andrex Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Caute. Mam otazku - normalne by stierac mal behat v 180° uhle, tak ako je na obrazku zelenou linkou. Ibaze moj beha v takom rozpeti, ako to je zobrazene cervenou. Ked je vypnuty, zastane presne v tej pozicii, ako je zobrazeny cervenou linkou \"predstavujucou\" stierac. Je mozne to prestavit tak, aby sa pohyboval v klasickom 180° uhle? http://imageshack.us/photo/my-images/827/407sw.jpg/ Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 No a kam až dojíždí, nevyjede ti až na plech? To by stačilo přesadit ramínko na tisícihranu. Citovat
Laďa Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Koblih viděl jsi ten obrázek? Tou červenou barvou je vyznačena dráha stěrače, takže mu stěrač nejezdí ani do vodorovné polohy a ne tak ještě na plech. Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Viděl, nepochopil, pokud je to jen rozpětí jen těch cca 90° tak je to samozřejmě něco jiného... Citovat
andrex Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Presne jak lada pise - beha iba v tej cervenej drahe, dalej nejde. Preto sa pytam ci sa neda prestavit rozpätie, je strasne kratke, a tym padom ked je spinave sklo, stierac mi ocisti o 50% mensiu plochu. Citovat
andrex Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Keby presmykoval, asi by nechodil plynule, a taktiez v rovnakom rozpati. Skor ma napadlo, ci to nejde iba prestavit cez dia, alebo pripadne manualne, rozobrat stierac a nieco tam prestavit? Citovat
matejgigi Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Zaujímavé... Ak chodí stále v tej istej dráhe a zastavuje tak, ako si nakreslil, určite to nebude mechanická chyba Snáď sa niekto ozve, kto s tým má skúsenosť Citovat
andrex Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 Natocim dnes video, a zavesim ho sem vecer, ked pridem z prace. Myslim ze to nebude nejaka mechanicka vada, ale iba zle nastaveny stierac.... Citovat
Mortis Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Určitě to je mech. chyba. Mi chodil taky míň, sice až dokonce ale zůstaval v té poloze jak tvůj. Až mi nakonec přestal fungovat úplně. Ale stačilo promazat a ručně pořádně rozhýbat a chodí v rozmezí 180. Zkus otevřít jen okno a ručně s ním zahýbat, jestli bude chodit až do krajních poloh a hlavně lehce, mi šel na krajích hodně ztuha..... Citovat
Joozino Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 no ja som si dnes opravil zadny stierac, a ako som zistil, netoci sa v rozpati 180 stupnov ale iba 135.. cize do 3/4-tiny Citovat
Joozino Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 tá oska co ide cez sklo, co toci stierac nebola premastena a vobec nesla, rozobral som to premastil vazelinou a teraz to krásne lahko chodi..stierac som mal v tom klbe zlomeny tak som to zavaril a funguje to.. a ked som to vyskusal tak vobec mi nejde tych 180 stupnov co sa tu pise Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.