honem honem a pak se člověk přehlídne.Moje chyba vačka o jeden zub pootočená na řetízku.
  11. palete

    po výměně rozvodů nejede

    Tak hotovo už zase vrčí.
  12. palete

    po výměně rozvodů nejede

    Tak to jdu znovu vše překontrolovat a dám vědět.
  13. palete

    po výměně rozvodů nejede

    Pokud startuji a povolím trubky tak si myslím že tam musí být nějaký tlak.Pumpuji balonkem a slyším jak protéká nafta filtrem. Na filtru jsou dva konektory jeden nefunkční.Jak to dokonale odvzdušnit?
  14. palete

    po výměně rozvodů nejede

    Nafta jde zkoušel jsem na zelené hadici a napumpoval jsem litr bez problémů.Ale nejde z přepadu a na povolené trubce k trysce také nic.
×
×
  • Vytvořit...